tort Mastic la domiciliu - un pas cu pas reteta fotografii

Torte la domiciliu, umplut întotdeauna cu putere specială: gazda face desert cu o anumită stare de spirit, transmite caldura lor. Nici desert nu va accepta oaspeții în excelent, în cazul în care nu decor. Aceasta gazda care îi place să arate produsele lor de familie, rude și oaspeții ar trebui să fie sigur să se pregătească o pastă pentru prăjituri la domiciliu, de fapt, ea alocă desert, printre alte feluri de mâncare.tort Mastic la domiciliu - un pas cu pas reteta fotografii

Astăzi avem o privire mai atentă la principalele modalități de gătit și de a afla modul în care acest proces complex.

Sfaturi despre cum să te pregătești de mastic

Mastic - o substanță care este folosită pentru decorarea deserturilor, foarte asemănătoare cu lut. Această compoziție de cofetărie este folosită destul de des în fabrici. Masticul gazda acasă rar folosit, deoarece este dificil să se pregătească, necesită o anumită expertiză. Pentru a face acest lucru corect, trebuie să fie un bucătar de cel puțin un nivel mediu sau superior.

tort Mastic la domiciliu - un pas cu pas reteta fotografii

Componenta principală, care se face cu mastic - zahar pudra. Se recomandă pentru a trece prin, în caz contrar granulele de zahăr va afecta negativ produsul finit - Mastic va fi rupt. După ce ați terminat de gătit mastic înveliți-l în plastic și puneți-l în frigider timp de aproximativ 20 de minute, de data aceasta, ar fi suficient pentru a elasticității în masă dobândită. Mastic pot fi stocate nu mai mult de 14 zile în frigider, în congelator timp de până la 2 luni.

Când se frământarea de zahăr aluat, puteți adăuga coloranți. Dacă aveți nevoie pentru a lipi o varietate de culori, apoi se framanta aluatul, fără toate culorile, apoi împărțiți-l în bucăți, care vor fi vopsite, iar restul înveliți în plastic și se pune în frigider, în caz contrar, masa este uscată. Acum, în fiecare muscatura a face o gaura si umple-l cu câteva picături de colorant necesar, se framanta aluatul până când nu dobândește culoarea dorită.

Pentru a pregăti masticul va avea nevoie de instrumentele cele mai esențiale de bucătărie, care este disponibil în fiecare familie. Primul lucru pe care trebuie să se rostogolească în masticul pe masă, iar marginile sunt tăiate cu un cuțit special pentru tăiere pizza. Experiența Hostess cu tăietori utilizarea cookie-urilor prin care extrudat diverse figuri.

tort Mastic la domiciliu - un pas cu pas reteta fotografii

Dacă sunteți decorarea un tort nu este prima dată, iar acum este unul dintre lucrurile preferate de făcut, atunci puteți trece la nivelul următor, ceea ce ar necesita instrumente suplimentare. De exemplu, pentru început, puteți cumpăra un sucitor de plastic și mat silicon cu marcaje. Ei vin în diferite dimensiuni, puteți cumpăra doar două tipuri - mari și mici. Pe tine va rula o cifră mică pe o mare - strâmt. De asemenea, utile vor fi stive, care va ajuta la a face diverse figuri de același tip: nasturi, frunze, flori, și altele.

Suprafața tortului care va găzdui masticul necesar trebuie să fie uscat. Imprastiati baza de tort cu cremă de unt și locul în frigider până se întărește. Mastic nu ar trebui să intre în contact cu orice crema umed, în caz contrar se va dizolva. Decorare pentru tort este mai bine să se pregătească în avans, astfel încât aceștia să aibă timp să se usuce. Păstrați-le poate fi mai mult de o lună într-un recipient închis.

Rețete Cum sa faci propria pasta

Primul lucru pe care trebuie să se gândească la modul în care va fi decorat tort, pentru a găsi modelul de dreapta sau de design, pentru a face o figură specifică. În continuare, alegeți tipul potrivit de mastic, care este pentru un anumit scop va fi cea mai potrivită. Cele mai multe dintre gospodine preferă să facă acest lucru în masă produse de cofetărie exclusiv din ingrediente disponibile care sunt găsite să nu fie dificultăți. Acum, uita-te în mod specific la câteva modalități de a pregăti mastic proprii.

Această masă este foarte moale și puternic, zahăr conține mai puțin decât în ​​altele. Mare pentru o varietate de piese.

 • miere 125 ml sau 175 g greutate
 • 0,9 kg de zahăr pudră.
 • 45 ml de apă.
 • gelatină '15

tort Mastic la domiciliu - un pas cu pas reteta fotografii

 1. Gelatina înmuiate timp de o jumătate de oră în apă.
 2. Se amesteca cu miere și baie de apă gri.
 3. Ia sticla zahăr pudră tastat una și să o abandoneze, se toarnă restul în amestec aluat dulce și interferează. Porții mici adormi cu o pulbere de sticlă.
 4. Se amestecă până atunci, până când va rămâne o adâncitură a degetului.

Din aceasta este convenabil de a face o mulțime de cifre: flori, margele si alte.

 • gelatină 1 linguriță
 • 500g zahăr pudră
 • 60 ml de apă.
 • vanilie dupa gust.
 • suc de lămâie 1 linguriță

tort Mastic la domiciliu - un pas cu pas reteta fotografii

 1. Gelatina înmuiate în apă timp de 30 de minute, se încălzește într-o baie de apă.
 2. Amestecul se adauga sucul de vanilie si lamaie, zahar pudra nespesha sypem apoi se amesteca pentru a aluat elasticitate.
 3. Asigurați-vă că greutatea nu este potverdela, în caz contrar se va prăbuși, atunci când o acțiune în continuare.

Pentru a pregăti o astfel de lapte nevoie de masă. În cazul în care nu este la îndemână, potrivit pentru amestecul de copii într-o formă uscată.

 • lapte condensat 170 g
 • zahăr pudră 150 g
 • suc de lămâie 1 linguriță

tort Mastic la domiciliu - un pas cu pas reteta fotografii


 1. Lapte uscat, sub formă de pudră într-un castron separat, se combină.
 2. Adăugați restul de ingrediente.
 3. Framantati aluatul.

ciocolată

Baza acestei mastic este ciocolata. Acesta poate fi de orice tip: lapte, negru și altele. Acum, la reteta:

 1. baton de ciocolată pentru a topi si se framanta cu 1 lingura miere de albine.
 2. Pentru a verifica dacă masa este gata trebuie să ia o mică bucată de aluat și face o minge, apoi strivi un deget. Dacă mastic se face corect, marginile rămân intacte. Multe gospodine sunt realizate din amestec de flori de ciocolată.

Pentru urmatoarea reteta vom avea nevoie în mod considerabil mai multe componente:

 • ciocolata neagra 1 bar.
 • 2 linguri zahar pudra
 • cremă 30% 45 ml.
 • unt 1 lingura
 • bezea bomboane '80
 • coniac 2 linguri

tort Mastic la domiciliu - un pas cu pas reteta fotografii

 1. Topiti modul convenabil de ciocolată.
 2. Noi conecta cu ei și să continue să interfereze cu bezele.
 3. Așteptați până când marshmallow dizolvare parțială, apoi se adaugă restul ingredientelor, cu excepția zahăr pudră. Se amestecă până la masă uniformă.
 4. Opriți focul și du-te la culcare zahăr pudră.
 5. Acum trebuie să se agite aluatul până la starea elastică.

de lapte condensat

Destul de o formă populară de mastic, are o consistență moale, datorită care este prăjituri rapide convenabile și de a face o varietate de cifre mici. Greutatea are un gust excelent.

 • lapte praf 150 g
 • 200g lapte condensat.
 • zahăr pudră 150 g
 • 1 linguriță coniac
 • suc de lamaie 2 lingurite

tort Mastic la domiciliu - un pas cu pas reteta fotografii

 1. Pudra este conectat la laptele praf, lapte condensat adăugat.
 2. Rămâne să adăugați brandy cu suc de lămâie. Masa rezultată este de a avea o culoare galben frumos.

Marshmallow este un produs destul de bine-cunoscut, care a început mai activ să se aplice pentru gătit recent. Deoarece este o varietate de culori, este necesar să se sorteze în mod corespunzător.

 • 500g zahăr pudră
 • 200 g bezele bezea
 • 1 lingurita de unt

tort Mastic la domiciliu - un pas cu pas reteta fotografii

 1. Pune bezele și untul într-un vas, a pus într-un cuptor cu microunde și se încălzește până când marshmallow nu va începe să se topească.
 2. Se amestecă până când masa uniformă și sypem îndelete zahăr pudră.
 3. Ca urmare, avem nevoie pentru a obține-mastic ca lutul.

gelatină

Masticul preparat din gelatină, poartă numele - pastillage. In majoritatea cazurilor, este utilizat pentru a crea piese durabile pentru produsele alimentare nu este adecvat, deoarece are o consistență foarte solid. După pastillage de gătit, el trebuie să li se permită să se usuce, astfel încât să nu-și pierde forma.

 • amidon 120 g
 • 60 ml de apă rece.
 • zahăr pudră 250 g
 • acid citric 1 linguriță
 • gelatina 1 lingura completă.
 • miere 2 lingurițe

tort Mastic la domiciliu - un pas cu pas reteta fotografii

 1. păstrarea Gelatina în apă rece timp de o jumătate de oră, folosind topi baia de apă a fost amestecată cu miere și acid citric.
 2. Ia-un alt castron, se amestecă în zahăr pudră și amidon, și apoi du-te la culcare șapte la gelatina. În cazul în care obține o masă omogenă.
 3. Într-o folie de plastic castron stele, pune-l pe mastic finit. Puneți-l într-un loc răcoros, astfel încât acesta a înghețat și nu se răspândește.
 4. Înainte de a aplica pastillage, este necesar să se încălzească, sau nu va fi în măsură să sculpteze figura dorită.

În cazul în care gazda excelează cu acest tip de mastic, este exact profesional. De multe ori masticul de flori utilizate pentru a crea muguri delicate. Decorarea unei date în masă pot fi adesea găsite pe karporativah, nunti, etc.

 • gelatină '10
 • proaspete - stors suc de lamaie 20 ml.
 • 0,5 kg de zahăr pudră.
 • albusul 2 buc.
 • sirop de porumb 60 ml.
 • scurtare (grăsime de cofetărie) '20
 • carboximetilceluloză '10
 • înălbitor - pentru a da o culoare mastic blând.

tort Mastic la domiciliu - un pas cu pas reteta fotografii

 1. Umple-l cu apă și așteptați până când gelatina umflarea acestuia.
 2. Se umple paharul, care se va amesteca componentele, sucul de lămâie, zahăr și celuloză.
 3. Într-o baie de apă gri gelatină, se adaugă mai întâi la grăsime după sirop de porumb.
 4. Opriți focul și activați procesorul de alimente de mare viteză. Treptat, se amestecă lichidul cu zahăr pudră.
 5. Pune o viteză mai mare, se adauga sucul de lamaie si alb de ou.
 6. Se amestecă până atunci, până când amestecul va dobândi o culoare albă.
 7. Mastic complet de gătit. Ne face o formă alungită, sub forma unui cârnat, înveliți fiecare în folie de plastic.

Este demn de remarcat faptul că pasta nu pot fi utilizate direct pentru preparate culinare. De masă trebuie să stea la temperatura camerei timp de aproape o zi. Masa de flori se păstrează pentru o lungă perioadă de timp - 3 luni în frigider și până la șase luni în congelator. Când sunteți gata să facă un decor pentru tort, asigurați-vă că pentru a elimina masa în avans și lăsați-o să se dezghețe în mod natural.

Cum de a da strălucirea mastic și culori vibrante

Înainte de a crea o culoare mase trebuie să decidă în avans, ce culori vor domina în decorarea finală, de asemenea, gândiți-vă la tipul de vopsea, care este necesară pentru culoarea. Ei pot face propriile lor de fructe sau de cumpărare artificiale în magazin. Dacă aveți de gând pentru a satura pasta de coloranți create manual, se recomandă ca acestea să nu cu mult înainte de gătit de tort, sau coloranți se deterioreze. Desigur, câteva zile ei vor fi în stare să stea în frigider, dar nu mai mult.

tort Mastic la domiciliu - un pas cu pas reteta fotografii

Pentru a pregăti colorantul la domiciliu aptitudini speciale nu sunt necesare. fructe și legume preparate ar trebui să fie bine mai mici, apoi se stoarce sucul. Știu că acest colorant, a făcut la domiciliu niciodată nu va fi la fel de luminos ca achiziționarea. De asemenea, un număr mare de colorant de casă se va adăuga apă în plus, da tort o aroma speciala, care nu se va multumi pe toata lumea. Pentru a îngroșa un pic de greutate, puteți adăuga zahăr pudră.

Plante care produc culoarea dorită:

 • pentru a realiza un luminos zmeură pick-roșii, căpșuni, se potrivesc, de asemenea, orice vin roșu.
 • sfecla va da o nuanță roz.
 • lamaie sau tinctura de șofran va ajuta obține nuanța galbenă.
 • Spanac face verde.
 • pentru albastru, puteți folosi suc de struguri sau afine.
 • Orange va oferi portocaliu colorant.
 • pentru a da o nuanță maro, puteți utiliza o cafea tare sau cacao.

Ce tipuri de culori artificiale sunt împărțite

 • lichid - apa este înlocuit în mastic.
 • uscat - vândut sub formă de pulbere, sunt pre-amestecate cu apă într-un raport de 1 lingura apă 1 vârf de cuțit de vopsea.
 • Gel - da culoare mai saturate, foarte ușor de utilizat.

Probabil că sunt familiarizați din copilărie cu vopsea „acuarelă“. Toată lumea își amintește de culoarea de amestec paleta pentru formarea de noi. Situația cu culori masticuri similare: pentru a obține o anumită culoare, aveți nevoie pentru a pre-amesteca coloranti. Pentru masa de nunta culori subtile se potrivi cel mai mult: alb, auriu, bej și altele asemenea. Dacă ați planificat o petrecere pentru copii, atunci puteți lua și combina toate culorile care sunt disponibile.

Când toate cifrele sunt conectate pe tort, de care au nevoie pentru a adăuga strălucire. Cei care au făcut primul decorarea mastic stie exact ce urme de reziduuri de amidon sau zahăr pudră strica întregul peisaj și nu dau luciu dorit desert terminat. Aceasta ne va ajuta să facă un amestec special pentru care au nevoie de 1 lingura vodca și miere. Este necesar să se lubrifia mastic cu o perie, după care va dobândi stralucirea dorita. Nu vă faceți griji cu privire la vodca, aceasta nu va da un gust rău, ci pur și simplu se evaporă.

Mastic din bezea

etanșant lactică (din lapte uscat)