teren agricol de decorare cu mâinile sale foto, video

Fiecare proprietar al teren agricol, are scopul de a face special și unic. Opțiunea de a face acest lucru rapid oferă o gamă de diferite decoratiuni pentru gradina, care este reprezentată în magazine specializate. Iar ideea de design peisagistic apar mai mult și mai mult. Accesorii care ofera un vizitator de vară, impresionat de design, varietate și originalitate. Diferite figuri gradina, statui, paturi de flori. ghivece de flori. fântâni și alte elemente decorative puteți găsi exact tipul de care aveți nevoie. Dar multe dintre acestea se poate face cu propriile lor mâini. În acest caz, designul site-ului este unic. Care sunt ornamentele de teren agricol, și ceea ce se poate face cu mâinile lor - suntem acum discutate în detaliu.teren agricol de decorare cu mâinile sale foto, video

Intrupari decorare teren agricol

Ghivece și vase pentru porțiunea de decorare

Decorul principal al zonei suburbane au fost și rămân o plantă. Diverse arbuști și copaci atrag verdeață, flori și culori minunate.

Flori și arbuști plantați într-un pat de flori frumos, arata chiar mai atractiv. Acum, la vânzare, există diferite dimensiuni și formă de paturi de flori, realizate din materiale diferite. De asemenea, a vândut o varietate de garduri pentru paturi de flori. Dar pentru decorare teren agricol, flori și garduri pentru ei se poate face cu mâinile tale, care vor arata mai original.

Asigurați-un pat, cu propriile mâini poate fi de aproape orice obiect, care este disponibil pe teren și pentru o lungă perioadă de timp situată inactiv. Dar, într-o astfel de situație, este necesar să se ia în considerare dacă subiectul în stilul general al site-ului este potrivit.

Utilizarea anvelopelor auto

De exemplu, este adesea găsit în zonele de anvelope straturi. Acest material este bun în sensul că poate fi dat orice formă și vopsea în orice culoare.

 1. Pneurile pot fi utilizate pentru zonarea terenurilor, separarea lor loc de joaca.
 2. Ele sunt bune pentru mai multe niveluri de paturi, care cresc căpșuni.
 3. Puteți face o structură și culori mai multe niveluri, alegerea dimensiunea corespunzătoare a anvelopelor.

Dacă site-ul dvs. are deja un pat de flori de anvelope, atunci este util să se introducă în design încă vaza realizate din acest material. Vas de anvelope greu de făcut, și va arăta ca în fotografie:

Piese de mobilier

Destul de ornamente neobișnuite pentru gradina pot fi diferite piese de mobilier, inclusiv paturi făcute cu propriile mâini. Transformarea un scaun vechi sau un dulap cu sertare sau chiar un pat într-un pat - nu este greu, dar se pare originală.

buturugi vechi

Mai tradiționale, dar nu mai puțin originale, produse ornamente pentru gradina sub forma de paturi în buturugi vechi. În același timp, acesta poate fi folosit ca cioturi taiat, iar cele care sunt pe pământ. Dar ceea ce face dintr-un astfel de pat, nu uitați să aibă grijă de drenaj pentru plante.

Vaze și vase

Astfel de elemente decorative pentru gradina, ca diferitele vase și oale, sunt foarte frecvente.

teren agricol de decorare cu mâinile sale foto, video

vaze de stradă din beton

 1. Principalul lor avantaj este că acestea pot fi plasate oriunde și sa mutat în jurul după cum este necesar.
 2. Vazoane poate decora zona din jurul piscinei, zona sau verandă de zi.
 3. Cu mâinile sale frumoase vase sunt derivate din beton, ci pentru a le crea necesită o anumită abilitate. Cum o astfel de vază, uita-te la fotografii:

forme arhitecturale mici

Ornamente gradina si gradini folosesc adesea forme arhitecturale mici, care includ:

 • diverse statui de dimensiuni mici,
 • cifrele
 • fântâni și mai mult.

Prin alegerea unui astfel de bijuterii, să acorde o atenție la dimensiunile parcelei și design din jur.

Lângă copacii mari de figurine mici si statui ar arata ridicol, iar pe fondul unor piese mari arbuști cu creștere scăzută sunt pur și simplu invizibile.

Acum, în vânzare există diverse opțiuni pentru figuri de gradina, dar astfel de decoratiuni se poate face manual.


Cifrele pentru grădină pot fi

 • din ipsos,
 • spumă,
 • sticle de plastic,
 • lemn
 • anvelope pentru automobile și alte materiale.

Articole din bolovani. Cele mai simple ornamente pentru un site sub formă de cifre pot fi făcute din bolovani. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a găsi bolovani forma dorită și să le colora în mod corespunzător.

Cel mai simplu mod dintr-un bolovan pentru a face gărgăriță. Și dacă ești bun la desen, apoi alegeți ceva mai complicat, cum ar fi în fotografie:

De la automobile piese de anvelope sunt fabricate din aceeași tehnologie, precum și vase. Anvelopa este tăiată, întoarsă pe dos, fixați-o cu un fir de elemente necesare - iar sculptura este gata.

Pentru ipsos sau figuri din beton necesită matrițe speciale, care este umplut cu ciment. După uscare și pictura aceste cifre nu diferă de la cumparat de la magazin.

Un material cum ar fi sticla de plastic, utilizat pentru a crea o varietate de modele. Din aceasta puteți face propriile mâini

 • figurine de animale,
 • flori
 • palmieri,
 • Troacă pentru păsări și alte elemente pentru a decora zona.

Dacă decideți să faceți cu propriile lor mâini forma de sticle, este mai bine să plaseze pe site-ul și un pat făcut din acest material.

teren agricol de decorare cu mâinile sale foto, video

Cu puțină imaginație și un bolovan se transformă într-o casă pentru gnom

Figurine din lemn sunt ideale pentru site-ul în stil rustic, mai ales atunci când are ornamente, cum ar fi paturi de cioturi sau podele din lemn. Fabricat din lemn poate fi orice formă, aici principalul lucru - prezența materialului și capacitatea de a lucra cu el. Cum sunt aceste cifre se referă la fotografii:

Cifrele din spuma este ușor de a face propriile mâini, mai ales dacă începeți cu ceva simplu, cum ar fi un Bun. La această cifră trebuie să luăm mingea vechi, să-l acopere cu spumă, după uscare, pentru a da koloboks forma dorită.

Pentru a decora site-ul poate fi folosit și de elemente, cum ar fi hrana, adăpare și case pentru păsări. O grădină în care a auzit păsările cântând, va fi mult mai confortabil și plăcut.

fântâni și băi de băut pentru păsări, puteți cumpăra în magazin, dar ar trebui să acorde prioritate modele cu picioare lungi sau suspendate.

băutori Vandute din lut, piatra si plastic.

Și cu mâinile lor pot face aceste structuri din sticle de plastic sau lemn.

Este foarte neobișnuit în zona va arata un decor, ca un cadran solar.

Ei nu mai poartă povara practice, dar aspectul original și se combină bine cu alte decoratiuni.

Sundial constă dintr-un cadran și indicator, și dacă se dorește, acestea pot fi făcute cu propriile mâini. În procesul de creare a unei piese unice de ore, pentru care va trebui să-și petreacă timpul lor - marchează cadran. Și se pare că acest element al decorului, uita-te la fotografii:

Una dintre cele mai impresionante decoratiuni pentru site-ul - o fântână. Fântâni sunt diferite în formă, dimensiune și stil, selectați astfel încât fantana va fi ușor. Puteți cumpăra un castron de fântână într-un anumit stil, și conectați toate comunicările necesare tine. Puteți face o fântână cu propriile sale mâini de la „a“ la „z“, dar acest proces necesită o analiză mai detaliată.

De iluminat și lămpi

Aceste elemente de design, cum ar fi lumini și lămpi, sunt utilizate nu numai pentru a acoperi teritoriul. Ei au un design și aspectul lor evidenția stilul complot selectat, iar seara îi conferă un anumit farmec.

Pentru a decora zona, puteți selecta felinarele în diferite forme, mărimi și modele.

teren agricol de decorare cu mâinile sale foto, video

Grădina merge pisica din lemn

Acum, în epoca de conservare a energiei, devin din ce în ce mai populare lămpi care funcționează pe energie solară. Aceste lămpi nu au nevoie de o conexiune la sursa de alimentare și, prin urmare, ele pot fi poziționate oriunde, și pentru a muta, dacă este necesar.

iluminat convențional pentru grădină se poate face manual, folosind mijloacele la îndemână, și un set de componente și instrumente. Dar, dacă n-ați întâlnit acest lucru, acest proces va dura o anumită perioadă de timp. Ca o astfel de lampă se poate face în mod independent, se arată în fotografie:

Una dintre cele mai originale decoratiuni pentru gradina poate deveni stralucitoare pietre. Acestea sunt diferite - de praf de rocă mici pentru bolovani uriașe. Ei strălucesc din cauza care a acoperit cu o vopsea specială, care este încărcat în soare. Prin plasarea acestor pietre în jurul unui iaz artificial sau foișor, veți obține un colț de magie în zona lor.

De iluminat, precum și alte decoratiuni, trebuie să selectați pe baza unei combinații armonioase între ele și cu design-ul peisajului, în general.

teren agricol de decorare cu mâinile sale foto, video
teren agricol de decorare cu mâinile sale foto, video
teren agricol de decorare cu mâinile sale foto, video
teren agricol de decorare cu mâinile sale foto, video
teren agricol de decorare cu mâinile sale foto, video
(5 Voturi 4.00 din 5)