Thai box la domiciliu, lumea de Thai box

Thai box la domiciliu

Pot avea un box thailandez la domiciliu? O întrebare ambiguă. Pentru acei oameni care, indiferent de motiv, nu există posibilitatea de a se angaja în sala, această întrebare este destul de relevant. Deci, voi descrie argumentele pro și contra de formare la domiciliu.Thai box la domiciliu, lumea de Thai box

Să începem cu argumente pro Thai lecții de box la domiciliu:

1. economisi timp și efort pe drum. Nu este nevoie pentru a merge oriunde, împingând cu bunicile în cărucior sau să stea în blocaje de trafic, pentru a cheltui bani pe benzină, îngheață și se udă pe vreme rea.

2. economisirea de bani, care necesită un antrenor lunar. Chiar dacă înveți antrenor de marketing on-line, este încă este de câteva ori mai ieftin decât plata pe hol.

3.

Thai box la domiciliu, lumea de Thai box
Learning Thai box acasă, ne spune când și cât timp vei fi angajat, nu de adaptare la programul in sala.4. Capacitatea de a instrui în mod individual cu un antrenor. Acesta va ajuta să creați un program de formare individuală, pentru a stabili modul de alimentare și de odihnă. Și totul va costa mult mai ieftin decât o lecție de grup.

Să ne întoarcem acum la dezavantajele evidente de lecții de box Thai la domiciliu:

1. Puține locuri. Dacă locuiți în „Hrușciov“ sau camera dvs. este aglomerat cu diferite mobilier, a creat o problemă care nu există nici un loc pentru a activa.

2. Există un antrenor care are întotdeauna dreptate, ajutor va observa eroarea, pnot dacă este necesar. De fapt, în formarea pe tatăl tău și pe mama ta, care caută să-și educe copilul, care ar primi o persoană din ea cu o scrisoare de capital.

3. nr mediu de lucru. Cercul de asociați, începători și băieți cu experiență pe lovituri de pere, mirosul de sudoare, țipând antrenor. Toate acestea motivează activitatea și să nu se uite în jurul valorii de la calculator, în căutarea periodic pentru mesajele de la ICQ sau contact.

4. Urmărirea Thai box la domiciliu, există complexitatea lucrării în perechi. În hol puteți găsi un corespondent în înălțime, greutate sau în mod constant alternativ, obtinerea de experiențe diferite, cu persoane diferite. Case o astfel de oportunitate este foarte rară.

5. Este dificil de a aduna echipamentul adecvat. Camera are totul: picioare, makivary, inel de pere. Tot ceea ce este necesar pentru gama de conducere.

Rezumând, putem spune, dacă te-ai decis să se angajeze în Muay Thai la domiciliu, să ia câteva sfaturi:

1. Educați-te on-line cu un antrenor, primul cuplu este foarte important. El va stabili pe regimul de formare și să explice ce să facă.

Thai box la domiciliu, lumea de Thai box

2. Achiziționarea echipamentului necesar pentru imprimarea pe mâini și picioare. Cel puțin o pereche de gantere ușoare, mănuși și pere.

3. Menținerea cursuri regulate.