Tonifiere păr la domiciliu

Tonifiere păr la domiciliu
Aflați cum să dețină acasă pentru a organiza procesul de nuanțare de păr, ce instrumente și tehnici folosite pentru a preveni deteriorarea sănătății.nuanțare par, Ce este asta?

Tonifiere păr la domiciliu


Procedura de nuanțare numit de colorare a părului blând atunci când sunt folosite vopsele instabile. În timpul pigmenții vor fi fixate cu precizie pe suprafața de păr, de aceea ele nu pătrund în straturile mai profunde.

Acest tip de pata vă permite să ușureze culoarea și schimba imaginea, dar, în același timp, nu există nici o modificare nefavorabile în structura părului, deoarece nu există nici un prejudiciu. Timp de câteva săptămâni sau zile (în funcție de medicamentul utilizat și metoda de pete), complet spălate din vopseaua de păr.

Până în prezent, există mai multe tipuri de nuanțare păr:
 1. tonifiere păr ușor. Cu această metodă se folosește speciale șampoane de colorare, mousse, spray-uri, spume. Acest tip de randare este ușor să te faci, dar rezultatul nu va dura mai mult de 1-2 saptamani.
 • Intensiv tonifiere par. În timpul aplicării acestui tip de colorant pe păr aplicat vopsele speciale, ca o parte din care sunt agenți de oxidare. Pe vopsea parul va dura aproximativ 2 luni, în funcție de frecvența de samponare.
 • tonifiere păr Gentle. Acest tip de pata vă permite să obțineți o culoare mai de durată, ca un tonic special pentru a fi utilizat. Rezultatul va dura aproximativ o luna.

 • Avantajele și dezavantajele de nuanțare a părului

  Tonifiere păr la domiciliu


  Înainte de a face propria nuanțare păr, trebuie să fiți sigur de a vă familiariza cu această procedură de plusuri și minusuri disponibile, nu este întotdeauna calea de a colorat dă rezultatul dorit.

  Avantajele de nuanțare a părului:
  • bucle dobândi luciu și strălucire;
 • culoarea devine saturată și strălucitoare;
 • există consolidarea părului și facilitează pieptănarea;
 • un cost destul de rezonabil de fonduri pentru colorare;
 • Acesta poate fi vopsit parul dupa o henna Basma (dar nu mai devreme de câteva luni);
 • păr sunt protejate suplimentar de efectele factorilor negativi din partea mediului.

 • Dezavantaje de colorare a părului:
  • aproape nu vopsite în gri;
  • culoarea rezultată este instabilă și rapid spălate off;
  • nu se poate ușura parul mai mult de 2-4 tone.

  Ca procedura de tonifiere se desfășoară în casă?

  Tonifiere păr la domiciliu


  Pentru a efectua auto-colora parul nu are nevoie de unelte sau cunoștințe speciale. Este suficient să se pregătească mănuși pentru a evita colorarea pielii, crema de grăsime, și, desigur, mijloacele de tonifiere.  Înainte de a începe procedura de a fi sigur, un test de sensibilitate pentru a se asigura că nu există nici o alergie la medicament utilizat. De regulă, producătorii de ambalaje colorantului identifica modalități de a verifica. De asemenea, puteți amesteca cerneala aplicată banda, și așteptați pentru ceva timp, dacă vedeți o reacție adversă, puteți face nuanțare de păr.

  Procedura de nuanțare a părului se desfășoară în mai multe etape:
  1. În primul rând, fără a nu reușesc să citească instrucțiunile atașate tonere. Faptul că fiecare compoziție de colorare are o anumită utilizare finețe - de exemplu, un mijloc este aplicată catenele la un anumit moment. Pentru a nu strica părul și a obține o culoare frumoasă, trebuie să rămânem la regulile specificate în instrucțiunile.
 • Este necesar să se protejeze hainele și pielea. Folosit în timpul agentul de colorare poate pata ca lucruri, și piele. Pentru a preveni acest lucru se întâmplă, pe zone ale corpului, care pot ajunge în vopsea, aveți nevoie pentru a aplica un strat gros de orice crema grasa pentru un corp. Pentru a proteja îmbrăcăminte suficientă pentru a arunca stratul superior de polietilenă.
 • În următorul pas agentul nuanțare este distribuit uniform pe toată lungimea părului. Pentru a face acest lucru, cel mai bine este de a folosi o perie speciala, iar apoi pieptene parul si elimina excesul de vopsea.
 • După timpul specificat în instrucțiunile de la agentul de colorare a părului este spălat. Dar nu trebuie să fie depășite, altfel perepalit puternic fire, dar în acest fel nu se poate obține o culoare mai vie. După finalizarea procedurilor de redare pe păr se aplică întotdeauna o masca hidratanta sau balsam.
 • Cum de a alege nuanta potrivita de nuanțare a părului?

  Tonifiere păr la domiciliu


  Astăzi, producătorii de vopsele de păr oferă o gamă destul de largă de diferite culori și nuanțe, și ele pot fi nu numai naturale, ci nenatural. Înainte de a opri selecția pe o anumită nuanță, trebuie să identifice în mod corect culoarea parului lor.

  Datorită de a alege mijloacele potrivite pentru tonifiere, puteți elimina cu ușurință îngălbenirea urât, dar ar trebui să fie utilizat cu vopsea argintie sau nuanță cenusiu.


  Fata cu părul negru, care pur și simplu doresc să sublinieze culoare sau schimba-l câteva nuanțe pot ridica un agent sau o culoare maro ciocolatiu. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că, în acest caz, a lumina parul nu va funcționa. Ca urmare a utilizării agenților de colorare în culori deschise, doar o mică licărire de lumină apare pe parul inchis la culoare.

  Tonifiere produse pentru păr

  Tonifiere păr la domiciliu


  Este important nu numai pentru a alege nuanta potrivita pentru tonifiere, dar, de asemenea, să cumpere numai instrumente de înaltă calitate, care nu va afecta sanatatea si frumusetea parului. nu toate culorile pot fi utilizate în casă, deoarece unele pot produce rezultate destul de neașteptate.
  1. Nuanță Balsam Tonic ROKOLOR. Nuanță Balm Tonic oferă o oportunitate nu numai pentru a vopsi parul, dar, de asemenea, pentru a le da o stralucire sanatoasa. Producator in linia de instrumentul oferă aproximativ 40 de nuanțe diferite. Avantajele acestui balsam includ faptul că nu conține amoniac, prin urmare, un mijloc este complet sigur pentru frumusețea și sănătatea părului.
 • Tonifiere balsam Estel. Compoziția acestui balsam pentru păr nuanțare include substanțe unice, datorită influenței pe care se poate consolida în mod eficient firele și, desigur, pentru a le proteja de efectele negative ale razelor UV.
 • Balsam Belita-Vitex de Color Lux. Compania Belita-Vitex oferă o gamă largă de tonere, care conține aproximativ 20 de nuanțe diferite. Compoziția acestui balsam conține ingrediente speciale care iau in mod eficient de ingrijire a parului, ceea ce le face matasoasa, moale și puternic.
 • Colorat sampon de la L'Oreal. Sampon este una dintre cele mai bune instrumente concepute pentru nuanțare a părului. Faptul că șamponul este în primul rând are grijă de toroanelor, făcând posibilă pentru a realiza o culoare netedă și frumoasă după utilizarea acestuia.
 • Tonifiere Șampon Irida. Acest instrument nu numai că ajută da părului umbra dorit, dar, de asemenea, le protejează, astfel încât părul mătăsos, neted și strălucitor. Noua umbra cade pe părul uniform și arată cel mai natural. Conform producătorului, după aproximativ 15-16 spălări culoarea părului complet spălate.

 • nuanțare parului nu este o procedură dificilă, astfel încât să poată fi ușor de realizat în mod independent, la domiciliu și a obține un rezultat nu mai rău decât după o vizită la un salon de înfrumusețare scump. Pentru a realiza acest efect, trebuie doar sa alegi nuanta potrivita și urmați toate recomandările specificate în instrucțiuni.

  Mai multe detalii despre cum să coloreze părul la domiciliu, uita-te aici: