Tipuri de boli vasculare picior, simptome, cauze, tratament

În legătură cu ritmul de viata modern, tot mai mulți oameni suferă de boli asociate cu afectarea alimentarii cu sange la nivelul membrelor inferioare. Boala vasculară picior - o încălcare a funcționalității vaselor de sânge. În cazul în care netratate aceste boli pot duce la consecințe grave.Tipuri de boli vasculare picior, simptome, cauze, tratament

Bolile care afectează vasele sanguine, artere, capilare si vasele labei piciorului se găsesc în lumea modernă suficient de des

tipuri de patologii

boli vasculare extremitatea inferioara pot avea anumite caracteristici care determină tipul de încălcare. Printre multe boli sunt șase tipuri principale, care, la rândul lor, pot avea propriile sale sau combinate subtipuri.

Tipuri de boli vasculare picior, simptome, cauze, tratament

bolile vasculare ale picioarelor reprezintă un grup mare de patologii

navele Boli ale picioarelor - un proces de boli grave, care, indiferent de acest fel, duce la o perturbare a alimentarii cu sange a procesului în întregul corp, și mai ales la nivelul extremităților inferioare.

simptomele generale

În fiecare caz, există diferențe în modul în care progresează boala a vaselor inferioare extremităților, simptomele pot avea multe caracteristici comune. Pentru diagnosticul este evaluarea insuficientă a simptomelor, asigurați-vă că pentru studii suplimentare ar trebui să se acorde.

Tipuri de boli vasculare picior, simptome, cauze, tratament

Există o serie de patologii, care poate fi o sursă de cauzele profunde ale venelor și bolile vasculare

Simptomele comune ale bolii vasculare:

 1. Formarea de „stele“ vasculare, în unele zone ale suprafeței pielii membrelor inferioare: determină porțiunea leziunii.
 2. umflare constantă la nivelul picioarelor. Edemul poate fi simetrică sau apar în locuri diferite și cu diferite grade de severitate: progres novice stagnare de sânge.
 3. Modificări în structura și culoarea pielii: alimentarea cu oxigen insuficient pentru țesuturi, a slăbit imunitatea, și posibila dezvoltare a proceselor inflamatorii.
 4. Limitarea capacității de trafic pietonal. Orice sarcină pe membrele inferioare, și, uneori, chiar mersul pe jos non-durabile, duce la apariția simptomelor.
 5. dureri și crampe musculare crescute timp de noapte. Intensitatea simptomelor pot fi diferite, uneori, sentimentele sunt foarte dureroase.
 6. disfuncție temporară sau amorțeală a picioarelor. Simptom se pot referi atât la nivelul întregului membru, iar porțiunea separată: lipsa alimentarii cu sange si a fibrelor nervoase de prindere.

Boli ale vaselor de la picioare și poate fi determinată în mod individual, ca și sistemul circulator al fiecărei persoane într-o anumită măsură individuală. În cazul în care vasele de sange picior netratate, simptomele numai crește, aducând astfel pacientul mai agonie.

Tipuri de boli vasculare picior, simptome, cauze, tratament

La etapa inițială a simptomelor pacientului ale membrelor inferioare boli venoase nu deranjez, în timp util și vizita la medic poate fi amânată pe termen nedefinit

factori negativiBoli ale membrelor inferioare pot fi provocate de mai mulți factori. Dar, de regulă, o patologie apare sub influența unui număr de factori negativi.

 1. Ereditatea. Dacă cineva din rudele apropiate au fost probleme cu vasele de la picioare, riscul de boală este destul de mare, în special cu vârsta.
 2. tulburări hormonale. Destul de des, probleme vasculare apar la femei în timpul sarcinii sau menopauzei, atunci când există un eșec hormonal gravă.
 3. Activitatea motorie Shallow. In timp ce limitarea mișcării în sânge nu circulă în mod corespunzător prin intermediul corpului. Lower fluxurile sanguine la nivelul membrelor mult mai puțin lichide.
 4. excesul de greutate corporala. Excesul de greutate exercită o presiune puternică asupra piciorului, din cauza care există o tulburare de circulație a sângelui prin vene.
 5. Medicamente. O multitudine de medicamente din sânge afectează densitatea, viteza celulelor sale și, de asemenea, modifica nivelurile hormonului.
 6. Vicii. utilizarea de tutun, alcool și droguri duce la otrăvirea organismului, dereglarea sângelui și funcționarea defectuoasă a inimii care regleaza fluxul de sange.
 7. Vârsta. Sub efectul modificărilor legate de vârstă deteriorând întregul corp, inclusiv vasele de sange, care devin mai slabe.

Tipuri de boli vasculare picior, simptome, cauze, tratament

bolile vasculare pot fi asociate cu sarcini mari la nivelul membrelor inferioare

În ciuda o astfel de listă mare de motive pentru a dezvolta boli cardiovasculare, preveni sau vindeca boala poate fi, mai presus de toate, a scăpa de influența factorilor declansatori.

Boala vasculara a extremităților inferioare este împiedicată atunci când complexul de măsuri terapeutice. Înainte de un regim de tratament definit, atent efectuat diagnostice ale membrelor inferioare, care cuprinde:

 • examinare de specialitate;
 • biochimie sânge;
 • Imagistica prin rezonanta magnetica;
 • Doppler.

dispozitive medicale moderne pentru a determina rapid și precis gradul de deteriorare a venelor, precum și pentru a alege o metodă eficientă de a elimina bolii.

Tipuri de boli vasculare picior, simptome, cauze, tratament

Tratamentul chirurgical prescris pentru severitatea inflamației, trombus plutitoare și risc ridicat de detașare a trombusului cu dezvoltarea ulterioara a embolismului pulmonar

terapii

Specialistii moderni care trateaza boala, nu scopul de a elimina simptomele și temporar scuti pacientul de suferință. Scopul principal este de a restabili starea vaselor și funcționalitatea acestora.

Tratamentul implică expunerea de capilare, vene si artere ale pachetului de măsuri.

 1. gimnastica speciale. Activitatea fizică este necesară pentru a recupera fluxul de lichid din sânge și normalizarea mișcării sale.
 2. Purtarea lenjerie de corp special de compresie. bandaje elastice și ciorapi ajuta la reducerea sarcinii pe membrele inferioare.
 3. Administrarea de medicamente. Medicatia trebuie să fie administrat de către un medic, în funcție de ceea ce diagnosticat tulburări (sau îngustarea lărgirea vaselor de sânge, formarea cheagurilor de sânge și t.).
 4. Utilizarea vitaminelor (acid ascorbic, vitamine din grupa B și Rutin).

In cazurile severe, poate exista o operațiune care implică îndepărtarea țesutului vascular și reticularea ulterioară sau în instalarea implantului.

Tipuri de boli vasculare picior, simptome, cauze, tratament

Decizia cu privire la modul de a trata vasele de boală ale picioarelor ia medicului, ținând seama de natura originii patologiei și a simptomelor acesteia

Tratamentul Poporului

Perturbarea alimentării cu sânge la picioare populare metode implică prevenirea și tratarea bolilor. Înainte de a începe să folosească propriile lor medicina tradițională, este necesar pentru a obține consiliere profesională, care se ocupă cu tratamentul pacientului.

Oamenii sunt cunoscute următoarele metode de tratament.

 1. Castan extract: utilizați fructe de castan cal, musetel, flori de Helichrysum, scoarta de stejar, galbenele. Toate aceste componente să fie utilizate sub formă uscată și, în părți egale. Amestecul este turnat alcool si infuzati curat timp de două săptămâni. După ce faci acest lucru cu lichidul rezultat comprese, timp de zece zile consecutive.
 2. amestec cu miere de lamaie cu usturoi: cap de usturoi si o lamaie medie mărunțit într-o mașină de tocat sau blender. După trei domeshivayut lingura de miere. Ia o lingura de doua ori pe zi timp de o lună.
 3. baie de plante: în mare capacitate zaparivayut Sophora japonica, urzici și imortela. O oră mai târziu, perfuzia este filtrată într-o baie caldă pregătită. Tratamente de apa dura 20 de minute.

Metodele tradiționale nu pot restabili pe deplin vasele extremităților inferioare, dar au un efect pozitiv asupra stării generale a pacientului, imbunatateste circulatia sangelui la nivelul picioarelor și pentru a reduce simptomele.

Boala vasculară picior este mult mai ușor să previi decât să vindecarea, așa cum este cel mai adesea boala are o natură cronică. Pentru prevenirea includ nutritie adecvata, exercitii fizice, evitând obiceiurile dăunătoare, și să controleze sarcina pe membrele inferioare.