Tonifiere păr la domiciliu câteva reguli importante

Uneori, pentru a da parului un sunet nou sau de a spori buclele naturale de culoare, aveți posibilitatea să nu colorare dăunătoare și tonifiere a părului face. Deoarece această procedură este realizată folosind culori deschise, care nu au încuietori cu privire la astfel de efecte negative ca vopsele rezistente, pot face nuanțare parul la domiciliu. Desigur, în acest caz, vopseaua se va ține pe pletele nu sunt atât de mult timp, dar nu le face rău. În plus, cu o astfel de pata se poate schimba de multe ori modul în care și după ceva timp pentru a reveni la culoarea sa.Utilizarea continuă

Structura mijloace de tonifiere Se exclud amoniac sau peroxid de hidrogen, și, prin urmare, colorantul nu afectează structura internă, și pătrunde numai în stratul superior al părului. De aceea, astfel de coloranți nu sunt rezistente, dar ele sunt complet sigure. Cu toate acestea, un număr mare de sedeny cu ajutorul lor, nu vopsea si parul inchis la culoare, dar face mai ușor de rezolvat nuanța original sau culoarea vă poate îmbunătăți propria ușurință. Tonifiere parul la domiciliu nu este diferit de tratamente salon de scumpe, deci nu ezitați să trecem la vopsea și o perie.

Tonifiere păr la domiciliu câteva reguli importante


tipuri de nuanțare

Există mai multe tipuri de nuanțare:

Se realizează prin intermediul unor spume, mousse sau șampoane. Faceti o casa de pictura este foarte simplu. Puteți utiliza chiar și mai multe vopsele de nuanțe apropiate. Cu toate acestea, expertii recomanda pentru a utiliza în același timp, nu mai mult de trei culori. așteptare tonifiere ușoară pe cosite, aproximativ trei săptămâni;

Se realizează cu ajutorul tonere și păstrează pe par timp de aproximativ o lună;

intensiv

Aceasta se realizează folosind coloranți saturate, care sunt într-adevăr în măsură să ofere un rezultat mai stabil și chiar mai devreme vopsea de păr gri deschis. Culoarea va rămâne timp de două luni.

reguli de tonifiere

Tonifiere păr la domiciliu câteva reguli importante

Determinată să facă propriile lor nuanțare de păr, ar trebui să se pregătească mai întâi mănuși, crema de grăsime și tonere. Capul trebuie să fie bine spălate, uscate și ușor pieptene.

crema de grăsime trebuie să fie aplicat la frontiera de creștere a părului. Acest lucru va ajuta la prevenirea absorbției fondurilor în piele. Se aplica pe vopseaua de păr mai bine cu o perie speciala, separându-le în șuvițe individuale și pieptănare-le bine. Păstrați colorant nevoie la fel de mult, conform instrucțiunilor.

secrete pentru femei

Tonifiere parul la domiciliu va da rezultatul dorit numai dacă se pregătească în mod corespunzător pentru ea. Deoarece coloranții sunt de origine chimică, este necesar în prealabil pentru a opri utilizarea culori naturale (dacă nu le-a folosit), cu henna și Basma. În caz contrar, culoarea se poate dovedi nu cel pe care îl așteptați. În plus, părul slăbit costă o mască hidratantă pic de sprijin (aproximativ o săptămână înainte de colorare), și este necesar să se despicarea varfurilor tăiate.

ce altceva pentru a verifica: