Tonifiere păr la domiciliu toate nuanțele de colorat

Când nuanțarea pigmenți fixate numai pe suprafața părului, în contrast cu colorare. De aceea, vopseaua se spala mai repede decât după colorare. Dacă doriți să lumineze parul folosind o colorare, apoi uita despre asta. colorat de suprafață vă permite să umbra doar nuanta mai deschisa. Obiectivul principal al acestei proceduri - pentru a consolida propria culoare.Pentru cine este nuanțare păr adecvat?

, Procedura este exact ceea ce aveți nevoie, dacă doriți pentru a îmbunătăți culoarea sau părul vopsit anterior, pentru a alinia tonul sau reînnoi un fir de păr gri. Structura mijloacelor pentru tonifierea amoniacului Exclusă, care este dăunătoare pentru păr. frizeri, de asemenea, rețineți că, după această colorare, inclusiv in casa, parul este mai maleabil și ascultător.

Tipuri de nuanțare a părului:

  • ușor - prin utilizarea mousse, șampoane și spălați în mai puțin de o lună.
  • blând - cu ajutorul tonice, care sunt spălate într-o lună;
  • intensiv - este asigurată de vopsele dovada, efectul va dura timp de două luni.

Alege nuanta potrivita pentru tonifiereDacă vă tonifiere parul la domiciliu, pentru prima dată - alege culori cat mai aproape de culoarea. După cum sa menționat deja, ușura parul inchis la culoare cu elemente de nuanțare nu va reuși. Este, de asemenea, nu este necesar să maro cu părul vopsit în nuanțe de miere sau ashy. Shades sunt proiectate pentru parul inchis la culoare la lumina ar arata urat. Prin urmare, blondele nu folosiți agenți de nuanțare pentru brunete.

Cum sa faci o nuanțare de păr?

Efectul dorit poate fi atins in casa, dar trebuie să se pregătească mai întâi părul. Pentru a face acest lucru:

  1. Cu o săptămână înainte de tonifiere coloranți naturali de utilizare opri și a părului slăbit asigurați-vă că pentru a primi tratament medical cu măști speciale. Dacă ați împărțit capete - o tunsoare.
  2. citiți mai întâi instrucțiunile. Acum, uda parul - apa va face o culoare uniformă. Dacă nu tonifiere pe parul uscat, zonele pe care vopseaua a fost aplicată în primul rând, va fi mai întunecată.
  3. Aplicati o crema bogata pe frontiera de creștere a părului, mijlocul nu este absorbit în scalp.
  4. Colorantul este mai bine să se aplice o perie speciala, iar apoi pieptene pieptene cu câțiva dinți și masaj părul în sine.
  5. mijloace necesare pentru atâta timp cât Hold direcționate pe ambalaj sau, în funcție de rezultatul dorit.
  6. Se spală cu șampon vopsea regulat.

După tonifiere a părului în salon sau la domiciliu, nu ar trebui să folosească masca gras, în caz contrar umbra se spală repede departe. După câteva tratamente veți învăța cum să reacționeze la agenți de colorare a părului dumneavoastră, și puteți alege pentru ei înșiși nuanțele cele mai potrivite.