Traducere de la telefon la telefon bani în megafon

Traducere de la telefon la telefon bani în megafon

Dacă de multe ori trebuie să efectueze o astfel de procedură, apoi urmați informațiile Comisiei pe site-ul oficial, deoarece conducerea companiei poate schimba în mod arbitrar tarifele.Traducere de la telefon la telefon bani în megafon

Metoda 1: SMS

MegaFon prevede dreptul de a reface contul unui alt abonat prin trimiterea unui SMS gratuit. Pentru a face acest lucru, numărul 3116 pentru a trimite mesajul, în care să specificați numărul de telefon și suma depozitului.

plasează datele corect în această ordine: numărul de telefon, spațiu, suma de top-up. Deci, vă umple din nou contul dvs. foarte repede. De obicei, procedura durează doar câteva secunde, în cazuri rare, trebuie să aștepte câteva minute înainte de suma va fi creditat.Cu toate acestea, există anumite reguli și restricții, atât din partea operatorului și legislația românească:

Metoda 2: Internet

  1. Suma minimă de plată ar trebui să fie de 150 de ruble. În plus, în timpul operațiunii percepe o taxă în valoare de cinci ruble, indiferent de mărimea transferului.
  2. abonații MegaFon pot trimite o singură dată până la 15 de mii de ruble, numărul de alți operatori - cinci mii.
  3. Într-o zi, transferurile pot fi efectuate doar de cinci ori pentru un total de nu mai mult de cincisprezece mii.
  4. După transfer pe contul abonatului trebuie să fie nu mai puțin de zece ruble.

Site-ul de căutare pentru secțiunea de traduceri. Găsiți linia „soldul contului de gestiune și de control.“ Opteaza pentru remitențele secțiune. Găsiți secțiunea dorită și poate fi mult mai simplu: introduceți în browser-ul money.megafon.ru.

Traducere de la telefon la telefon bani în megafon

3. Numai procesul dintre abonați megafon

Ei explica cum de a transfera bani. Pentru a face acest lucru, trebuie să formați o combinație de numere 133, numărul de telefon și suma.

Traducerea ar trebui să arate astfel: * 133 * Suma * număr * buton de apelare.

Toate aceste metode includ și limitările descrise mai sus. În general, procedura nu este complicată, chiar dacă nu sunteți familiarizați cu tehnologiile moderne și devaysakh. De mai multe ori pentru a face această procedură, nu veți mai fi frică de complexitatea sa.