Tonifiere păr la domiciliu, secretul frumuseții

Tonifiere păr la domiciliu

Tonifiere păr la domiciliu, secretul frumuseții

Fiecare femeie modernă să depună eforturi pentru cel mai bun și preferă să facă schimbări în viața lor mai ales nimic de a face cu aspectul. Și un prim exemplu - o schimbare a culorii părului. Dar nu întotdeauna în zilele noastre, în viața noastră de zi cu zi, se dovedește a găsi timp pentru frizerie, și vopsea rezistentă poate strica destul de starea parului deja slabit pentru iarna. Dar, din fericire, există o soluție optimă și o cale de ieșire din această situație - pentru nuanțare de păr. Cu ușurința de utilizare instrumente de nuantare pentru a îmbunătăți standardul sau pentru a da un nou, bogat sau o nuanta de lumina de păr este posibil casa pe cont propriu, chiar dacă nu există experiență în domeniu. În plus, aceste fonduri sunt mai sigure, nu distrug structura părului, și chiar schimbarea culorii plictisitoare va fi mult mai ușor decât după utilizarea vopselelor rezistente.În acest caz, la fel ca în oricare alta, ar trebui să fie vigilent și atent, nu vă faceți griji și rău se va întâmpla dacă urmați instrucțiunile și să nu exercite prea mult inițiativă în procesul de redare.

Preparate pentru tonifierea părului la domiciliu există mai multe tipuri: sampon, spray, spumă, balsam. Indiferent de una pe care o alegeți - este foarte important să se respecte măsurile de siguranță și să vă familiarizați cu regulile și particularitățile de păr de tonifiere la domiciliu.

 • Ar trebui să citiți cu atenție instrucțiunile pentru a evita greșelile și să nu vă dau bătaia de cap și frustrare.
 • Soluție de nuanțare nu este necesară la o dată aplicat pe par pentru a evita manifestările nu sunt nuanța dorită. Pentru a începe să aplice compoziția de cerneală pe o mică secțiune de păr, așa că o asemenea acțiune va - ceea ce va fi culoarea. Datorită acestei metode nu este greu de găsit dreapta. Într-o astfel de practică, există un alt avantaj, și anume, aceste competențe veni la îndemână, în viitor, în cazul în care utilizarea unor astfel de coloranți.
 • Efectuarea unui test de sensibilitate și absența unei reacții alergice la instrumentul selectat. Pentru a face acest lucru, se aplică o cantitate mică de tonic pentru pliul interior al cotului.
 • Asigurați-vă că pentru a utiliza mănuși, deoarece poate sta la umbra mâinii sale. Și, în cele mai vulnerabile locuri (urechi, temple, frunte, obraji) a recomandat să se aplice o cremă bogată pentru a evita colorarea.
 • Ar trebui să păstreze hainele de la obtinerea tenta ei, deoarece cerneala pe haine, nu se spala.
 • A se evita contactul cu ochii, ca și compoziția chimică a tonere poate afecta negativ viziune. În cazul în care, cu toate acestea, lichidul pătrunde în ochi, ar trebui să clătiți imediat cu multă apă și solicitați imediat asistență medicală.


Caracteristici tonifiere a părului la domiciliu

 • Tonifiere păr la domiciliu, secretul frumuseții
  Ca parte a unui bun mijloc de toner de calitate nu ar trebui să fie un peroxid de hidrogen și amoniac. Vă rugăm să ia în considerare acest lucru atunci când cumpără un tonic în magazin.
 • Dacă ați decolorat părul - pentru a alege mijloacele de 1-2 nuanțe mai închise decât nuanța dorită. Chiar dacă rezultatul este mai întunecat decât doriți - nu vă faceți griji, deoarece cu părul decolorat, orice vopsea se spala suficient de repede. DAR! Blondele nu sunt recomandate pentru a lua un roșu, nuanțe de roșu, pentru a evita să devină un clovn roșu aprins.
 • Dacă ați colorat părul în creștere înapoi la rădăcini. și doriți să restabiliți culoarea parului, este foarte dificil de a face și un profesionist, alege nuanța aproape de culoarea naturala, dar, de asemenea, cu 1-2 nuanțe mai închise.
 • Pentru a anima culoarea parului inchis (vopsite sau naturale) și / sau culoarea gri - alege culoarea cea mai apropiată de culoarea originală, dar, de asemenea, cu 1-2 nuante mai inchise sau mai luminos.
 • Daca ai parul blond nevopsit - poti folosi remedii naturale care va da stralucire si o nuanta naturala placuta, cum ar fi musetel. suc de lamaie, ceapa coaja.

Regulile de bază ale nuanțare păr

 • Pre trebuie spălate cu șampon (fără un balsam sau balsam) și un pic de păr uscat.
 • Apoi, trebuie să se aplice tonere pe par si se distribuie uniform prin pieptănare cu atenție părul și masarea.
 • Dacă utilizați un sampon colorant, apoi aplicați-l de 2 ori. Prima dată, se aplică, masaj și apoi se clătește; în a doua oară, se aplică șamponul deja la momentul potrivit.
 • Pentru a obține nuanța dorită este necesar să se aștepte și se lasa la macerat tonifiere. Durata cererii depinde de saturația de culoare care apare pe pletele tale. Dar nu ar trebui să fie lăsat pe păr înseamnă mai mult timp indicat pe ambalaj.
 • Apoi, trebuie să spălați compoziția de cerneală, nu este necesar să se utilizeze un sampon si clateste parul in suficienta apa calda atâta timp cât apa după clătire nu este curat.
 • Și după o colorare în timp ce nu este necesar să se aplice diferite masca de ulei de păr pot contribui la spălare de vopsea.

Dacă doriți să coloreze părul în mai multe culori:

 1. Veți avea nevoie de un capac de celofan (puteți utiliza un capac de duș)
 2. Este necesar să se taie mai multe găuri prin care pentru a trage catenele
 3. le vopsea în cele mai întunecate nuanțe ale selectată
 4. Scoateți capacul și rochie din nou, trăgând fire, care sunt lângă deja vopsite
 5. le vopsea intr-o nuanta mai deschisa.

Dacă utilizați 2 culori, după aplicarea o nuanță de lumină, o pălărie nu poate fi eliminat până la sfârșitul timpului de vopsire. În cazul în care mai mult - în primul rând, se aplică cea mai întunecată culoare, apoi mai ușor și cel mai recent pentru a fi cel mai ușor, Îndepărtați capacul și a pus pe atât timp cât este necesar. Este recomandat să nu folosiți mai mult de 4 culori.

Această metodă este laborioasă și necesită mult timp și răbdare, dar trenul - de fiecare dată când procesul de redare va fi mai ușor și mai scurtă, iar rezultatul este mai bun.

Tonifiere păr cărunt

Această situație va necesita o cerere de două ori mai mare de agenți de tonifiere:

 1. Mai întâi se aplică un tonic pentru benzile gri afectate. La sfârșitul de 15-20 de minute clătire;
 2. Apoi se aplică tot parul este complet încă timp de 15-30 minute (în funcție de nuanța dorită).

Tonifiere păr la domiciliu, secretul frumuseții
Pe cap de spălare ulterioară este suficientă pentru a provoca tonică 1 ori.

Respectarea acestor reguli va contribui la punerea în aplicare de tonifiere a părului la domiciliu, pentru a obține nuanța dorită și pentru a evita situațiile neplăcute.

Lasa-ti parul va fi frumos și sănătos!