Toes mâncărime de ce și ce să facă

Ce se întâmplă dacă degetele de la picioare mâncărime? Această întrebare este adesea întrebat de către medic la pacient. picioare - Mâncărime un fenomen neplăcut, care provoacă disconfort și interferează cu o persoană să trăiască în pace. Cauzele sale sunt variate, iar acestea sunt fiecare în parte. Dar mâncărime poate fi un simptom al unei boli grave de piele care urmează să fie tratate.Toes mâncărime de ce și ce să facă

Cu ardere frecvente senzații ale picioarelor ar trebui să se consulte cu un specialist.

De ce senzația de mâncărime degetele de la picioare și picioare, în general?

Cel mai simplu motiv - reacția organismului la compoziția de apă sau gel de dus, pe care oamenii folosesc în fiecare zi. Apoi, este necesar să se cumpere gel de la un alt producător, sau de a folosi unguente calmante.

Picioarele pot mancarimi si din cauza igienei personale săraci. În acest caz, destul de des să ia un duș, spalati-va picioarele bine cu apă și săpun, în special între degetele de la picioare.

Dacă vizitați frecvent locuri publice, cum ar fi saună, piscină sau saună, apoi o senzație de arsură poate fi provocată de microorganisme și infecții.

La arderea în degetele de la picioare pot să apară pete roșii, am cheshemsya, descuamarea pielii și unghiilor placa schimbă forma și culoarea. Dacă aceste simptome sunt prezente, aceasta înseamnă că picioarele lovit ciuperca.

Una dintre cauzele de mancarime pe degetele de la picioare - acarianul mâncărime. Nu poate fi văzut cu ochiul liber, dar sub microscop este clar vizibil. Un simptom care însoțește scabie - o erupție care mănâncă prost. După zgârierea se transformă în răni care supurează-a lungul timpului. Focare principal al inflamației sunt în faldurile între degetele de la picioare.

De multe ori, mâncărime la nivelul membrelor dat vina pe semne: picioare senzația de mâncărime - de a călători; Heel mâncărime - la vremea. Dar, în cazul în care membrele sunt de multe ori senzația de mâncărime, atunci nu este în semne, și apariția bolii care necesită tratament.

Este cunoscut faptul că la nivelul picioarelor sunt terminațiile nervoase asociate cu zone reflexe cu diferite organe interne. Dacă, de exemplu, zgâriat degetul mare al piciorului drept, atunci acesta este asociat cu capul și tot ce ține de ea. Prin urmare, în cazul în care mâncărimea în degetul mare însoțită de dureri de cap, probleme de vedere, sau răceli, se poate spune că aceste fenomene sunt legate între ele.determină în mod independent, de ce degetele de la picioare mâncărime, este dificil. Prin urmare, atunci când taxa mâncărime cea mai bună soluție este de a consulta un specialist.

Rețineți că preocuparea este adesea mâncărime pe termen lung. Dacă degetul dreapta itched sau laba piciorului stâng, atunci poate nervii lui doar ceva enervant, de exemplu, cusătura deget de la picior.

Cele mai frecvente boli de piele si tratamentul acesteia

Dacă mâncărimea în degetele este un semn de boală de piele, apoi se aplica diverse unguente pe care medicul prescrise în mod individual.

Cea mai frecventa boala a picioarelor este o ciuperca. Înainte de a începe să-l trateze, trebuie să dau seama ce fel de ciuperca a lovit pielea. În acest scop, spitalul a avut loc decopertarea pentru a diagnostica. boala foarte frecvente la persoanele cu picioare foarte transpirate.

Organismele care cauzează boala sunt bine aclimatizate într-un mediu cald și umed, vârf atât de acută în sezonul rece, când picioarele sunt în pantofi calde pentru o lungă perioadă de timp și sudoare. De asemenea, micoze comună (ciuperci) printre sportivi.

Tratamentul micoză durează cel puțin o lună, iar pentru răscumpărarea completă va dura aproximativ un an. Medicul poate prescrie un unguent cum ar fi clotrimazol, Mikozoral sau Terbinafine.

loțiuni eficiente pe bază de noroi. Popular înseamnă Exoderil. Tratamentul durează până la dispariția completă a simptomelor vizibile chiar și două săptămâni după reluarea prevenirii bolilor.

Pe lângă tratamentul unui dispozitiv medical pot fi utilizate și metodele de medicina tradițională: soluție de sodă distruge zonele afectate de o ciuperca, interiorul pantofului frecat suc de lămâie de două ori pe săptămână. descuamarea pielii razuit folosind o racletă pentru picioare în timp ce un duș sau cadă.

La latitudinea medicului este posibil să se atribuie cursul de a lua pastile, dar este doar în stadiul avansat al bolii.

Prevenirea infecției fungice

  1. Ciorapi, șosete, chilot nu ar trebui să fie confecționate din material sintetic.
  2. Pantofii trebuie să fie bun pentru a trece aer.
  3. în timp de două săptămâni, picioarele trebuie spălată săpun cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene. De asemenea, spălați-vă picioarele de fiecare dată când vin de pe stradă, fie că este vorba sezonul cald sau rece. Și pentru a îmbunătăți circulația, după o plimbare lungă, puteți face masaj la picioare. După spălare, ștergeți cu grijă picioarele uscate.
  4. Nu utilizați unele elemente de igienă cu persoana deja bolnav: prosoape, papuci, prosop, picioare perie.
  5. schimbare de ciorapi de zi cu zi.

Curățați periodic pantofi, nu numai in afara, ci și în interior. Cu ajutorul unor dispozitive speciale, vă puteți dezinfecta interiorul pantofului. Un astfel de dispozitiv distruge microorganismele, inclusiv ciuperca cu ajutorul razelor ultraviolete.