Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,

Slideshow trandafiri frumoase | Caracteristicile de servicii de soiuri selectate

Photo Rose poate fi văzut în galeria noastră.

Care zonă fără trandafiri. Trandafiri trebuie să fie prezent. Și nu este necesar să existe un spațiu mare pentru a le-a pus. Acest lucru poate fi o mică zonă dedicată în grădina ta, desigur, daca spatiul permite, puteți crea o grădină de trandafiri minunat. Dar trebuie să ia în considerare cu atenție alegerea locului de debarcare, și a crescut. Ar trebui să fie capabil de a crea calea cea bună, nu este dimensiunea trandafiri tufă, nu exterior, impresie aspect decorativ, și anume compoziția corectă.Dacă aveți o grădină mare, vă va apropia de pista, crestele franjurate de trandafiri. La sfârșitul „calea“ ar trebui să fie așa-numitul punct focal. Acest lucru poate fi o fantana, sculptura, vaze, pergolă. Deci, Rabatki look-ul terminat. Mai mult, ea poate începe o altă parte din grădină.

Acest lucru poate fi plantat. shraby, în frontiere - polyanthus si trandafiri in miniatura.


răzor de flori

Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,

Pentru a crea paturi de flori compoziții sunt plantate arbuști a crescut la un maxim de 4 m. Tocmai pentru că o astfel de distanță nu va trebui să sufere de trandafiri adăpost de iarnă.

Acest lucru poate fi plantat. absolut tot felul de grupuri de trandafiri de gradina.

Solitaire - existența solitară. Pentru acest tip de plantare selectat trandafiri cele mai spectaculoase, deoarece acestea sunt la vedere, și că acestea vor atrage atenția ochilor. Să acorde o atenție la forma de Bush, înflorire abundentă este necesară, pentru că nimeni nu vrea să se uite la un tufiș chel. Este necesar să se ia în considerare faptul, ce perioada de înflorire ales a crescut decât mai mult, astfel încât, desigur, ar fi mai bine. Ei bine, și aromă: trebuie să fie puternic și plăcut.

Acest lucru poate fi plantat. shraby, alpinism si trandafiri Stam. În cazul în care gradina ta nu este mare, este posibil să se planteze hibrizi channym legate de trandafiri si trandafiri floribunda grup.

Factorul principal pentru acest tip de aterizare - înflorire abundentă și repetate, rezistența la boli, date externe bune de tufe de trandafiri (frunze, fructe). Aceste specii nu au nevoie de un adăpost de iarnă.

Acest lucru poate fi plantat. trandafir, trandafiri câine încrețită.

Acest tip de design este perfect pentru decorarea chioșc sau intrarea în casă. Ce să ia în considerare atunci când se selectează oală, recipient? Categoric nu de fier adecvat, chiar dacă acestea sunt foarte bine executate în termeni de decor. Aici, pământul se va încălzi mult. Adâncimea oalei trebuie sa fie de aproximativ 25 cm pentru trandafiri in miniatura, 35 cm - pentru trandafiri patio, 40 cm - pentru toate celelalte. Solul pentru ghivece de flori ar trebui să fie selectate fertil, cu un drenaj bun și udare regulată. În timpul iernii, acestea ar trebui să fie returnate la grădina de iarnă, în cazul în care nu există o astfel, aceasta poate fi îndepărtată într-un subsol.

Acest lucru poate fi plantat. compact a crescut.

Pentru astfel de trandafiri de plantare este necesar să se aloce suficient spațiu, pentru că arcul trebuie să fie inspectat din toate părțile. Dacă aveți de gând pentru a decora peretii de trandafiri la domiciliu sau în alte spații, lăstarii trebuie să fie pus pe grila de suport.

Acest lucru poate fi plantat. pe Pergola - melkotsvetkovye alpinism trandafiri, Grilles - largă.

Pentru a vă mulțumi trandafirii pe tot parcursul sezonului, este important de a alege locul potrivit pentru a ateriza. Aceste plante sunt foarte mândru de căldură, lumină, umiditate și aer. De aceea, Plantat trandafiri pe aer liber însorite și, astfel, bine protejate de pe site-ul de vânt. Nu este întotdeauna justificat să planteze tufe de trandafiri în apropierea clădirilor (cu excepția firului), ca în apropierea zidurilor este de obicei aer prea uscat, care poate provoca boli de plante. Rețineți că în apropiere de fundația de zăpadă se topește mai repede, contribuind astfel la începutul perioadei de vegetație, dar în același timp, pământul nu sa încălzit suficient pentru creșterea cu succes a plantelor, și trandafirii pot muri.

Site-ul pe care aveți de gând să planteze trandafiri, trebuie să aibă un drenaj bun. Ar fi frumos să-l ridice la 30-50 cm deasupra solului - în toamna și primăvara nu va stagna în zona topită apele. Nisin, în cazul în care se acumulează apă, de asemenea, nu un loc pentru aceste plante. Pentru dezvoltarea normală a zonei arbuști ar trebui să aibă suficient de iluminare în dimineața - de data aceasta cu frunze este evaporarea intensă, ceea ce reduce riscul de boli fungice.

Cum să planteze trandafiri, astfel încât acestea formează rapid și abundent în floare? Pe o zonă bine luminat de soare! În umbra creșterea este lentă, lăstarii sunt formate subțire și lung, acestea floare prost, afecteaza de multe ori boala. Nu-i rău se va întâmpla în cazul în nord și partea de nord-est a vă proteja trandafiri plantarea de arbori, arbuști sau casa de perete. Numai distanța dintre tufe de trandafiri și copaci ar trebui să fie suficiente pentru rădăcini de copaci nu sunt luate alimente și umiditate, nu creează umbre nu împiedică dezvoltarea și trandafirii nu Bloom înrăutățit.

Pentru trandafiri zone potrivite calde, ușor înclinat spre sud (până la 10 de grade), la sud-vest sau sud-est. loc ușor deluros sau plat adecvat. Aceasta poate fi o porțiune din amfiteatru, de preferință orientată sud.

locuri înalte nu sunt potrivite din cauza vânturilor puternice și trunchiuri legănau arbuști, frunze deteriorate și solul uscat. Rețineți că în pasajele dintre clădiri și din colțuri ale casei pot fi proiecte care sunt dăunătoare pentru trandafiri.

Cele mai potrivite pentru sol pe o humă non-severă, bogat în humus și ușor permeabile la umiditate și aer. Apa subterană trebuie să fie la un nivel nu mai mare de 120 cm, deoarece grefat pe rădăcinile pot penetra mai mult de un metru adâncime. Trandafiri cresc bine și pe cernoziom. Un nisip de dorit lumină sau sol argilos - în vara de multe ori se supraîncălzească și să înghețe în timpul iernii, și substanțe nutritive sunt spălate din ele mai repede.

Îmbunătățirea acest sol poate fi descompus gunoi de grajd, sol gazon, turba si var. O argilă grea trebuie să se scurgă, face humus, nisip, turba si compost. Din cauza lipsei de oxigen se deteriorează creșterea rădăcinii și respirația, și excesul de umiditate inhibă creșterea rădăcinilor, care pot duce la moartea plantei, încetinind îmbătrânirea muguri.

Roses port, dacă ați stabilit deja o temperatură negativă. Ar fi frumos să se stabilească un cadru de lemn sau metal redus. că între materialul de acoperire și de pe card a fost o cantitate optimă de aer. material de înaltă densitate nețesut este prevăzută în mai multe straturi (3-4). Top pot fi acoperite cu un material pentru acoperișuri. În acest caz, capacul superior trebuie să rămână moderat plat pentru că este convenabil să se acumuleze zăpadă.

De îndată ce zăpada se topește în primăvară, a crescut pentru a deschide și tăiați toate muguri mucegăite și înnegrite, se îndepărtează frunzele. După această procedură, trandafirul port din nou, astfel încât planta să nu înceapă să crească până la topirea finală a pământului. Când pământul în final încălzit (pentru banda de mijloc - începutul lunii mai), îndepărtați capacul. Ar trebui să fie tăiat cu grijă afară muguri moarte și bolnave, azotul din plante pentru hrană îngrășăminte, proryhlit în jurul pământului, și zamulchirovat bun. trandafir Tall montat pe un stâlp, prin pulverizare aplatiza cu blândețe.

trandafiri moderne

Acesta este cel mai mare și foarte popular grup de trandafiri. Ea a fost dat mai mult de preferință decât restul. De ce? În acest grup, o mare selecție de culori și flori sunt destul de mari - 8-16 cm, iar florile ei înșiși foarte elegant. Caracteristici distinctive ale acestui grup:

  › Oblong, pocal, dublu, singur sau adunat în buchețele mici flori
  › aromat
  › arbust direct sau răspândirea, înălțimea de 60-120 cm
  › Lăstari tineri și frunze au o tentă roșiatică
  › Mai puțin sensibile la boli
  › Necesită adăpost pentru iarnă
  › Uită-te mare în buchete, plantări de grup (3-5 stupi per 1 mp)

trandafiri floribunda
Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,


Trandafiri infloresc abundent în acest grup. Ele sunt de ceai inferioare este doar de mărimea și aroma florii, dar ele inflori abundent și aproape continuu, suficient de astfel de trandafiri-iarna Hardy.

  › Flori: simplu, gustomahrovye, plat sau pocal
  › Floare Dimensiune: 4-12 cm, de multe ori în racemes
  › aromat
  › Înălțimea 40-120sm, arbuști răspândire dreapta sau usor
  › Potrivit pentru plantări de masă, borduri, decoratiuni bune în buchete

trandafiri polyanthus
Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,

Acest grup include trandafiri mnogostebelchatye. Acesti trandafiri au aparut mai devreme a crescut de grup florinbunda.

  › Înălțimea de 30-50 cm
  › , tufe compacte dens
  › Florile sunt mici de 3-4 cm
  › Culoare: roz, portocaliu, perie, roșu, alb luxuriant
largă
Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,
  › Florile sunt mari, de până la 12 cm, amintind de forma de ceai hibrid. perie liber
  › Blossoms pe lăstari din trecut și anul curent
  › iarna-Hardy
  › Unele soiuri de floare din nou
  › Înălțimea de 2 m deasupra
  › înflorire abundentă, prelungit
  › Ei au nevoie de suporturi
Melkotsvetkovye
  › curling
  › Muguri de până la 5 m lungime, flexibil
  › necesită sprijin
  › Flori: 2-4 cm mici, simple sau duble, sunt colectate în perie mare ajurat
  › miros slab
  › Înflorire 30-45 de zile înainte de o dată, în anul trecut lăstari
  › Butasii

Shraby - trandafiri arbust. Acest grup a apărut nu atât de mult timp în urmă, aceasta include toate soiurile care nu sunt incluse în celelalte grupuri. Ei au caracteristici:

Plantată în masă acest tip de tufe de trandafiri de 6-12 per 1 mp

  › Florile sunt mici, chiar minuscul
  › arbuști mici
  › înflorire abundentă, înainte de îngheț
  › Adăpost în iarna lumina
  › Reproducere: butași, altoire

Vintage, trandafiri, istorice antice

trandafiri galice sau trandafiri de Provence

Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,

Acest trandafir este un trandafir este considerat a fi cel mai vechi, tot restul a venit de la ea.

  › Înflorire o dată, durata depinde de tipul
  › Prin sistemul de rădăcină oferă o mulțime de urmași
  › Necesar să se aplece pentru iarna
  › Destul de rezistente la boli, aproape nici un pericol pentru punctele negre, dar este posibil mucegai
  › Flori: 5-8 cm, duble sau simple,
  › Culoare: roz, rosu, violet, cu dungi
  › aroma puternica
  › În toamna frunzele se colorează în roșu

trandafiri remontant
Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,

Pentru aceste trandafiri sunt soiuri de grup hibrid perpetuă. Soiuri de acest grup au fost retrase de la începutul secolului al XIX-lea. În clasele mai mari, mai degrabă flori slabe. În primul an de soiuri din speciile care nu pot înflori.

  › Culoare: alb, roz, rosu, violet
  › Flori: mari 8-10 cm gustomahrovye, făcute căuș
  › aroma puternica
  › tufe viguroase
  › În timpul iernii, cer adăpost

Damasc și Damasc trandafiri remontant
Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,

Din acest tip de trandafir este ulei de trandafir. Blooming soiuri, de obicei o dată, dar sunt re-înflorit. Pentru cei care aleg acest grup ar trebui să ofere planta cu sol fertil și de îngrijire bună.

  › Flori: 6-8 cm, racemose, gustomahrovye scurt pedicels
  › Culoare: de la roz pal la roșu
  › aroma puternica
  › Este nevoie de o jartieră
  › În timpul iernii refugiu

moscul
Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,

Apariția acestui trandafir poate subvenționa secolul al XVII-lea, ele sunt sportul de trandafiri stolistnoy.

Sport - descendenții plantelor de înaltă calitate, care a apărut la înmulțire vegetativă, ca rezultat al mutației și să nu repete proprietățile părinte.


De ce aceste trandafiri sunt numite astfel? Baza de flori sunt rosu-brun, firele de păr lipicios, care seamănă cu verde mușchi.

  › re-înflorit
  › Flori: terry
  › Susceptibila: oidium
  › Refugiu pentru iarna

Producătorii de renume mondial de trandafiri

David Austin Roses www.davidaustinroses.com

  › Trandafiri cu un tip vechi de flori
  › aroma puternica
  › re-floare
  › Forma frumoasă a bucșei

note:

Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,

Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,

Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,

Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,

Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,
Boli și dăunători

Fusarium rot - o boală fungică
  › Rădăcinile frapante.
  › Decuplarea furnizarea de substanțe nutritive la muguri, se usucă cu timpul.
  › Atunci când cumpără, chiar producătorii de conducere, nu va fi imun la achiziționarea plantelor bolnave. Speranța rămâne doar faptul că producătorii tratează răsaduri lor.
tratament:
  › Fundazol fungicid sistemic. Din păcate, acest medicament nu este înregistrat pentru vânzarea cu amănuntul.
necroza Bark (arsuri infectioase, cancer tulpini)
  › Infecția este în scoarța plantei și apoi infecta lăstari tineri în primăvară. În anul următor, rugul se usuca.
  › Tulpinile sunt crăpate, cu pete brun roșietice.
tratament:
  › Timpul taie tulpinile uscate. Spray de primăvară și flori între 1% amestec Bordeaux sau înlocuitorii acestuia.
Pata frunzei (marsonina trandafir fillostiktoznaya, Septoria, punctele negre)
Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,
  › Petele pot fi văzute în mijlocul verii, deși, chiar infecția a avut loc în primăvară.
tratament:
  › Presarati primăvara aceleasi medicamente ca si in necroza scoarta.
Peronosporosis (mucegaiului pufos)
  › , pete maro apoi galbene pe frunze. Se poate produce, de asemenea, denaturarea frunze și muguri.
  › Cele mai multe sufera de aceasta boala trandafiri serei si trandafiri, care au fost supracalorica cu azot. Cel mai adesea, boala se manifestă în zilele calde ploioase.
tratament:
  › hrănire în timp util și corectă.
  › Eliminarea frunze bolnave și lăstari.
  › Opțiunea completă: pulverizare oxiclorură de cupru, Bordeaux lichid, topaz.
oidium
Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,
  › Frunze, muguri acoperite cu floare albă. Lăstarii sunt deformate și să se usuce. Planta in sine devine maro și în cele din urmă doar ofili.
tratament:
  › coloid sulf Stropitură sau tiovit jet.
Dăunători roadere - Moth Caterpillar, linguriță, sawfly, moliilor, gândacilor, gărgărița, cărăbușul, urechelniță
  Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,
  › frunze de mâncat parțial, fotografiază cu muguri - toate punct la aspectul de trandafir dvs. de un anumit tip de dăunătorilor. Ele pot fi colectate și simplu eliminate.
tratament:
  › Dacă invazia excesivă a dăunătorilor poate fi pulverizat cu aceiași agenți de protecție ca în dăunătorilor supt.

A se vedea prezentarea noastră din colecția celor mai frumoase trandafiri

Trandafiri, cum să planteze și să crească la cabana de vara diferite soiuri de trandafiri lor și de a le oferi o ingrijire adecvata,

Puteți citi, de asemenea, informații despre celelalte culori din secțiunea pat de flori.

Noi vă oferim un nou serviciu, în care puteți selecta unul dintre soiurile de trandafiri și urmăriți răspunsul său, făcând clic pe „Arată rezultatul“.