Tonifiere păr la domiciliu - instrumente și comentarii, foto și video

Gentle de colorare a părului - atât caracterizarea unor felceri tonifiere. Dacă în timpul dye normale de colorare pătrunde în structura interioară a părului, apoi folosind un colorant de tonifiere înseamnă doar învăluie părul fără a pătrunde în adâncul lor. vopselele convenționale conțin cantități mari de amoniac, care afectează în mod negativ starea parului, pielii. Ca parte a agenților de tonifiere sunt suplimente nutritive, minerale, grija pentru radacinile firelor de par pe care le hrănesc vitamine utile.Tonifiere păr la domiciliu - instrumente și comentarii, foto și video

Mai multe femei recurg la tonifiere cu scopul de a schimba aspectul acestora, se adaugă aroma la imagine. În tradițional okrashivanii- o săptămână sau două la rădăcini contrastante fire incolori se ieși cu benzi, care în fiecare zi devine tot mai pronunțată, forțându-ne să atingă în mod regulat rădăcinile. Avantajul tonare este că atunci când spălarea tonere părul spălat uniform și, treptat, fără a forma o diferență vizibilă între firele colorate și necolorate.

Tonifiere păr la domiciliu - instrumente și comentarii, foto și video

Există mai multe tipuri de agenți de nuanțare:

 • Persistente. Efectul procedurii durează de luni de zile.
 • Sparing. O nouă nuanță de păr maro deschis se sprijină pe două-trei săptămâni. Nu conține amoniac în compoziția sa, peroxid de hidrogen, în care în mod convențional considerate inofensive.
 • Colorat șampoane, balsamuri. puțin schimbându-și culoarea părului, sunt spălate după mai multe proceduri de curățare cap.
 • Bio-agenti. Nu numai culoarea părului, dar, de asemenea, să aibă grijă de ei din cauza agenți terapeutici care fac parte.

Pentru tonifiere Înscrisă, va fi capabil de a schimba imaginea, fără a supune parul la produse chimice agresive.

Cum tonifiere acasă

Tonifiere păr la domiciliu - instrumente și comentarii, foto și video

Pentru mâinile lor de a face o tonifiere calitativă la domiciliu trebuie să fie urmate câteva reguli:

 • Alegeți întotdeauna o înaltă calitate tonere profesionale firme cunoscute. Înainte de utilizare, citiți instrucțiunile. Protsedura- similar cu un colorant de păr convențional, dar odată familiarizat cu secvența de implementare a acesteia ar fi de prisos.
 • Se prepară site-ul: acoperă podeaua și un scaun cu un film protector. Chiar și cu utilizarea atentă a vopselei, câteva picături de ea se va metamorfoza și pata suprafata. Ar trebui să aibă grijă de haine. Capul de coafură Wide va proteja lucrurile de pete nedorite.
 • Deoarece colorantul este mai întâi turnat în palma ta și numai apoi distribuite șuvițele, pielea mâinilor ar trebui să fie protejate prin purtarea de mănuși.

Instrucțiuni pas cu pas de tonifiere la domiciliu

Tonifiere păr la domiciliu - instrumente și comentarii, foto și video

 1. Pe pielea de-a lungul liniei parului, aplica vaselina sau crema cosmetice gras. Acest lucru va proteja pielea de colorare.
 2. Se toarnă un agent de tonifiere putin pe palma si a intins-o uniform pe șuvițele în direcția de rădăcini la vârfurile părului întunecat. Asigurați-vă că pryadey.- uscat după aplicarea fondurilor este lăsată
 3. degetele masaj radacinile firelor de par pentru a picta în mod fiabil absorbit.
 4. Pieptănați cu un fir de păr câteva dinți pieptene, agent de distribuire pe toată lungimea sa.
 5. timpul de incubare colorant este ajustată conform instrucțiunilor. Nu exagerați cu mijloacele de blocare, în caz contrar rezultatul va justifica speranțele tale.
 6. Se clătește cu multă colorantului de apă caldă, nu folosiți șampon. Clătiți firelor, atâta timp cât apa curgătoare este limpede.
 7. Folosiți un balsam pentru păr colorat.


Tonifiere după vopsire - fotografie

Repere - o procedură în care culoarea nu este supus la tot parul, ci doar toroanele individuale. Uneori, rezultatul este dezamăgitor femei care evidențiază: parul vopsit arata prea contrastante pentru fundal principal, nenatural. deficiențe corecte, de natură, ceea ce va crea o tranziție lină între catenele cu melirovkoy și păr natural.

De asemenea, tonifiere păr pentru a arăta fetei, care după vopsirea părului decolorat pare fragil, friabil, lipsit de viață. Componentele de culori nuanțare nu face numai corecție de culoare, dar, de asemenea, îmbunătățirea calității părului, da stralucire, elasticitate.

Puteți vedea rezultatul vopsirii, în combinație cu tonifiere pe fotografii „înainte“ și „după“.

Tonifiere păr la domiciliu - instrumente și comentarii, foto și video

Tonifiere păr la domiciliu - instrumente și comentarii, foto și video

Culori Review - alege cel mai bun pentru tonifiere

Londa Professional

Tonifiere păr la domiciliu - instrumente și comentarii, foto și video

instrument german folosit de către profesioniști în mai multe saloane de înfrumusețare. Producătorul garantează pe termen lung rezultat conservare de colorare. Printre ingredientele amoniacul produs este absent, dar există o compoziție de parfum, astfel emane miros plăcut în timpul aplicării substanței parului. Printre componentele de vopsea sunt substanțe care hrănesc părul și consolidarea structurii. Londa Professional este o tonere intens, astfel încât umbra va fi menținută pe tot parcursul lunii.

Metoda de aplicare: Amestecul obținut a fost aplicat în conformitate cu instrucțiunile de pe părul uscat curat. Aplicator distribuie material de pe firele. Să stea timp de 20 de minute, clătite.

Matrix Color Sync

Tonifiere păr la domiciliu - instrumente și comentarii, foto și video

vopsea nuanțare american fără amoniac. Are o gamă largă de nuanțe, fiecare femeie alege culoarea dorită ei. Ideal pentru cei care doresc pentru a obține nuanțe strălucitoare persistente, suculent. componente de vopsea umple glazura de păr, să obțină astfel o strălucire bucle rafinat, puterea și frumusețea.

Mod de utilizare: agentul colorant primar este aplicat pe zona de rădăcină, apoi distribuit tuturor firelor. Pentru zugrăvirea Matrix Color Sync este aplicată pe porțiunea rădăcină este menținută pentru jumătate din timpul necesar, este distribuit pe întreaga lungime și este menținută chiar și cât mai multe minute.

Loreal expresso Dia Richesse

Tonifiere păr la domiciliu - instrumente și comentarii, foto și video

colorant alcalină fără amoniac, care dau prioritate femeilor care doresc să picteze părul gri. Producătorul garantează că vopseaua se umple până la părul gri 70%. Compoziția inclus ulei de sâmburi de caise, sunt benefice pentru structura părului. Acesta este folosit nu numai pentru par sensibil si deteriorat, dar bucle expuse Perm, scoate în evidență sau indreptare.

Cum să utilizați: Pentru colorarea de colorare a părului se aplică timp de 20 de minute. Dacă se dorește să se schimbe nuanța toroanelor individuale, colorantul se menține timp de 5-10 minute.

revizuit

Tonifiere păr la domiciliu - instrumente și comentarii, foto și video

Lisa: Eu folosesc tonere Londa 10.81. Pictura de păr blând după moale. Nici un miros ascuțit de amoniac. aplicație ușor fericit, vopsea excelent distribuite pe benzile, și care să nu se răspândească. Îmi place starea și tipul de păr după colorare. După ce procedura se recomandă să aplice o mască hidratantă și țineți-l mai mult.

Natalia: tonifiant intensiv ma sfătuit să-mi prietenul coafor. El a spus: „De ce vrei să strice vopseaua de păr? Doriți să schimbați culoarea - încercați tonifiere ". În aceeași zi am cumpărat înseamnă Estel 6/43 maro inchis cupru-aur. Dupa procedura, culoarea și starea părului am fost complet aranjat. O dată pe lună am Tinted rădăcinile în creștere ei înșiși. Când m-am decis să se întoarcă la umbra naturală a părului, atunci a încetat să se aplice umbrire. După ceva timp, vopseaua a fost spălat, iar părul achiziționat tsvet.- naturale naturale

Xenia: După ce am descoperit tonere, pentru a reveni la pictura normală vopsele rezistente nu doresc să. Părul meu arată frumos ca niciodată: moale lucios sidefat,, frumos în soare. Dar încă mai folosesc cerneala obișnuită în timp, va veni atunci când va exista mai mult păr gri.

Cât de mult este o nuanțare de păr profesional în cabină

Noi pentru echipa vi-națională a mesei, în mijlocul scenelor de tonifiere saloane Moscova.

Tonifiere păr la domiciliu - instrumente și comentarii, foto și video

Notă: Datele din tabel sunt subiective și pot diferi de costul real al serviciului în momentul executării sale. Pentru prețul exact, consultați administratorul într-un salon de înfrumusețare.