Tonifiere păr la domiciliu posibilitatea de a experimenta și de schimbare

Tonifiere păr la domiciliu posibilitatea de a experimenta și de schimbare

Aproape toate femeile sunt nemulțumiți de culoarea naturala a parului - cel puțin pare să le mai degrabă plictisitoare. Dar acum nu mai este o problemă, deoarece există atât de multe produse cosmetice diferite, care ajuta la pletele noastre arata spectaculos și atractiv. Inclusiv acest lucru și mijloacele de a schimba culorile.Toate produsele cosmetice pentru vopsirea părului pot fi împărțite în două grupe principale: mijloace vopsea tentă stabile și instabile. Prima se caracterizează prin eficiență ridicată și ajutând să schimbe radical culoarea părului, în timp ce coloranții nuanțare afectează părul mai ușor, fără a distruge structura lor. Se aplică astfel de coloranți instabile pot fi chiar de câteva ori pe lună - puteți face propria nuanțare a părului la domiciliu, schimbarea culorii buclele ei și fără a li se provoca nici un rău. Pe ce mijloace nuanței și cum să facă redare, și va fi discutată în articolul nostru.
Înapoi la cuprins

Mai ales de nuanțare

În primul rând, trebuie spus că orice mijloc de nuanță nu interacționează cu structura internă a părului - acestea afectează numai învelișul exterior. De fiecare data cand in timpul samponarii o astfel de colorant se spală treptat, astfel încât nu există limite între benzile colorate și regrown nu vor vedea; și, astfel, încuietori va fi întotdeauna strălucitoare și au o culoare frumoasa. De asemenea, este important ca compoziția produselor moderne nuanței include o serie de substanțe nutritive și componente de îngrijire care furnizează șocul aspect sănătos și frumos păr, hidratante și hrănitoare fiecare fir de păr.

Cu toate acestea, aceste instrumente au unele dezavantaje, mai important dintre ele - rezistență scăzută. Ei păstrează părul nu mai mult de trei săptămâni - pentru acei oameni care își spală frecvent părul lor, nu este foarte convenabil, deoarece acestea vor trebui să atingă până părul la fiecare două săptămâni. Pe de altă parte, vă permite să experimentați, crearea de noi imagini. Multe fete folosesc instrumente și duplicare pentru a vedea dacă o anumită nuanță este adecvată și în cazul în care culoarea aleasă este bun, devin rezistente la vopsea cu aceeași culoare.

Este important de remarcat faptul că coloranții fugitive permit să picteze părul în culori, care sunt aproape de „nativ“ sau puțin mai închisă decât a lui; da capul parului o nuanta mai deschisa nu funcționează, dar puteți obține un efect mic de păr ars, care nu este mai puțin atractivă.

Tonifiere păr la domiciliu posibilitatea de a experimenta și de schimbare

Înapoi la cuprins

Tonifiere păr te

Acum este timpul să vorbim despre modul în care nuanțare a părului. Puteți utiliza vopseaua specială de amoniac liber, nuanțarea șampoane, precum și unele complexe de tonifiere a sănătății. Structura resurselor de sănătate includ componente speciale care permit nu doar pentru vopsirea părului, dar, de asemenea, să-i hrănească, umple cu vitamine și microelemente. Ca rezultat, parul devine mai netedă și strălucitoare, și de la deteriorare, rupere și uscăciune nu este o urmă rămâne.

complexitate special, nu este procesul în sine tonifiere acasă. Pentru deținerea colorant va avea nevoie de o cremă și mănuși de înaltă grăsime - protejează pielea de pigmenți de colorare. Crema se aplica pe gat, frunte și urechi. Înainte de vopsea parul, care au nevoie să se spele și se usuce un pic, iar apoi pictura va fi mai eficient.

În cazul vopselei de par bezammiachnoy nuanțare este exact la fel ca și în colorarea simplă.

Asigurați-vă că citiți instrucțiunile livrate cu produsele cosmetice!

Fiecare culoare este unic și necesită respectarea cerințelor specifice: unele Tonice trebuie aplicat strat mai dens, iar unele trebuie să fie păstrate pe părul mai lung. Aplicati produsul uniform pe par - vopsea de nuanțare toată lungimea părului trebuie să fie acoperite. Cel mai bine este să aloce fonduri pentru parul cu un pieptene, care, în orice caz, nu ar trebui să fie confecționate din metal.

Nu neapărat vopsea întreg părul; Puteți schimba culoarea unor fire - va arăta mai puțin elegant. După ce agentul este aplicat pe par, ai nevoie de un cap de masaj bun pentru a remedia blocat ferm. Apoi, după timpul alocat, vopseaua se spala cu sampon regulat. Asta e tot înțelepciunea - parul este colorat!Când se utilizează procesul de nuanțare șampon se realizează în mai multe etape. Mai întâi trebuie să vă spălați părul. Apoi se aplică pe păr de colorare sampon, a întins-o uniform pe bucle și se lasă timp de câteva minute. Durata procedurilor de tonifiere poate fi diferit - totul depinde de cât de luminos și de culoare saturate pe care doriți să le primiți. Culoare Dobândite se va estompa treptat, astfel încât să nu aveți nevoie să vă faceți griji, deoarece rădăcinile regrown - așa cum am spus, diferenta nu va fi vizibil. puteți experimenta și utilizate pentru a colora câteva nuanțe. Cu toate acestea, pentru a lua mai mult de trei culori, nu sunt recomandate, în caz contrar parul va arata nenatural.

Dacă aplicați pentru tonifiere tonifiere mousse sau spumă, acestea ar trebui să fie aplicată pe păr ușor umed. Particularitatea mousses și spume este că acestea sunt mult mai ușor de aplicat și umbra devine mai vii. Recent, a aparut pe rafturile magazinelor și spray-uri speciale de colorare care schimba culoarea părului în doar câteva minute și nu necesită clătire.

Tonifiere păr la domiciliu posibilitatea de a experimenta și de schimbare

Ce nuanță de a alege?

Fetele care au natura de culoarea parului lumina, poate face mai saturate, luminoase și strălucitoare. De exemplu, cenușă sau păr castaniu deschis poate da un frumos ciocolată sau castan nuanță. Nu mai puțin avantajoasă pentru parul blond arata dulce nuanță de miere, dar roșiatică sau violet va merge la cei care au culoare maro sau castaniu inchis. Fetele al căror păr de culoare maro deschis pal, foarte norocos - ei pot experimenta în siguranță cu părul ei, trasnet-le sau de a face mai întunecat.

parul inchis la culoare colorată în care este posibil, dar numai dacă ați selectat anterior pentru a ușura păr. Dacă adăugați la culoarea ta naturala câteva fire de culoare închisă, decolorarea nu este utilă - va fi suficient pentru a alege una sau două nuanțe, care sunt aproape în ton la natural. Această metodă vă permite să faceți părul mai mult volum, în timp ce reînvie în mod semnificativ punctele de vedere.

Dar chiar și mai norocoși, este blondele - ele își pot permite să dea bucle orice nuanță, variind de la miere și se termină cu ciocolata neagra si chiar negru. Dar este important să ne amintim că nuanțe foarte închise nu merg întotdeauna bine cu pielea moale lumină și cu sprâncene de lumină și ochi, asa ca uite avantajos astfel de colorare nu este; dimpotrivă, imaginea se va dovedi nenatural, și chiar ușor vulgar. Frizerii si stilisti recomanda fete-blondele opri alegerea pe bronz, maro deschis sau culori de nisip.

Procedura de nuanțare pot fi combinate cu cele mai importante - este potrivit pentru lumina si pentru parul inchis la culoare. Pentru a alege pentru colorarea câteva fire și să le dea o culoare care este aproape de miezul. Tonifiant efectuat după vopsire, permite părului colorat mai „juca“ în soare, stralucind scoate în evidență luminoase. mai ales arata bine după tonifiere pe vopsirea părului lumina - rezultatul este o culoare mai saturate și nobil.

Prima dată subliniind mai bine să dețină un coafor profesionist - el vă va spune cum să o facă în mod corect, și în viitor va fi capabil de a schimba modul lor de propriile lor.

Tonifiere păr la domiciliu posibilitatea de a experimenta și de schimbare

Înapoi la cuprins

Cum de a evita eșecurile în auto-nuanțare

Dacă doriți să încercați procedura de randare pe parul tau, atunci va fi util să se cunoască unele nuanțe. De exemplu, unele produse de nuanțare „se ciocnesc“ cu henna, care pigmenții ferm absorbit în structura firului de păr, precum și orice alți coloranți persistente. Prin urmare, și rezultatele de redare pot să nu fie așa cum a fost planificat inițial.

Dacă aveți o mulțime de păr gri, apoi folosind o vopsea de tonifiere ar trebui să exercite, de asemenea, mare grijă - în cele mai multe cazuri, acești coloranți nu sunt eficiente, atât de bine pentru a utiliza gri vopsea rezistenta la vopsire.

Înainte de a cheltui tonifiere ar trebui să fie un par mai sanatos. Utilizați un machiaj profesionist: Balsams, masca speciala-restabilirea sanatatii, aparate de aer condiționat. Apoi, parul va deveni mai bine îngrijit, iar vopseaua va cădea asupra lor în mod uniform. Și cel mai bun de a deține recuperare de păr keratina.

Condiții de îngrijire a părului

Orice colorare implică expunerea la diverse componente chimice de pe pielea capului si parul in sine. Pentru a minimiza impactul negativ al acestei proceduri, este necesar să se prevadă bucle de îngrijire suplimentare. Pentru acest ideal, unele rețete tradiționale.

Daca vopsi parul de multe ori și doriți să le consolideze, este recomandat să vă spălați părul cu un amestec de ou simplu. Pentru ao pregăti, să ia două ouă și le sparge într-un pahar, apoi se adauga la apa calda. Toate se amestecă, asigurându-vă că ouăle nu sunt ondulate. Apoi, pe parul umed, se aplică amestecului rezultat și masaj scalpului. Se clătește. Pentru a spori efectul unei astfel de mască, puteți freca gălbenuș de ou în rădăcina părului timp de 10-20 de minute și înveliți capul într-un prosop, apoi se clateste parul cu apa calduta.

Umezeste parul vopsit si da-i strălucească va ajuta spuma de ou, care este preparat pe baza de gălbenuș - au nevoie doar de un shake bun în sus. Aplica acest amestec pe părul uscat sau umed. Este necesar să se aștepte timp de 10 minute și se clătește cu apă caldă (în orice caz, nu fierbinte). Numărul de gălbenuș de utilizat depinde de ce fel de densitate și lungimea în părul tău. In medie, suficient de 2-3 galbenusuri. Pentru a efectua o astfel de procedură este recomandată de mai multe ori pe săptămână. Daca parul este foarte uscat, apoi utilizați spuma de ou poate de fiecare dată înainte de spalarea parului.

restaurări excelente si revitalizeaza clateste parul cu suc de lamaie. și oțet obișnuit poate fi folosit în loc de lămâie; dar se spală părul după oțet va avea mai mult timp - el are un miros foarte ascuțit și persistente. După o astfel de păr de spălare devin moi si suple, mai radiant. În plus, a recomandat frecat în scalp brusture, și aplicate la capetele șuvițe de ulei de nucă de cocos sau de cacao care hrănesc eficient părul și consolidarea structurii.

Nuanță tonifiere - un mod de a privi întotdeauna elegant, posibilitatea de a experimenta și de schimbare, surprinzătoare din jurul lor noi imagini. Și sfaturi cu privire la produsele de îngrijire a părului enumerate mai sus vă va ajuta să-l păstrați mereu în perfectă stare, ceea ce este foarte important, deoarece parul - este decorarea principal al fiecărei fete.