Totul despre cum să facă petarde și de distracție cu ei

Zapadlo cu pocnitori și cum să le facă


Explozii în sângele nostru. Totul incepe cu un ardezie inofensiv în foc, și se termină cu atacuri teroriste din America. Despre cilindri dichlorvosului, în general, am să tac. Dar unchiul inteligent a dat seama că, în acest caz, puteți face hoge. A existat o mulțime de rachete, focuri de artificii, focuri de artificii și petarde. Apropo, am fost mai surprins și se întreabă de ce cumpără cea mai mare parte numai pe NG? În vara de vreme non-zboară? Dar ei sunt dornici mult mai bine pe macadam decât în ​​bancă de zăpadă adâncă. Acestea cap de pocnitori și au o mare mulți: fluierând, umflării, țipând, farting și toate diferite. Dar nu este potrivit pentru orice scop rău. Și victima brusc speriat și vă calcula rapid. O mai bună și mai puternică, fără beteala la început. Pentru fonf în liniște, m-am ars, iar apoi a aratat terciul :).Dar cumva puțini se gândesc că nu poți cheltui bani pe un kilogram de execuție, ci doar pentru a face mijloace improvizate de doar o pocnitori megapetardu. Iar forțele care nu petrec aproape necesar. Chiar și vechi dovedit prin experiență, că este mai mare presiunea, cu atât mai puternică Babakhan :). Și ce face un artificiu atunci când arde? Activă scuipă produse de ardere în stare gazoasă. Nu este necesar să respire :), dar puteți crea o presiune mai mare. Trebuie doar sa se intareasca petardele shell. Opțiuni, să fiu sincer, o mulțime, dar numai lașii sau folie - nu ajută, acestea sunt trase, in special purtat :). bandă electrice Ideal sau hârtie groasă. banda adeziva este mai ușor de utilizat, dar este în valoare de bunicile. Plăgilor, câți nu se simt rău, dar nu mai mult de 5 straturi - restul nu va avea nici o influență asupra rezistenței lui Bach. Cu hârtie groasă nici o problemă - chiar și gunoi este :). Dar trebuie să se stabilească într-un fel. De exemplu, acoperite cu adeziv sau rola până coarda, potrivit chiar si guma de pantaloni. Puteți face un Vasechkina hibrid: hârtie de înfășurat strâns, și fixați banda de sus. Dacă nu crezi că a fost mai puternic, să ia o pocnitoare simplu, au incendiat și strângeți într-un pumn - doar câteva degete torknet sau rupere.

Acum, se repetă cu hibridul Vasechkina - o persoană cu handicap în țară va fi mai mult. Numărul nebunilor adevărului va rămâne același :). În plus, ce te obmatal afectează mult în cazul în care vă va submina afacerea lor. Dacă în câmp deschis, efectul - un cuplu de iepurilor strănutat pe margine. Dar dacă într-un spațiu limitat - fluctuații semnificative timpanele furnizate. Odată ce am încercat în metrou - :) ei înșiși surd. Iată câteva dintre cele mai frumoase și spectaculoase opțiuni ca să submineze. Cel mai accesibil - arunca într-un lift închis și le doresc sănătate și viață lungă. Spunând zâmbet :). Cel mai brutal - împinge în liniște sub ușă stand în toaletă. Există întotdeauna în partea de jos a fantei - o capota naturala. Înțelegeți că, cu pantalonii jos, nu departe de evacuare, în special în cazul în care procesul este deja plecat :). Cel mai prietenos - pune în buzunar și întreabă sarcastic, cât de mult a cumpărat haina. Doar nu arunca la benzinarie! Nu am timp să scape, dar să învețe să zboare bine, va ateriza fără trenul de aterizare și rahat de câine.Și, în sfârșit - mașini de sablare. Nu e huhry-muhry. O greșeală comună este că timpul între aprinderea și aruncarea foarte puține. Începi să arunci și personifică. Trebuie să facem mai inteligent. Poshatatsya aceeași Palikha (m. Mendeleev) și găsi vânzători fitil ghemul nepretențioase, mai presus de toate autentice. Dar pentru fiecare superpetarde lui construi acum extensia și poate fi kayfovat. Mișcarea la aprindere va fi văzute de alții ca o ocazie de lumină, deoarece mișcările opintire nu va urma imediat. Tu, între timp, se va uita la părțile: unde să arunca, în cazul în care varsare :). Da, și nu este necesar să se arunce. Doar de mers pe jos de sluchaynenko și a scăzut. Atas, puteți face treptat picioare :). Principalul lucru de reținut - este nevoie de graba doar când prinderea puricii, iar restul va veni cu experiență și degetele retezate.

Cum se face:


1) .Dymovushku. Luat nitrat (îngrășămînt) și diluat cu apă într-un raport de 1 / 1. ziar ordinare Apoi luate și vymakivaetsya această rastvore.Potom această lucrare trebuie să fie uscat și să se răsucească. Puteți lua, de asemenea, o sticlă de plastic (de preferință 1 litru) și fixați-l dymovuhu (mai bine să stai și lăsați-l în gât), trebuie doar să-l prind și de spin sticla exploda presiune brosit.Pod nu este mai rău decât un artificiu.

2) .PETARDU. Pe o alta este numit de pachete de spargere. Nitty intrepidă fitil nostru cuprinde un amestec de KMnO4 (permanganat pudră de potasiu) și Mg (magneziu) sau Al (aluminiu) sub formă de așchii, dar foarte melkoy.Zatem să ia o foaie de hârtie „carouri“ și vyrezhte din acesta dreptunghi cu dimensiunile de aproximativ 4 cm la 3 cm . După aceea, să ia un cui de po- hârtie mai groasă și ieftin pe el. într-un cuvânt face un pai. pe de o parte Introducând o bucată de hârtie, iar pe de altă parte adormim mixul nostru. acum, operațiunea mai dificilă, avem nevoie pentru a face fitilul. în acest scop, curajos nitty fitilului, cu excepția permanganat de potasiu și o pulbere de aluminiu, este necesar să se adauge sulf (acoperișuri pentru a nu meciurilor) și zahăr pudră. Apoi, se taie un dreptunghi cu dimensiuni puțin mai mici și curbați-o cu un diametru puțin mai mic, astfel încât să se potrivească perfect în pitardu nostru. Adormi cu amestecul nostru preparat într-un fitil, pe care le-am introdus deja într-o petardă. La capul fitilului, în afară de acest amestec se adaugă niște lipici „“ momentul „“ sau „“ Super „“.

3) .și încă posibil să se arunce de potasiu (K) sau sodiu (Na) în apă. Nu este de lucru rău, dar este mai bine să stai departe.

„/>