Tincuire de pereți pe balize cu propriile lor mâini, portal de construcție

Tincuire de pereți pe balize cu propriile lor mâini, portal de construcție

Cel mai recent, tencuieli pereți și tavan a fost considerat unul dintre cele mai proceselor de intretinere consumatoare de timp. Suprafața a avut în mod repetat chit și nivelare. Astăzi, folosind tehnologii moderne și materiale de finisare, se pot efectua în mod independent lucrări similare pe suprafețe mari în câteva zile. Procesul simplificat în mod semnificativ prin utilizarea semnalizatoarelor de perete și reguli. nivelarea pereților tehnologie pe profilurile Beacon descrise in articol.Tincuire pereților pe balize: avantajele metodei

Pentru a realiza suprafață plană, netedă este posibilă utilizarea a două tipuri fundamental diferite de ipsos: umed (monolitice) și uscate. Ultima opțiune - este cap de afis pereții sau foi de gips carton. O astfel de cost cu o schimbare de finisare aproape de două ori mai ieftin decât tencuiala umedă, dar are unele dezavantaje: nu pot sta cu care se confruntă materiale de bord și are o durată de viață mică.

Tincuire de pereți pe balize cu propriile lor mâini, portal de construcție

stuc monolitic se realizează prin aplicarea soluție de lucru pentru pereți, tavane și pereți despărțitori. Printre principalele avantaje ale metodei umed includ tencuieli:

 • Are un cuplaj fiabil cu baze diferite;
 • rezistență la umezeală permite tencuiala în baia de regenerare, piscina, cascadă, fântână arteziană, grădină de iarnă, subsol sau pivniță.

Aplicarea ipsos umed - un proces laborios, dar cu cunoașterea tehnologiei și ordinea de execuție a lucrărilor, este posibil să se facă o bază calitativă pentru finisarea ulterioară. Pentru a obține o suprafață netedă, fără nici o rugozitate și convexitate poate într-un caz - alinierea peretelui Beacon profelyam.

Caracteristici diverse amestecuri de ipsos

Ipsos efectuat soluție improvizată sau un amestec de cumpărare. A doua opțiune este înlocuită aproape complet primul, iar astăzi mulți preferă să cumpere formulări gata făcute.

În funcție de scopul componentelor și este împărțit în patru tipuri de bază de soluție de lucru:

Tincuire de pereți pe balize cu propriile lor mâini, portal de construcție

 1. Var este potrivit pentru suprafață în clădiri uscate încălzite. Pro personal: durată lungă de viață și componente de preț scăzut.
 2. Clay. Utilizat în tencuiala de sobe si seminee casa. În soluție, cu excepția lut, pasta de var și include amenzi nisip de cuart. Înainte de a aplica amestecul de argilă trebuie șters printr-o sită cu ochiuri de 5 cu 5 mm.
 3. Clincher constă în principal din nisip de construcție și ciment. Pentru a îmbunătăți caracteristicile diferitelor impurități adăugate. Fracția de nisip este selectat strat dependent de tencuială, care ar trebui aplicată. După uscarea bazei solide formate potrivite pentru diferite tipuri de materiale.
 4. Stuc este ductil, soluție ecologică. Avantajele suplimentare ale materialului:
  • rezistența la îngheț bună și toleranță la umiditate;
  • bază prelucrată „respira“;
  • o selecție largă de amestecuri gata făcute pentru fațade și amenajări interioare;
  • De mare viteză soluție de solidificare;
  • uzabilitate.

semnalizatoare Alegerea pentru tencuieli de perete

semnalizatoare tencuita - profile înguste, cu găuri, din metal sau plastic. balize Instalat sunt limitatoarele de soluție de lucru de substrat. De obicei, lungimea baliză convențional - 3 m, latime - 6 mm sau 10 mm.

Indiferent de materialul profilului de fabricație intermitentă este clasificat în mai multe tipuri.

FARURI din lemn de azi sunt rare. Principalele avantaje: un cost mic și utilizarea repetată.

faruri de metal sunt cele mai populare din cauza preț accesibil și ușurința de utilizare. Cu toate acestea, acest tip are dezavantaje semnificative:

Tincuire de pereți pe balize cu propriile lor mâini, portal de construcție

 • incapacitatea de reutilizare;
 • semnalizatoare de oțel galvanizat din cauza daune minore în timpul instalării poate, eventual, rugina si rugina și începe să acționeze pe pereți.

La terminarea pereților în afară de profil în formă de T montate ghidaje în formă de L sunt realizate din aluminiu. Aceste semnale luminoase sunt utilizate în proiectarea unghiurilor exterioare.

balize de plastic. Ele sunt de obicei realizate din carbon sau ceva asemănător pe rigiditatea și rezistența materialului. Aceste profile au un cost ridicat. Unii experți înlocui semnalizatoare de plastic tăiate benzi plate de gips carton. Înainte de a instala balize improvizate sunt impregnate cu emulsie apoasă de polimer. Pentru un profil de gips-carton de perete sunt fixate cu un adeziv sau „sunt împinse„în grămezi de pulverizare.

semnalizatoare Navodnov folosite în tencuieli suprafețe complexe. Această metodă de realizare sub forța de profesioniști de înaltă calitate, ca pereți stuc pe semnalizatoare din ipsos - necesită anumite abilități de artist. Pe peretele secțiunilor mici sunt aranjate tencuiala cu capace plate, care să corespundă suprafeței finale.

Folosirea balize inundate baze monolitice netedă formată din rezistență ridicată.

Ipsos suprafețe diferite

Pentru a selecta cele mai bune suprafețe din beton ipsos pereți semnalizatoare mâinile pastă de ciment sau var cu adăugarea unui amestec de ciment. Cu cât este mai ciment în compoziția soluției, mai tencuiala.

Pre-necesitatea de a face incizii sau grila obbit tencuiala pe un perete de beton - aceasta va crește în mod semnificativ aderența betonului neted și soluție de lucru.

Important! Pentru finisarea suprafeței betonului nu poate fi utilizat un amestec de gips. Componentele din beton reacționează cu ipsos și ipsos începe să cadă rapid.

ziduri de cărămidă sunt modest în alegerea compoziției ipsos. coverul permisibil orice tip de amestec. Dar alinierea este necesar să se utilizeze o cantitate mare de ipsos, astfel încât economiile este mai bine pentru a da preferință la compoziția de ciment-nisip. Când este necesară grosimea stratului de 5 cm pentru a suprapune consolidarea ochiurilor de plasă.Tincuire de pereți pe balize cu propriile lor mâini, portal de construcție

Suprafețele din lemn tencuite în mod necesar cu consolidarea ochiurilor de plasă. Necesitatea de a adăuga o soluție de lut - aceasta va îndeplini rolul de plastifiant. Alternativa - amestec de var-gips plastic. Pe zgura este important să nu exagerați, deoarece crește riscul unei cantități excesive de cracare.

Pereții sunt realizate din blocuri de gaz și spumă sunt considerate a fi cele mai problematice în sensul că acestea au aderență foarte scăzută. Pentru a păstra un plasture lung trebuie să umple grila și de a folosi amestecul cu aditivi speciali.

Pentru finisaj de suprafață, căptușită gipsoblokami. Formulările ipsos adecvate sau var-ipsos. amestecuri cimentoase nu sunt compatibile cu o bază de ipsos. La terminarea acestor suprafețe nu folosesc neapărat grila.

ipsos Tehnologia pereților cu propriile sale mâini pe semnalizatoare

Materiale și instrumente

este necesar să se pregătească instrumente și consumabile echipament pentru aplicarea shtukatruki:

 • cumpăra un amestec uscat;
 • profile ale ramei;
 • găurit / găurit;
 • Duză „mixer“ pentru amestecarea soluției;
 • șuruburi, dibluri;
 • nivelul constructorului, un fir cu plumb;
 • foarfece pentru tăiere metal sau bulgar;
 • ciocan, de obicei șurubelniță Phillips, bandă măsură;
 • spatula larg;
 • grund acrilic;
 • tava cu role;
 • mănuși de protecție.

Tincuire de pereți pe balize cu propriile lor mâini, portal de construcție

Înainte de a cumpăra lotul de ipsos sau au nevoie pentru a efectua calculul debitului materialului. Cea mai simplă variantă - calcul bazat pe nivelul zonei suprafeței. De exemplu, pentru perete suprafata de 20 de metri pătrați pentru tencuit soluție strat de 5 cm, va avea nevoie de 1 m. cu. soluție.

Pregătirea pereților

Un pas important în pereții ipsos regulii fără faruri sau emitatoare - motive de formare competente. Activitatea se desfășoară în mai multe etape:

 1. Realizați o evaluare vizuală a stării peretelui. Folosiți nivela pentru a identifica neregulile, toate abaterile de remarcat marcator.
 2. Se aplică un marcaj de Beacon profile de fixare. balize Extreme amplasate pe ambele părți ale peretelui, păstrând distanța față de unghiuri / pante -. Aproximativ 30 cm pe perete pentru a desena o linie verticală. Dacă există norme disponibilitate de 2 m, distanța dintre balize trebuie sa fie de aproximativ 160 cm. Secțiunea rămasă a peretelui împărțit în părți egale, cu o lungime de maximum 160 cm.
 3. Afișează structura orizontală. De la retragerea de la nivelul solului 15-18 cm și trage o linie perpendiculară pe marcajele verticale. La punctele de intersecție pregătesc dibluri, șuruburi scor gaură de inserare. Întinde cablul prin ancore instalate. Din care rezultă măsura de marcare 245 cm (cu o inaltime de 75 cm până la 2 m), găuri și obiectiv dibluri.

Tincuire de pereți pe balize cu propriile lor mâini, portal de construcție

Marcarea pentru montarea balize gata. Următorul pas - pregătirea suprafeței pentru tencuire.

 1. Aplicați compoziția grutovochny. Acest tratament îndepărtează praful de pe suprafața pentru a îmbunătăți materialul de cuplare și de a reduce gradul de absorbție de umiditate. Pentru fundație netedă Betokontakt costum, și este necesar să se utilizeze o penetrare adâncă grund a pereților poroase.
 2. Așteptați pentru uscarea completă a grundului. Găurile superioare și inferioare pentru a insera șuruburi și ajusta bombarea lor, că capacele sunt într-o singură linie verticală. Cu ajutorul unui fir cu plumb pentru a verifica planeitatea plasarea lor.
 3. Este necesar să se verifice dacă balize, după instalare nu este bombată. Pentru a face acest lucru, coarda se întind pe diagonală, se trece prin șuruburile cu cap. „Încercați pe“ profil Beacon - acesta trebuie să fie plasate în mod liber. Întinde oblic doilea cablu, verificați planeitatea sale și pentru a alinia restul Diblu șuruburi de pe colț.

Expunând balize: principalele moduri

Instalați balize pot fi direct pe elemente de fixare mortar sau speciale.

Schițați soluția pe perete. Grosimea stratului trebuie să depășească adâncimea profilului intermitent. Atașați un far și apăsați-l în tencuiala, având de-a lungul regula. Cum se instalează balize pentru pereți de gips pot fi văzute în fotografie.

Tincuire de pereți pe balize cu propriile lor mâini, portal de construcție

Metoda 2: Atunci când este expusă baliza și nivelul aplicat liniile verticale ale profilelor de instalare, este necesară o gaură prin fiecare 30-35 cm pentru ancora-cuie. șuruburi capac cu filet, expunandu-le la același nivel cu unul pe altul.

Apoi, instalați elemente de fixare în conformitate cu balize și în cele din urmă se stabilească profilul. Grosimea stratului aplicat este reglată prin șuruburi înșurubarea-deșurubarea, care sunt montate pe balize.

Soluție de lucru frământare

Rezervorul preparat (recipient din plastic), pentru a se toarnă apă și gata să toarne compoziția uscată. Raportul exact al componentelor listate pe ambalaj. Pentru a realiza o amestecare omogenă este necesar să se efectueze clădire cu un mixer. Unele în acest scop, utilizați un burghiu puternic, cu o duză specială. Când se prepară o soluție de frământare tencuială trebuie efectuată de două ori la un interval de aproximativ 2 minute.

Important! Este necesar să se respecte cu strictețe proporțiile specificate - peste una dintre componentele va reduce puterea de tencuiala.

Tincuire de pereți pe balize cu propriile lor mâini, portal de construcție

Densitatea soluției determină grosimea stratului aplicat. Dacă planificați un strat gros de tencuială, pregătit de lotul gros, care nu aluneca de spatula.

Aplicarea tencuielii

Înainte de a aplica soluția pe perete, este necesar să se verifice cât de repede suprafața absoarbe umezeala. Dacă este necesar, ușor umezi de perete, apoi începe să pulverizare ipsos.

Procedura de aplicare a tencuielii:

 1. Formează amestecul pe o spatulă larg.
 2. Soluție schiță perete găleată, în intervalele dintre balize. amestec de ipsos ar trebui să umple întregul volum.
  Tincuire de pereți pe balize cu propriile lor mâini, portal de construcție
 3. Soluție Excedent pentru a elimina regula din partea de sus în jos. Pentru a nu elimina prea mult shtukatruki, este necesar să se păstreze instrumentul exact perpendiculare pe balize consacrate. Se repetă de mai multe ori, până când suprafața este perfect plană.
 4. După câteva ore, când lucrătorul apucă soluția, este necesar să eliminați profilul intermitent. Dacă tăiați în continuare gresie, profilul poate fi lăsat să fie utilizate.

Formarea de unghiuri și pante

colțurile interioare ale peretelui pot fi formate cu o spatulă sau mare unghiular falcon pătrat. Unghiuri este adus la planitate, care trece cu diametrul țevii balizele plastic 60-100 mm.

Tincuire de pereți pe balize cu propriile lor mâini, portal de construcție

Fereastră și pante ușilor formate, de preferință, cu o extensie în interior - să părăsească așa-numita pantă zori. unghiuri obtuze sunt create cu sipci de lemn atasate la cadru, sau un far special pentru pante. Pentru alinierea unghiurilor de suprafață laminate țeavă.

pereți de finisare Aliniere

Etapa finală - tencuiala de mortar. Este mai bine pentru a face treaba pentru a finaliza solidificare a soluției. Pentru chitul este necesară pentru a prepara amestecul de ipsos consistență mai lichid.

Alinierea de finisare se realizează în următoarea succesiune:

Tincuire de pereți pe balize cu propriile lor mâini, portal de construcție

 1. Bit umeziți suprafața. De exemplu, peretele poate fi secvențial suprascrie pătrate de aproximativ 1 mp
 2. Soluția lichidă aplicată spatulei și apoi mânji pe perete cu un strat subțire.
 3. pătrat netedă, ținând spatulei la un unghi de 45 °.
 4. Procesul ar trebui să continue atât timp cât nu se acumulează nu mai tencuiala pe mistria. mix excedent constant curat.
 5. pătrat ulterioară netezit suprapunere cea anterioară. Chitul performanțe mai bune fără întreruperi.

Important! Pentru montarea gresiei de mortar de a face. Deoarece este necesar să se creeze cocoașele pentru a îmbunătăți aderența.

Nu fi descurajat dacă faci o tencuiala perfectă la prima încercare nu va funcționa. Totul vine cu practica. Dar, în auto-aliniere a peretilor va fi capabil de a salva pe de plată o experiență profesională de muncă tencuitor și câștig, care este exact veni la îndemână mai târziu.