Tratamentul alopeciei la domiciliu pentru femei și bărbați populare și agenți farmaceutici

Procesul de tratare a alopeciei in casa, multi aleg ca o alternativă la tratament costisitor in clinica, iar în unele cazuri, acest tratament poate fi destul de succes.Alopecia de severitate diferite - o boala comuna, care afecteaza mai multe femei și bărbați.

Tratamentul acestei boli este lung, si sunt de obicei destul de scumpe: aceasta implică un set de proceduri și medicamente care pot să nu ne permite tuturor.

Tratamentul alopeciei la domiciliu pentru femei și bărbați populare și agenți farmaceutici

In acest articol vom discuta despre modul de a trata alopecia la domiciliu, precum și motivele pentru care apare atât la bărbați cât și femei, și forme ale bolii.

Metodele tradiționale în articol, puteți utiliza ca un tratament primar sau complementar.

În cazul în care nu boala?

Există mai multe tipuri de alopecie, unele dintre ele sunt mai frecvente la barbati, unele femei, dar, în general, ambele sexe sunt aproximativ egale proporție ar putea fi sensibile la această boală.

Alopecia areata este caracterizat printr-o forma de cadere a parului in anumite zone care tratamentul poate fi redus, iar în absența progresului și răspândit peste tot capul.

forma Alopecia Alopecia poate fi cauzata de diverse cauze: insuficienta hormonale, probleme congenitale, sau poate fi rezultatul unei răniri fizice, în cazul în care părul a fost rupt.

Pentru a trata această formă de remedii populare boala eficiente numai în cazul în care organismul este in stres sau expuse la intoxicației - în tratarea acestor probleme, pierderea parului este, de obicei, a avut loc.

În cazul în care boala este asociată cu o funcționare defectuoasă a organelor interne, acesta nu este cel mai bine să se auto-medicate și consultați un medic.

Pierderea universală și totală a părului la bărbați și femei este diferită în faptul că, în părul pe termen scurt dispar complet, nu numai culoarea, ci și pe tot corpul.

Mult mai des aceasta boala afecteaza barbatii, iar boala este ereditară. Și omul chel poate fi, și într-o vârstă destul de tânără.

Pentru a trata acest tip de alopecie este aproape inutil, și, de regulă, nu este de ajutor doar tehnici chirurgicale radicale.

Adrogennaya alopecie poate apărea atât la femei cât și bărbați - cel mai adesea apare după vârsta de 40 de ani, și este asociat cu un exces de testosteron.

La femei, alopecia poate, de asemenea, se manifesta in perioadele de eșec hormonale puternice: dupa nastere sau in timpul menopauzei.

Pentru a vindeca astfel de alopecie este dificil și ar trebui să fie efectuată de către un specialist.

Femeile prezența pe scară largă a alopecie difuză. care se caracterizează prin pierderea parului rapida, mai ales dacă timpul nu ia măsuri.

Cel mai adesea apare din cauza unor dereglări ale sistemului endocrin, probleme ginecologice, sau glande suprarenale.

Se tratează remedii populare ineficiente, deoarece În acest caz, alopecie este mai mult un simptom, mai degraba decat o cauza a bolii.

Singurul tip de alopecie, care este aproape imposibil de a vindeca - pierderea ereditară a părului.

În alte cazuri, boala este tratabilă, dar este foarte important într-un stadiu incipient pentru a identifica cauza și pentru a începe tratamentul.

Cele mai frecvente cauze de alopecie la bărbați și femei, după cum urmează:

  • probleme hormonale (o supraabundență de testosteron, postpartum sau menopauza la femei);
  • boală severă (oncologie, pneumonie, etc.);
  • probleme digestive ale sistemului;
  • lipsa de nutrienți în organism;
  • intoxicație;
  • stres cronic;
  • abuzul de produse chimice agresive; păr
  • chelie ereditare;
  • vătămare a scalpului, din cauza care foliculii de par sunt deteriorate și-au oprit în creștere.

Desigur, înainte de a începe să remedii populare de tratament, trebuie să vă asigurați că alopecia nu este cauzat alte probleme din organism.De obicei, atunci când se ocupă cu problema caderii parului la medic, pacientul este prescris un număr de teste: trebuie să doneze sânge, pentru a verifica glandei tiroide poate face o ecografie a organelor interne și să treacă o serie de teste, care va ajuta la a determina dacă există un folicul și scalpului probleme.

În cazul în care problema de alopecie este de îngrijire necorespunzătoare și de alți factori externi, atunci rezolva destul de pur si simplu remedii populare.

Cum de a vindeca o boala tine?

Tratamentul de alopecie în acest moment este posibilă atât acasă, cât și sub supravegherea unui medic.

O mulțime de medicamente care pot vindeca boala, fără prescripție medicală și sunt disponibile pentru fiecare utilizator.

Recomandate în tratamentul alopeciei, si remedii populare: ceaiuri, unguente, șampoane, tampoane, etc. Utilizate pe scară largă de vitamine speciale pentru păr pe care le puteți cumpăra în orice farmacie.

Cu toate acestea, trebuie amintit că cauza multor tipuri de alopecie. de exemplu, difuze, sunt probleme hormonale și alte tipuri de organe interne, și remedii populare poate fi doar un tratament de susținere, dar nu în principal pentru că nu este în măsură să elimine cauza bolii in sine.

Dacă alopecie androgenică sau alta nu este cauzată de problemele interne ale corpului, ca, de exemplu, lipsa de minerale utile sau sampon nepotrivit, puteți încerca să-l trateze la domiciliu cu un sampon special, care poate vindeca pielea capului și a opri caderea parului.

șampon de cumparare, capacitatea de a trata alopecia, aveți nevoie de o farmacie, sau chiar in clinica pentru tratamentul parului, care devine un produse profesionale brevetate.

În cazul în care cauza de pierdere a parului in cantitati insuficiente de vitamine, este de obicei șamponul corect este suficient pentru a rezolva această problemă, deoarece anti-alopecie sunt bogate în vitaminele B, E și A, care sunt necesare pentru păr.

Avantajul este în cazul în care agentul conține de asemenea componente naturale, de exemplu, extracte de urzică, brusture și alte plante.

Pentru a vindeca alopecie recomandat pentru a selecta rapid și eficient sampon, împreună cu medicul dumneavoastră, care poate spune cea mai bună opțiune.

De multe ori cauza alopecie la bărbați și femei este sezonieră și este asociat cu deficit de vitamina.

Pentru a distinge acest tip de boală nu este greu: parul cade nu este foarte eficient, precum și deteriorarea stării de cuie, oboseala, apatie, etc.

Beriberi afectează atât de mulți oameni, și teribil în ea nu este nimic.

Această problemă este cel mai bine tratate remedii populare, nu și complexe de vitamine, care conțin vitamine utile pentru păr.

De asemenea, este de dorit ca tratamentul a fost completat cu o schimbare de regim alimentar este mai bine să renunțe la alimente grase și înlocuirea acestora cu fructe, legume, nuci, si fibre, care are un maxim util pentru păr și corp în substanțe generale.

Dacă alegeți vitamine singur, uita-te pentru cele care conțin vitamine din grupele A, B și E - că acestea sunt cele mai utile pentru păr.

Dacă vă petrece un tratament de către un medic, atunci el va prescrie complexul de vitamine cel mai adecvat.

remedii populare ocupă un loc important în tratamentul tuturor tipurilor de boli la domiciliu, inclusiv androgeni si alte forme de alopecie la femei sau bărbați.

Și dacă problema este doar la nivelul scalpului sau funcționarea defectuoasă a foliculului, metodele tradiționale pot fi de fapt destul de eficient.

Cel mai des utilizat în tratamentul alopeciei de origine prin măști sau decocturi de rădăcină de brusture, piper, muștar, ceapă, usturoi, ulei de ricin, etc.

Aceste ingrediente sunt bune nu numai ca tratament primar, dar, de asemenea, ca un instrument suplimentar în forme mai complexe de alopecie, deoarece acestea hranesc in mod eficient la nivelul scalpului și foliculii sunt forțați să muncească, provocând o creștere a părului noi.

Deseori, medicii sfatuiesc remedii populare în tratamentul difuze, focale, alopecie androgenică și alte tipuri care necesita tratament medical.

remedii populare, nu numai că va opri căderea părului și de a activa activitatea foliculilor de par, dar, de asemenea, va face parul mai gros, strălucitor și sănătos.

Cel mai bine este de a face măști și decoctions proprii, pentru că în achiziționarea poate conține substanțe chimice care nu vor beneficia corpul.

De asemenea, trebuie amintit că, în tratamentul chiar și forma cea mai usoara de alopecie, luati medicamente sau alte remedii populare trebuie să fie lung - cel puțin câteva luni.

Unele măști ar trebui să se facă de două ori pe zi, în timp ce altele - o dată pe săptămână, dar asigurați-vă că pentru a se conforma cu stabilitatea, în scopul de a obține efectul dorit.

Cu un tratament de abordare potrivită pentru cele mai multe forme de alopecie are loc în condiții de siguranță, cu toate acestea, înainte de a începe auto-tratament de remedii populare, consultați medicul dumneavoastră pentru a exclude probleme mai serioase, din cauza care parul poate cadea.

În cazul în care organismul este bine, atunci tratamentul poate fi efectuat și remedii populare la domiciliu: măștile de abordare corecte și decocturi sunt efecte pozitive stabile în tratamentul alopeciei.

Datorită faptului că, pentru o lungă perioadă de timp pentru a fixa în sus de metal de păr barrette de păr vizibil subțiat în locul în care cel mai barrette strâmt. coafura schimbat - acum nu pini. Meu șampon de păr pe bază de plante. Recomandați o clătire bună.

Svetlana, și nu ai încercat, în loc de magazin de clătire pentru a încerca un decoct de plante, cum ar fi urzica, care crește peste tot și se pune nu există probleme, frunze de mesteacăn, rădăcină de brusture. Sunt un al doilea an, în loc de a folosi un astfel de balsam fierturi de plante aromatice, în special îmi place frunzele de mesteacăn. Înainte de spălare, capul este, de obicei, o oră sau două fac mască medicală, și apoi se spală cu șampon pe bază de plante „Nettles“ și pur și simplu clătiți deja bine în prezent bulion de plante medicinale. Efectul se resimte după prima aplicație, și o pierdere de timp în căutarea unui balsam. Iarba este întotdeauna la îndemână, trebuie doar să aibă grijă de asamblare a acestora.