Tonifiere păr la domiciliu - cerere utilaje

Dacă doriți să experimenteze cu culoare sau reîmprospăta nuanta plictisitoare de păr, vă sunt instrumente ideale pentru tonifiere. Poti juca doar un pic nuanțe, iar imaginea va fi umplut cu culori noi.Tonifiere păr la domiciliu - cerere utilaje

Regulile de bază în selectarea culorilor

  1. Pentru a ușura parul nu ar trebui să alegeți culori prea întunecate și saturate.
  2. În cazul în care parul inchis la culoare, alegerea de culori deschise nu va aduce rezultatul dorit. Acesta va fi pur și simplu văzut pe păr.
  3. Pentru prima utilizare, dacă nu ați pictat, opriți alegerea pe nuanțele naturale de culoare sau câteva fire. Puteți încerca diferite tipuri de vopsire, joc cu nuanțe mai închise sau mai deschise decât propria culoare. Apoi, va place rezultatul corect și în viitor, vă puteți bucura în condiții de siguranță vis plăcut.

Cum de a alege instrumentele potrivite?

După ce a definit culoarea, este necesar de a alege înseamnă marca pentru tonifiere. Acestea diferă în stabilitate, structura și aspectul.

În conformitate cu specificul de redare pot fi împărțite în două tipuri:

  1. Gentle - este mai puțin stabil și nu oferă un fir de păr de culoare strălucitoare. Conține ingrediente de îngrijire și legume este potrivită părului plictisitoare, fragil.
  2. Intensiva - pastreaza parul mai mult de trei săptămâni, acesta poate fi culori luminoase și saturate, dar înainte de utilizare este necesară pentru a începe un curs de masti nutritive si vitamine pentru a da parul sanatos si puternic.

Luați în considerare fondurile care au opinii pozitive și excelent raport preț / calitate.

Tonifiere păr la domiciliu - cerere utilaje

Cititorii recomanda!

Cele mai eficiente mijloace pentru păr, în opinia cititorilor noștri este un spray unic par MegaSpray, creația sa a avut o mână în trichologists și oameni de știință de renume mondial. vitamina formula naturala prin pulverizare permite ca acesta să fie utilizat pentru toate tipurile de păr. Produsul este certificat. Feriți-vă de imitații. saloane de coafură opinie. "

Colorat sampon Estelle. Potrivit pentru colorant stabil. Ele sunt adesea folosite în coafură. Conține complex de cheratină și un număr de uleiuri de îngrijire, parul va deveni strălucire sănătoasă și nuanța dorită după utilizare. vehicule marca Estelle au preturi acceptabile si adecvate pentru nuanțare de păr, și pentru vopsire.Tehnica de preparare și colorarea

Primul lucru pe care trebuie să faci testul pentru o reacție alergică. Pune pe cotul un pic de bani, așteptați 5 minute și rezultatul votului. Dacă disconforturi nu a avut - nu ezitați să utilizați pentru procedurile ulterioare.

Vopseaua trebuie să fie pregătite strict în conformitate cu instrucțiunile, nu ar trebui să se bazeze pe comentarii. Este mai bine să aibă încredere producător pentru a obține rezultatul dorit, și să nu fie dezamăgit.

Tonifiere păr la domiciliu - cerere utilaje

Tehnica de colorare a părului

Protejați-vă. Purtați mănuși de unică folosință, lubrifia pielea de pe frontiera de creștere a părului cu o crema de grăsime pe gât purta un guler sau folie de gât folie de protecție.

Dacă utilizați coloranți de legume, este mai bine să se oprească utilizarea lor. Când contactați mijloacele pentru tonifiere cu rezultat henna sau Basma de așteptat să nu fie ceea ce doriți, și să aibă un efect neașteptat.

Tonifiere păr la domiciliu - utilaje

Tonifiere păr la domiciliu pot fi împărțite în etape:

  1. Se spală părul ca de obicei, dar nu folosiți un agent pe bază de ulei (pigment poate merge prost).
  2. Aplicare cu pensula pe tonere fiecare fir, fără a freca scalpul.
  3. Pentru o mai bună distribuție pieptene pieptene cu câțiva dinți.
  4. Se înmoaie părul, în conformitate cu recomandarea nuanța dorită și intensitatea.
  5. Se clătește compoziția acoperită.

caracteristici

In functie de culoarea parului originală, există caracteristici de tonifiere:

- Dacă aveți parul inchis la culoare: folosiți mai multe nuanțe, puteți crea o imagine luminoasă, pentru a da volum parului si luminozitate. Paint doar doua culori de ajutor pentru a crea efectul dorit. Ia 2 nuanțe de o scară - lumină și întuneric. Puneți celofanul capac, fir toroane prin ea, în pata rândul său. În primul rând, un ton întunecat, apoi mai deschisă.

Tonifiere păr la domiciliu - cerere utilaje

Păr după nuanțare

- Daca ai parul blond: este necesar de a alege culoarea potrivita, care nu este prea luminos. La frumusețile blonzi umbra va hiper luminos și poate privi afară de loc. Puteți alege culoarea câteva nuanțe mai ușor decât propria ta și Accentuarea par atinge efectul. Acesta va improspata culoarea, ceea ce face imagine luminoasă și aerisită.

toroane întunecate accentuează caracteristicile faciale, dar nu fac o mulțime de diferență între propria lor culoare și umbră a agenților de colorare. Pe parul blond vopsit este mai bine să nu utilizeze tentă cosmetice, mai ales după o albire intensă în trecut.

- Dacă părul după vopsire: netedă acest efect poate fi tonic, similar cu culoarea parului. O astfel de colorare de ajutor după ce a eșuat la vopsire, sau dacă sunteți obosit. Suvite și poate da o nuanță mai strălucitoare, permițând experimentul o luminozitate și intensitate a culorii.

Având în vedere caracteristicile, puteți crea o imagine la modă și reîmprospăta coafura plictisitoare.

Crearea Accentuarea par

Tonifiere păr la domiciliu - cerere utilaje

Conducerea - instrucțiuni pas cu pas subliniind