Tipuri de semne privative persoana foto, simptome și tratament

Tipuri de semne privative persoana foto, simptome și tratament
Zoster, apare la om, - o boala care afecteaza negativ pe piele, care se caracterizează prin apariția de erupții cutanate. Vizual, această erupție cutanată pare noduli specifice de dimensiuni mici, este în mod constant senzația de mâncărime, pete sau papule inflamatorii. patologie asociată cu dezvoltarea leziunii, definită ca fungice sau virale. Aproape toate tipurile de licheni este diferită în faptul că acestea sunt periculoase din punct de vedere contagiozitate. În ceea ce privește leziunile imediate, acestea pot fi orice, care afectează toate părțile corpului. Pecingine, astfel cum a devenit clar, are mai multe tipuri, care vor fi discutate mai jos.tipuri de priva

Impetigo este împărțit în tipuri specifice, în funcție de natura motivelor pentru apariția și simptome care caracterizează această boală sa.

În cazul în care se aplică numai la principalele tipuri de boala în cauză, putem distinge zona zoster:

 • Roz Gibert;
 • roșu plat;
 • pitiriazis;
 • zona zoster;
 • pecingine;
 • solare;
 • tubular;
 • pisică.

Anumite semne de decaparea depinde de ce anume felul său de a lovit un om în parte a pielii.

fotografie privative

Pentru a determina tipurile de boli, cum ar fi herpes, a necesitat o demonstrație clară, care pot fi furnizate de imaginile respective, care este oferit.

zosterian roz

Tipuri de semne privative persoana foto, simptome și tratament
Agentul cauzator al acestui tip de lichen este necunoscut, dar a constatat că aceasta se manifestă, de obicei, după ce oamenii au fost bolnavi în unele răceli.

Simptomele caracterizate ca roz privarea, identică pentru copii și adulți:

 • pe piele apar pete roz;
 • Ea începe să perturbe mâncărime și apare exfolierea.

De obicei, la începutul bolii este legată de faptul că pe piele există o formă rotundă, la fața locului cu roșu fringing. Acest punct este recunoscut părinte. În centrul său se caracterizează prin piele uscăciune, cauzând descuamare. Treptat, pata părinte începe să crească, în creștere în dimensiune.

După două până la trei săptămâni de la data apariției petelor menționate pe unele părți ale pielii apar și elemente similare, dar mult mai mici. În toate zonele pielii, au fost supuse la șoc, nu începe să arate o mâncărime pronunțată.

După o anumită perioadă de timp măsurată în săptămâni, herpes zoster roz estompează, adică, boala este diferită în care se execută în mod independent. Mai mult decât atât, acest proces poate fi bine accelerată dacă corespunzătoare sfaturi urma:

 • folosi antihistaminice pentru a scapa de mancarime;
 • schimba dieta, făcându-l hipoalergenic;
 • renunțe la fumat și primirea băuturii, pot fi atribuite alcoolului;
 • încercați mai puțin supuse la radiații ultraviolete;
 • elimina activitatea fizică, ceea ce duce la transpirație abundentă;
 • opri utilizarea unguentelor hormonale, acid salicilic, cosmetice și iod;
 • pentru a începe un tratament regulat al uleiurilor de piele sau conservanți;
 • evitat în timpul tratamentului synthetics poartă.

De asemenea, intră sub incidența interdicției de tratare a apei și haine de lână, care nu este recomandat să poarte, atâta timp cât nu a scăpa de acest tip de licheni.

Privarea zonele afectate ale pielii nu ar trebui să fie supuse la zgarieturi si frecare.

Lichen planus

Procesul de tratare începe cu eliminarea tuturor factorilor enumerați provocatoare în ceea ce privește dezvoltarea bolii. În acest caz, aveți nevoie de impactul corespunzător asupra buzunarelor infecției, efectuarea de tratament pentru boli concurente și pentru a evita contactul cu alergenii, indiferent de tipul lor.

În cazul în care boala este însoțită de mâncărime severă, a curanți, capacitatea de a lupta inflamație și simptome alergice, prin care trebuie să se înțeleagă, de exemplu, Telfast si Claritin.

chromophytosis

Tipuri de semne privative persoana foto, simptome și tratament
Acest lichenul se referă la infecții fungice. se manifestă sub forma în care pielea este acoperita pete decolorate, este mai tipic pentru boala, dar, de asemenea, aceste pete pot fi maro și roz. De-a lungul timpului, pictura se schimbă, iar pata începe să se exfolia.

În unele cazuri, de mici dimensiuni formează un singur leziuni la fața locului, caracterizate de frontiere extinse și neregulate. Razele soarelui, care acționează pe zonele afectate ale pielii, nu le provoca Browning. În același timp chromophytosis întotdeauna corelate cu mâncărime și transpirație excesivă. Locul principal al locației sale este de gât și piept zona.Lupta împotriva acestui tip de stripping trebuie să fie efectuată în mod cuprinzător. De obicei, terapia este de a se asigura că antifungici numiți sub formă de tablete și unguent antimicotic. În timpul tratamentului, pentru a evita o constatare a unui timp îndelungat în lumina directă a soarelui. De asemenea, este de dorit să se renunțe la această perioadă de la purtarea de haine sintetice și pentru a reduce frecvența procedurilor de igienă efectuate cu apă.

zona zoster

Tipuri de semne privative persoana foto, simptome și tratament
Etiologia acestei boli este de natură virală, în special, promovează patogen apariția varicelei. Cele mai frecvente herpes zoster afecteaza pe cei cu imunitate redus, supus la hipotermie excesivă, stresul și nu a suferit avut varicela ca un copil. Desi varicela transferat ca un copil nu garantează că un adult ca nu a lovit speciile de licheni luate în considerare. Împreună cu riscul acestor persoane formează grupele de vârstă mai în vârstă, și persoanele cu HIV.

În cazul în care boala afectează în principal pielea, care se corelează cu apariția o ușoară mâncărime, stare de rău general, temperatura și durerea de caracter nevralgic în cazul în care ar trebui să existe o erupție cutanată. Creștere ganglionilor limfatici locali și papule formate, care sunt apoi convertite în bule.

În lupta împotriva herpesului zoster utilizate medicamente antivirale, a căror acțiune are ca scop suprimarea virusului herpetic. Aceste medicamente includ aciclovir, Valtrex și Famvir.

În plus față de ei, în forma prevăzută imunostimulante izoprinozin, stimulând organismul să se auto-lupta cu boala. De asemenea, își găsesc utilizare unguente și geluri adecvate, care au un impact local, sub care se înțelege Zovirax, Alpizarin Epigenes și care pot fi înlocuite cu loțiuni pe bază de interferon.

zona zoster alb

Tipuri de semne privative persoana foto, simptome și tratament
Spre deosebire de alte boli privative albe similare, este o înfrângere, și ce tip de pigmentare este caracteristic zonelor deteriorate - urme de alb. Sub influența privând pielea devine mai ușoară. Uneori, zona afectată devine rotundă în formă și ocupă o suprafață de aproximativ 4 cm2. În unele cazuri, mâncărime, inclusiv peeling. Iarna se poate dezvolta un proces inflamator.

zona zoster alb este cauzată de tipul de tratament local, de obicei, datorită înmuierii zonelor de piele în cazul în care se manifestă. Puteți utiliza aproape orice cremă sau unguent pentru copii, care este prezentă în compoziția de lanolină.

În cazul în care inflamate versicolor, care poate apărea în timpul iernii, sau diferite uscăciune excesivă, apoi tratate pentru unguente conținând hormoni, în particular, astfel de mijloace este unguent hidrocortizon (1%).

pecingine

Tipuri de semne privative persoana foto, simptome și tratament
Trihofitia - patologie, sub care se înțelege pecingine, cauzate de ciuperci care infectează pielea umană. În prima etapă de dezvoltare a bolii este aproape niciodată determinată, adică, orice fel de simptome sunt absente, ceea ce face diagnostic destul de problematic. Manifestările clinice caracter începe cu edem, care este un loc cu un profil ascuțit având o nuanță roșiatică sau roz. În viitor, există o creștere dimensiunea de edem, care este completat de apariția bulelor la granițele sale. Aceste bule de spargere și uscat periodic, provocând această senzație de mâncărime. În același timp, în creștere în părul leziune rupe sau să cadă cu totul. În cazul în care apare herpesul zoster pe zona de piele în cazul în care nu există nici un păr, exterior arată ca o rolă care corespunde cu conturul acestei formațiuni, și care formează petele devin roz pal.

Est Diagrama de proces de tratare pecingine este după cum urmează:

 1. Începe să se aplice unguent si crema de actualitate ca terbinafina, clotrimazol și mikoseptin.
 2. In primele ore ale dimineții din zonele afectate sunt tratate cu iod, iar seara - unguent, în interiorul căruia există un acid salicilic.
 3. lapte Vidal folosit pentru a combate ciuperca.
 4. Produs primit griseofulvina, care ar trebui să continue timp de 2-3 săptămâni. Acest instrument se caracterizează printr-o concentrare limitată de acțiune, ceea ce face posibil să se combată în mod activ agenților patogeni care cauzează apariția pecingine.

Împreună cu preparatele de mai sus dermatolog atribuie în mod tipic imunomodulatori și vitamine pentru a stimula sistemul imunitar.

microscopie

Boala este o specie fungică, care este uneori percepută pentru herpesul. În același timp, aceste boli sunt diferite unele de altele, deoarece aspectul lor corespund diferitelor patogeni.

Microscopie cauzelor care se formează pe pata de piele de culoare roz caracteristică, care sunt limitele ascuțite și descuamarea. În acest caz, parul este expus la rupere la o înălțime de aproximativ 5 mm. Cea mai mare parte a bolii se transmite de la pisici și câini, dar o persoană poate deveni, de asemenea, o sursă. În legătură cu metoda declarat de transmitere a bolilor la animale, datorită prevalenței sale în rândul copiilor, deoarece acestea de multe ori vin în contact cu pisicile și câinii străzii.

Dacă microscopie afectează pielea capului, utilizarea griseofulvina (125 mg). Acceptarea medicamentului pe o bază de zi cu zi (de 3-4 ori), în timpul mesei, care ar trebui să fie însoțit de un supliment, sub formă de ulei vegetal în cantitate de o linguriță. Se pretinde pentru a îmbunătăți solubilitatea griseofulvinei și pentru a promova o perioadă mai îndelungată de valabilitate a acestuia.

În ceea ce privește zonele netede microscopie de piele, care este cauzată de lipsa de păr, aici sunt utilizate pe scară largă preparate antifungice uz extern: ciclopirox, bifonazol, clotrimazol și altele.

În cazul în care inflamația este prea pronunțată, este necesar să se utilizeze o combinație de mijloace, care includ hormonii sunt de asemenea prezente.

psoriazis

Nu mai puțin răspândirea alt nume al doilea lipsindu acest tip - psoriazis. Psoriazisul este recunoscut boala cronica si este cauzata de un curs latent, combinate cu izbucniri ocazionale de activitate.

Locul de desfășurare principal este locația de site-uri externe leziuni suprafețe extensori.

Orice erupție pe piele, care pare suspect, necesita vizite medicale imediate. Acest lucru se datorează faptului că, în cazul pecingine, tratamentul poate fi eficienta diferite si durata minimă, în cazul în care nu începe boala.

Herpesul poate fi direct de ieșire în diferite moduri, de exemplu, prin medicina tradițională, cu toate că este mai bine să caute ajutor medical inițial. Folk căile de atac, desigur, diferă în eficacitate, dar cea mai bună opțiune - este combinarea lor cu moduri de medicatie.