Topiary cu mâinile lor 3

Noastre master-class cu propriile lor mâini pentru a vă ajuta să devină un needlewomen reală și de a face diferite meserii, origami, decupaj si ciubuc. Aici veți găsi cursuri de master detaliate de tricotat și scrapbooking. Aflați cum să facă produse din plastic extraordinare și sticle de plastic, cum se coase papusa Tilda, găsi tricotat și schema ciubuc.Topiary cu mâinile lor 3

cursuri de master "Topiary" topiara propriile mâini. Cele mai bune idei și cursuri de masterat

Astăzi a devenit foarte la modă pentru a oferi o varietate de cadouri făcute cu propriile mâini și a creat topiara cu mâinile lor, o clasă de master pe de fabricație, vă oferim următoarele nu este o excepție.

Cateva cuvinte despre ceea ce este un topiara. „Topiary“ - un decor floral elegant, care poate completa armonios și decora orice decor interior care amintește de un mic figura copăcel. De asemenea, ca decor este adesea numit „Tree of Happiness“, deci este de multe ori un cadou simbolic cu ocazia diferitelor sărbători.

Să ne și vom încerca să vă creați propriul topiara și ne va ajuta în această prima noastră clasă de master interesant cu privire la modul de a face un topiara cu mâinile lor.

Deci, prima noastră clasă de master.

Topiara de sisal și flori artificiale.

Topiary cu mâinile lor 3

Pentru fabricarea unei astfel de Topiary trebuie să ne pregătim astfel de materiale:

- ciment, gips sau spumă;

- vopsea spray în cutie;

- sisal verde;

- flori și fructe artificiale;

- mic fluture decorativ;

- gărgăriță decorative;

- ghiveci de flori sau gol găleată de plastic;

- spumă sau spumă florale;

- nuia sau bagheta, un centimetru în diametru;

- satin panglici subțiri;

- benzi blană artificială sau o pânză albă de catifea;

Topiara de flori cu propriile sale mâini - un pas cu pas descriere.

Primul pas. Să începem cu faptul că a spumei florale sau foam baza de zhdya Topiary noastre în forma unei mingi. De asemenea, un astfel de cadru se poate face în papier-mache sau un ziar vechi obișnuit zdrobi strâns pentru a forma o minge de ea, și apoi sigila banda transparentă de hârtie.

Al doilea pas. În continuare, la minge rezultat, trebuie să atașați trunchiul copacului fericirii noastre viitoare. Pentru el, am luat prefigurat creanga, care este tăiat cu o salcie plâns decorativ. Pentru trunchiul ținut făcut în condiții de siguranță în tăiat din gaura mingii spumă, introduceți-l în portbagaj și umple tot adezivul cu ajutorul Melt.

Al treilea pas. După ce adezivul este uscat, iar copacul nostru va apărea trunchi și coroană, trebuie să-l asigure la baza. Pentru elementele de bază, puteți lua orice ghiveci de flori potrivite dimensiuni, găleată de plastic de sub inghetata sau orice alt recipient. Capătul inferior al trunchiului de arbore este introdus în recipient, astfel încât acesta atinge partea de jos și umple toate ciment pre-diluat, ipsos sau cu spumă. Ne rezervăm topiară solidifice.

Al patrulea pas. Baza pentru lemn - complet gata, puteți începe decorarea. Să începem cu faptul că avem o fâșie de blană artificială și înveliți-l strans cu bobine groase ale topiara baril. Sfârșitul benzii înrădăcinată în spumă mingea.

Topiary cu mâinile lor 3

Al cincilea pas. De asemenea, benzi de blană faux lipite peste un ghiveci sau o galeata, care este baza de topiara. decora Top un vas cu panglici de satin, cum ar fi cele utilizate în mod obișnuit în tehnica de panglici de brodat, noi le încercuiesc în jurul oală și să formeze un arcuri simpatice.

Al șaselea pas. sisal următor bile verzi care fac volum mic, de marimea unei mese mingii de ping-pong. Astfel de bile voluminoase pasta de pistol de lipit pe toată plin mingea spumă.

Topiary cu mâinile lor 3

Etapa a șaptea. supliment flori și fructe artificiale topiara, și lipici un mic fluture.

Al optulea pas. Scaldat într-un plasture oală în jurul vasului este, de asemenea, decorat cu sisal și Sadim el o mică pasăre decorativă.

A noua etapă. La final vom decora trunchiul de copac o gărgăriță mică și munca completarea pe crearea pomul fericirii noastre.

Ce altceva pot face Topiary cu mâinile lor, vă va spune în următoarea noastră de master-class.

Topiary cu mâinile lor din hârtie

Topiary cu mâinile lor 3

Pentru fabricarea unei astfel de Topiary avem nevoie pentru a ridica aceste materiale și instrumente:

- bile mici din plastic;

- foi de hârtie albă de birou;

-bețișoare de lemn pentru aperitive;

- vopsea acrilică este verde;

- ghiveci de flori din plastic;

- gips sau ipsos;

- margele decorative mari;

- fire de cupru subțiri;

- pietricele decorative mici;

- metalic de hârtie sau folie colorată;

copac topiara cu propriile sale mâini din carton ondulat. Pas cu pas descriere a lucrării.Primul pas. Pentru a fabrica coroana pentru viitorul copacilor, avem nevoie pentru a face baza o minge de plastic. De obicei, aceste bile folosite pentru a umple piscine pentru copii uscat, este ușor și suficient de moale. Paste o minge mai multe straturi de ziare convenționale, primele straturi poate fi legat la bilele de plastic cu ajutorul apei obișnuite, dar ultimele două ar trebui să fie un bun de impregnare cu adeziv alb.

Topiary cu mâinile lor 3

Al doilea pas. Amână baza pentru coroana Topiary uscat și s-au în acest moment, se angajează la fabricarea unui trunchi de copac. Pentru a face acest lucru, să ia o foaie de hârtie albă de birou și lipite pe ea cu două laturi mari ale marginii benzii față-verso.

Al treilea pas. Ia Zhmenya shpazhek din lemn pentru snacks-uri aproximativ opt până la zece bucăți, le-a pus într-o parte a hârtiei pe banda de bandă adezivă și apoi răsuciți bine hârtia într-un tub, în ​​interiorul căruia avem o bază solidă de shpazhek. Barrel pentru topiara - gata!

Topiary cu mâinile lor 3

Al patrulea pas. Folosind un cuțit ascuțit făcut în minge de plastic, lipite ziare gaura și introdus în portbagajul fabricat sale. Că el a ținut ferm, completați în gaura cu ajutorul lipici pistol de lipit.

Al cincilea pas. Stabilirea baza pentru o dimensiune corespunzătoare ghiveci de flori topiara selectate astfel încât să atingă partea de jos a butoiului și umple capacitatea de oală până la partea de sus cu diluat până la o stare de smântână lichidă sau gips alabastru. Dăm rece.

Al șaselea pas. Însăși baza pentru topiara coroana vopsea acrilica vopsea verde. Puteți utiliza, de asemenea, vopsea guașă obișnuită sau nu să picteze baza.

Topiary cu mâinile lor 3

Etapa a șaptea. În continuare, vom lua o sârmă subțire de cupru și a pus pe ei diferite margele decorative mari, formând astfel suspensia inițială, în conformitate cu principiul de a crea bijuterii realizate manual.

Topiary cu mâinile lor 3

Al optulea pas. Cu papetărie tuburi atașați suspensia la copac coroană circulară bazată pe toate părțile, astfel încât acestea sunt agățat în jos.

Topiary cu mâinile lor 3

A noua etapă. Cu ajutorul folie metalizată sau hârtie colorată decora trunchiul topiariyayu, de asemenea, pot fi adăugate ca dantelă de aur decor delicat, panglica, panglica sau un șir de mărgele mici.

A zecea etapă. Din carton ondulat care formează flori cele mai simple, similare in forma pastilelor. În plus, puteți capsa fiecare capsator de papetărie mici. De asemenea, se taie din foi de hârtie.

Topiary cu mâinile lor 3

A unsprezecea etapă. Utilizați flori lipici pistol de lipit și frunze, pe baza o coroană circulară de copac, astfel încât dens umple întreaga lor suprafață.

Topiary cu mâinile lor 3

Al doisprezecelea pas. Suprafața tencuielii solidificate sau a ghipsului într-o oală și sisal decora pietricele decorative mici, după care am terminat lucrul la un al doilea arbore de fericire, care este, spre deosebire de prima decorativ din carton ondulat.

Notă, de același principiu poate produce de la Topiary își șterge mâinile.

Va oferim un alt master-class, datorită căreia veți învăța să creați o topiara din pâslă.

Topiary cu mâinile sale foto și descriere

Topiary cu mâinile lor 3

Pentru a crea acest Topiary, ar trebui să aleagă următoarele materiale și instrumente auxiliare:

- un mic de plastic sau cu bile de cauciuc;

- bețișoare de lemn pentru aperitive;

- lână sau fire acrilice verde;

- Ipsos sau ciment;

- satin panglici subțiri;

- pompoane decorative mici.

Pas cu pas de creație topiara a făcut din pâslă.

Primul pas. După cum probabil ați ghicit fundamentul pentru coroana noastră fericirea de copac va fi un mic din plastic sau cauciuc cu bile, iar trunchiul său, vom face mai multe shpazhek din lemn pentru gustări. Pentru a începe făcut în minge printr-o mică gaură în el și se introduce un băț de lemn. Se umple gaura din Melt lipici adeziv și să-l să se răcească.

Al doilea pas. Apoi, să ia o ghemul de lână verde sau fire acrilice, înfășurată strâns cu ei scobitori de lemn trunchi de copac, astfel încât întreaga suprafață a acestuia a fost închisă fire, precum și întreaga suprafață a balonului.

Al treilea pas. După aceea, lichidul se diluează la consistența gips smântână sau ciment și umple-le montate în portbagaj topiara ghiveci. Va asteptam pana cand amestecul se intareste, iar copacul nostru va rămâne în siguranță, în standul său.

Topiary cu mâinile lor 3

Al patrulea pas. Următoarea ia colorat simțit și începe să producă din acestea rozete mici, această țesătură taie cercuri cu un diametru de aproximativ zece sau doisprezece centimetri, liniile de cerc pot fi inegale, și apoi se taie întreaga spirală, așa cum se arată în fotografie mărește .

Topiary cu mâinile lor 3

Al cincilea pas. Dintre elementele primite Displace rozete în jurul valorii de mici din pâslă și fixate la bază cu câteva ace, cu cusături de fire.

Al șaselea pas. Prin același principiu, și noi producem toate celelalte flori din bucăți colorate de pâslă.

Topiary cu mâinile lor 3

Etapa a șaptea. Utilizați arma lipici lipici trandafiri pâslă pe o topiara coroană circulară, iar golurile dintre florile sunt umplute cu pompoms decorative mici.

Al optulea pas. De asemenea, zadekoriruem pompoms suprafață de gips înghețate într-un ghiveci de flori.

A noua etapă. trunchi de copac decora un mic arc multi-strat format din panglici de satin în culori diferite.

A zecea etapă. Topiara completează fluturi decorative și de finisare de lucru pe crearea sa.

În plus față de pâslă poate fi, de asemenea, făcute cu propriile sale mâini o frumoasă topiara organza. un copac va fi cu adevărat blând, aerisit și voluminos. organza Complementul margele perla bun, pene colorate, pietre și tot ceea ce poate spune-ti imaginatia neînfrânat.

Ultima clasă de master, vrem să-ți spun cum să facă propria dvs. mâinile Topiary de cafea.

Al patrulea atelier de lucru. Topiara de cafea.

Topiary cu mâinile lor 3

Baza pentru o astfel de topiara, puteți face pe baza unuia dintre cei dintre care le-am descris mai sus, puteți face acest lucru este decora Topiary folosind boabe de cafea.

Cerealele se lipi la baza coroanei fericire copac ar trebui să fie aproape unul de altul, granulele pot vieții aranjate partea plată atât în ​​sus și în jos. Puteți încărca, de asemenea, aceleași rânduri îngrijite de cafea sau stick-l la întâmplare.

Că prin boabele de cafea nu sunt vizualizate fundament pentru topiara, este necesar să se pre-vopsea vopsea maro sau pastă de cafea în două straturi.

Suprafața tencuială, care stabilește arborele de asemenea posibil pentru a decora cu boabe de cafea, sau orice alt material adecvat, care poate fi sisal, pietricele, margele mici, etc.