Tonifiere parul la domiciliu, precum și ce

Toning ajută părul să încerce o nouă culoare. El de obicei tranzitorie, nu foarte luminos și nu schimbă culoarea originală dramatic (2-3 culori diferite). O femeie poate încerca orice umbră cât mai complet spălat în câteva săptămâni. Deci, nu vă faceți griji în cazul în care culoarea nu este abordată.Beneficiile procedurii

Ce este tonifiere? Această vopsea de colorat instabil, care este fixat numai pe suprafața părului. Câteva săptămâni mai târziu, vopseaua este complet spălată cu apă. Procedura nu se poate schimba doar culoarea parului. Există mai multe avantaje care diferențiază de alte tipuri de colorare.

 • După colorarea clasic 2-3 săptămâni apar rădăcini recrescută. Trebuie să retușați site-ul. Compoziția Nuanță începe să curgă în afara uniform fără să formeze o diferență vizibilă.
 • buclat dobândește luciu pictat și strălucire. Highlighting, colorare sau tehnica Ombre pot fi combinate cu succes cu tonifiere.
 • Colorare pot fi transportate în cabină, și pe cont propriu.
 • Procedura este delicată și nu deteriorează structura toroane.
 • Acesta poate fi utilizat mult mai frecvent decât vopseaua.

tipuri de nuanțare

 • Intensiv tonifiere par. Coloranții persistente capabile să stocheze culoarea pentru o lună. Formulările conțin oxidanți, dar numărul lor este mai mică decât în ​​vopsea normală.

Tonifiere parul la domiciliu, precum și ce

Arunca excesul de greutate fără substanțe chimice!

Formula pierderea in greutate este simplu - arde mai multe calorii decat intra in organism. Dar cum de a realiza acest lucru în practică? Fie cheltuite dietele dificile și de multe ori periculoase - este foarte riscant. Îmi petrec o mulțime de timp și bani la sala de sport - nu capacitățile fiecăruia. Oshibki vceh XUDEYUSCHIH! Devchonki, xudeyte procto, Comunicati retsept: la zavtpaka.

 • Tonifiere poate face cruță agenți de nuanțare care nu conțin în componentele sale de compoziție agresive (de exemplu, amoniac sau peroxid de hidrogen).
 • Face nuanțare parului poate folosi sampoane nuanțării sau conditionat. Culoarea este de obicei spalate repede.
 • Bio-agenți capabili să dea nu numai culoarea, ci și pentru a furniza elemente nutritive suplimentare și proprietăți de protecție.

Cât de des pot folosi parul Tinted? În cazul în care firele sanatoase, biciuit, și nu se rup, pata este permisă o dată pe lună.

acțiuni independente

Cum tonifiere acasă? Tonifiere parul la domiciliu începe cu pași pregătitoare. În timpul tonifiere la domiciliu, este de dorit să se aleagă mijloacele pentru colorarea branduri renumite și asigurați-vă că pentru a studia instrucțiunile. Arme trebuie să poarte mănuși și arunca pe umerii prosop vechi inutile.

Tonifiere parul la domiciliu, precum și ce

Tonifiat parul la domiciliu, puteți utiliza o vopsea blând sau șampon colorat.

linii directoare simple va ajuta să tonifiat în mod corespunzător de colorare a părului blând.

 • Pielea din jurul capului liniei de creștere a părului nu este murdar, este necesar să se răspândească crema de grăsime sau vaselina.
 • Puțini lichid de colorare se toarnă pe palma, și apoi transferat într-un fir separat. Păr trebuie să fie uscat. Tu ar trebui să înceapă de la rădăcini, ceea ce duce până la vârfuri. În cazul în care nu toate catena protonat de acțiune se repetă.

Tonifiere parul la domiciliu, precum și ce

 • După vopseaua este aplicată la întregul cap, degetele trebuie să masaj ușor că totul este bine absorbit.
 • Apoi, pieptene recomandat. Comb ar trebui să aibă dinți, care sunt situate departe unul de altul.
 • Timpul este întotdeauna scris în instrucțiunile. Nu poți exagera.
 • Îndepărtați vopseaua folosind sampon cu apa calda.
 • Cum de a face parul buna dupa procedura? Pasul final este de a folosi un balsam pentru bucle colorate.

Tonifiere parul la domiciliu, precum și ce


Dacă nuanțare părul acasă folosind sampon, regulile sunt un pic diferit. Mai întâi trebuie să vă spălați părul ca de obicei. A doua oară pentru a pune sampon colorat și se lasă timp de 15 minute. Rezultatul este o lumină radiantă.

Dacă tonifiant vor fi programate după clarificare, aplicat pentru prima compoziție de albire, care este îndepărtat prin spălare nu este balsam și șampon obișnuit. Aceasta este urmată de un fir de păr pic uscat și se aplică un tonic.

Și culoarea de bază nuanțare

Păr nuanțare după vopsire se efectuează în cazul în care benzile colorate nu au o tranziție lină. Evidențierea reprezintă colorarea șuvițe individuale diferite nuanțe, care diferă de 2-3 pas unul față de celălalt. Atunci când colorează părul devine o tranziție lină, iar coafura va arata atractiv.

figura subțire de vară.

Mod de a pierde în greutate, care vă permite să arunce 15 kg în două săptămâni fără exercitarea chimice și fizice!
Opinia expertului >>>

Păr nuanțare după vopsire este uneori recomandat pentru cei care, după firele de clarificare sunt tăiate și arata lipsite de viata. Componentele de toner înseamnă nu numai că va corecta culoarea, dar da elasticitate bucle și strălucire. Odată făcut subliniind, ar trebui să ia câteva zile. Nu este necesar să se facă de tonifiere parul imediat dupa vopsire bucle.

Repere pot fi combinate cu tonifiere, folosind șampoane de colorare sau colorant amoniac liber. șampoane colorante sau mousse dețin aproximativ 2-3 săptămâni. În cazul efectului de vopsea va fi pe termen mai lung.

Tonifiere parul la domiciliu, precum și ce

Tonifiere parul inchis la culoare poate fi un fir de păr de pre-albită sau sugerează o ușoară clarificare. Fără modificări de culoare folosind tonice pentru a lumina încuietori întuneric nu va funcționa. Agentul de colorare poate fi aplicat pe toată lungimea toroanelor sau o parte (tehnica Ombre). În tonifiere ușoară de a alege parul inchis la culoare maro inchis, maro, nuanță violet sau ciocolată. Este de dorit să se utilizeze cel puțin două culori simultan.

Tonifiere strălucire părului blond și ajutor pentru a atinge volumul vizual. Acesta poate fi nuanțat în orice culoare, atâta timp cât el a venit în fața lui. Puteți face brondirovanie. În acest caz, unele dintre încuietorile vor fi vopsite într-o culoare mai închisă, iar celălalt într-un ton mai deschis. Tonifiere în tonuri ashen pe parul blond va ajuta sa scapati de tenta gălbuie. Clarificarea tonic poate fi selectat din compania Estelle sau Loreal.

Tonifiere parul la domiciliu, precum și ce

Tonifiere de păr naturale, în special în lumina, trece mult mai ușor. Shades apar mai luminoase și mai atractive.

Structura nu se deterioreaza, pictat doar învelișul exterior al părului. Ai nevoie să ia în considerare propria lor culoare, naturala. De exemplu, proprietarii de ton cald loden miere adecvată sau nuanță nisip.

Regula de bază - procedura nu poate fi utilizat atunci când pictura sau henna bucle Basma.

In timpul albire dizolvarea pigment natural. Suvite poate decolora prin pulbere și oxidantului, comburantul și colorant. După buclele de pigment îndepărtate începe cu forță dublă pentru a absorbi murdăria și praful de culoare schimbare sampoanele (poate dobândi o nuanță verzuie sau gălbuie). Tonifiere păr decolorat permite introducerea unui pigment artificial care protejează firele.

ajutor profesional

nuanțare de păr profesional poate fi realizată atât în ​​saloane și acasă. Dar, trebuie să utilizați un tonic de înaltă calitate.

Culoare par de redare pe care stilisti profesionale folosesc.

 • firma Esttelle oferă 56 nuanțe. Kit-ul include un colorant și un activator care este amestecat într-o proporție de 1: 2. Uleiul de avocado, care face parte, permite compoziției de colorare lin și ușor să se întindă pe catena fără a deteriora structura.
 • Agenți Hueing pentru tonifiere Matrix marca nu conțin componente corozive cuprind hidratare și componente de protecție. Paleta de culori este foarte mare - aproximativ 76 nuanțe.
 • compania Schwarzkopf oferă până la 54 de culori de par diferite, care dețin până la 1,5 luni. Vopsea peste părul gri și să-l invizibil.

Tonifiere parul la domiciliu, precum și ce

 • Tonifiere păr după clarificare poate fi realizată printr-o serie de sampoane si balsamuri de nuanțare Kapous. Compoziția are un complex de vitamine care duce la viață chiar și fire arse.
 • În cazul în care sa făcut evidențierea, puteți utiliza o serie specială de culoare a părului. Mousses și șampoane va ajuta la refacerea structurii după o expunere agresivă vopsea.

Prin orice mijloace la tonifierea părului trebuie utilizat cu precauție. Deoarece componentele individuale pot provoca alergii, înainte de a tenta, ar trebui să fie pentru a testa sensibilitatea. Trebuie avut în vedere faptul că vopseaua de tonifiere mai bine suportat de un par sanatos, neted. Dacă există o secțiune transversală și fragil, este mai bine pentru a trata mai întâi.

Cum de a obține rapid scăpa de umbra rezultat

Se întâmplă că culoarea colorat nu se potrivește la față. Cel mai adesea, acest lucru se întâmplă cu nuanțe întunecate și roșu. Uneori, culoarea după 3-4 Flushing devine inestetice si arata neglijent. Cum de a spăla părul colorat în acest caz?

Dacă nuanțare sa făcut pe părul albit, metoda cea mai potrivită utilizând pentru îndepărtarea coloranților instabile, care se aplică la uscat, părul nespălat. Lasă pe un timp care este specificat în instrucțiunile. Apoi se spală cu apă, folosind un șampon. După spălare de pe culoarea refresh noul ton poate fi o săptămână mai târziu.

Tonifiere parul la domiciliu, precum și ce

Iaurt de ajutor pentru a elimina culoarea, dacă este colorat parul nevopsit. scăzut de grăsimi iaurt este aplicat pe un fir de păr uscat, murdar timp de aproximativ 45 de minute. Ei au pus o pungă de plastic și izolate. După acest timp, se spală off nuanță și bucle consolidate.

Pentru a nu afecta șocul de păr ar trebui să consulte mai întâi cu specialiști. Acestea vor ajuta la determinarea tonul adecvat, ridica vopseaua și să dea sfaturi cu privire la aplicarea sa.