Tratamentul chelie in diagnosticul barbati si eficiente metode de a face cu alopecie

Simptomatologia și diagnostic

Alopecia caderea parului vazut cu pielea capului, în unele cazuri - cu o barbă și mustață. Acesta poate fi atât localizate (într-o vatră mică sau un câmp) și totală care afectează întregul scalp; atât solide cât și difuză.Manifestările de vârstă ale bolii depinde de specie: cele mai multe dintre ele se confruntă cu sfârșitul vârstă mijlocie și de vârstă (40-60 ani), dar uneori poate afecta, de asemenea tânăr organism, de exemplu, alopecie seboreica se dezvoltă în 15-25 de ani.

În medicina utilizate clasificare etape de sex masculin scară chelie model Nordvuda. Ea exprimă dezvoltarea alopeciei androgene. dar cu mici ajustări relevante pentru alte tipuri. Scala are 7 grade:

Tratamentul chelie in diagnosticul barbati si eficiente metode de a face cu alopecie

 1. linia de creștere a părului este mutat ușor înapoi în partea frontală.
 2. Liniile de creștere frontală apar „insule“ simetrice de formă triunghiulară, lipsită de păr.
 3. Triunghiulara „insule“ se adâncesc în zona parietală.
 4. Se pare templu ridicat în partea de sus, „insule“ ajunge la templele. Între aceste două domenii este o fâșie de relativ dens umplut cu păr.
 5. Strip devine mai rară. Văzut de sus, părul în părțile frontală și occipitală va fi sub forma unei potcoave.
 6. Împărțind banda de păr dispare, două centre în părțile frontale si parietale devin una.
 7. parul complet corpul este doar la tâmple și partea din spate a capului (în alte scopuri decât androgenului forme, în această etapă a părului poate dispărea în aceste zone).

Diagnosticul include activități care vizează atât studiul stării interne a organismului (teste hormonale, teste de sânge, verificarea sistemului digestiv), precum și examinarea scalpului și structura părului (testul de contaminare fungice, analiza spectrală, Trichogramma).

Citește alte articole utile despre alopecie la barbati la site-ul nostru:

Tratamentul de chelie la bărbați - metodele existente

Deci, cum de a trata chelie model de sex masculin?

Atunci când se aplică terapia alopecia trei tehnici generale:

 • medicamente;
 • fizioterapie;
 • Chirurgie.

Fiecare dintre metodele are propriile sale soiuri, potrivite pentru tratamentul unei anumite specii de chelie. Să le examinăm în detaliu.

medicație

Medicamente sunt prescrise în funcție de cauza care cauzeaza alopecie. Deci, atunci când se ocupă cu cheliei la bărbați de tip androgenetica, aveți nevoie pentru a eradica efectele patogene ale DHT asupra foliculilor de par.

Cu acest scop comprimate finasterid. Efectul lor este de a inhiba substanță care transformă testosteronul în dihidrotestosteron. Finasterida scade concentrația hormonului în sânge și a glandei prostatei.

Minoxidil - un instrument de lucru pentru exterior, dilata vasele de sange ale scalpului, crește fluxul de nutrienți la foliculii de par, neutralizeaza efectele nocive ale dihidrotestosteron asupra lor. Pe baza minoxidil este majoritatea sprayuri farmaceutice și șampoane pentru chelie.

IMPORTANT! Ambele medicamente sunt atribuite numai după consultarea și dermatolog trihologa (pentru a primi minoxidil) și medicul endocrinolog (pentru a primi Finasteride), deoarece acestea au un impact puternic asupra corpului și posibilitatea de efecte secundare.

Tratamentul chelie in diagnosticul barbati si eficiente metode de a face cu alopecie
Efectul stimulator al creșterii părului va subcutanate injecții cu acid hialuronic prin injecții.

Un alt mineral corpul are nevoie de sprijin, aceasta trebuie să asigure acces magneziu și calciu.

Pentru bărbați aport important al zincului conținut în majoritatea complexelor minerale.Tratamentul de alopecia areata necesita in mod dramatic diferite de droguri de alegere. boli autoimune care cauzeaza aceasta boala poate fi eradicat numai imunosupresori, antihistaminice și agenți antiinflamatori. Acestea includ unguent cu corticosteroizi (hidrocortizon, prednisolon), Diprophos (agent imunosupresor pentru preparate injectabile, injecții sunt administrate direct în centrul chel).

HELP! În cazul în care capetele zonei chel este prezent mai mult de o anumită perioadă de timp (de la un an la 10 ani, în funcție de tipul de alopecie), foliculii de par acolo epiteliului deja vindecat, și fluxul de sânge locale și tehnici de tonifiere a stimula cresterea parului va avea nici un efect.

fizioterapie

Tratamente de fizioterapie furnizate, care acționează pe pielea capului si foliculii prin diverse metode fizice.

 • darsonvalizare: acest tratament de alopecie la barbati trece prin scalp slab curenții de înaltă tensiune și frecvență.

Acești curenți nu provoacă durere la om, dar tonul țesutului corpului său, pentru a îmbunătăți fluxul de sânge pentru a le. foliculii de par incep sa lucreze mai greu, machiaj nutrienți lor crește.

Darsonvalizare efectuat ca un ambulatoriu și la domiciliu cu dispozitivul, comandat în magazine. Metoda Ambulatoriu este mult mai fiabile, deoarece magazinele este un risc de a rula într-un fals rupt;

Tratamentul chelie in diagnosticul barbati si eficiente metode de a face cu alopecie

 • Electroforeza - este unul dintre tratamentele cele mai accesibile și mai populare. Esența ei constă în sporirea efectelor drogurilor cu un curent electric. Medicamentele sunt administrate sub pielea capului, apoi a trecut curenți nedureroase pe ea;
 • Crioterapia - acest efect asupra pielii cu azot lichid. Acest material a fost aplicat în mod uniform prin intermediul krioapplikatora. Avantajul incontestabil al procedurii este mai puțin un pericol pentru sistemul nervos și cardiovascular, în comparație cu terapia electrică, dar poate înstrăina costul său relativ ridicat și disponibilitatea echipamentelor necesare nu este în toate centrele de sănătate;

  Tratamentul chelie in diagnosticul barbati si eficiente metode de a face cu alopecie

 • masaje îmbunătăți circulația la nivelul scalpului. Masaj afecteaza foliculii de par de vibrații, mișcări circulare, apăsând pe puncte specifice. Ea are cele mai mari proceduri de eficiență folosind dispozitive moderne, cum ar fi pieptene cu laser si ventuza vacuum. Dar instrumentele tradiționale sunt rămase în urmă ușor: masaj cu ulei aromatic, perii speciale si duze, de asemenea, se va obține un rezultat pozitiv.

  Tratamentul chelie in diagnosticul barbati si eficiente metode de a face cu alopecie
 • HELP! Kinetoterapia este rar folosit ca tratament de sine stătător, cel mai adesea este folosit ca adjuvant la curs medical sau pentru recuperare după o intervenție chirurgicală.

  Dacă alopecie progresează foliculi pe termen lung și schimbări ireversibile, care le-au pierdut capacitatea de a produce noi de păr, singurul tratament este o intervenție chirurgicală. Ea este reprezentată de operații de transplant de păr.

  remedii populare

  Este posibil să se oprească calviție prin utilizarea remedii populare. Rețete tradiționale sunt eficiente, nu întotdeauna. Ele sunt bune în alopecie difuză (frecvente cauze ușoare anomalii), în primele etape ale alopeciei androgenice, dar nu mai mult. In alte cazuri, o terapie combinată cu activarea medicamente si fizioterapie.

  Tratamentul chelie in diagnosticul barbati si eficiente metode de a face cu alopecie
  O rețetă bună este o listă de lotiune. Un ardei roșu mic este turnat un pahar de vodca si lasat la infuzat peste noapte. Tinctura rezultată este frecat în capul chel și părul în jurul valorii.

  A doua reteta este un amestec de ulei de ricin sau pudră de brusture muștar. Uleiul se amestecă cu 30 ml pulbere lingură, iar amestecul a fost agitat bine timp de o jumătate de oră infuzat. Apoi, acesta poate fi frecat în piele.

  O altă rețetă interesantă folosește un arc, cunoscut pentru efectul său de stimulare și tonifiere pe piele. Este suficient pentru a freca cu atenție starea terciul și frecați în piele ca o masca de alopecie. spălare cu apă o oră cu șampon.

  Acesta este răspunsul cel mai detaliat la întrebarea „cum să scape de pierderea parului la barbati?“

  Pentru chelie medicina modernă nu este, nu este încă pe deplin cunoscute, iar vindecarea bolii. Chiar și cele mai eficiente tehnici nu pot fi eficiente, atunci se arată alopecie din nou. Cel mai mare risc de recurență în alopecie focală, deoarece este mai puțin probabil studiată.

  Deci, datorită acestui articol, ai învățat cum să se ocupe cu pierderea parului la barbati.

  Oameni ca ceva mai mult cu mâinile du-te cu un cap chel decât femeie. Cred că oamenii rareori deranjez cu privire la acest lucru, părul ras și a resturilor de acum uite brutal. Desigur, o excursie la medic și livrarea de analiză în acest caz nu se poate răni, dar care printre oameni din cauza unei astfel de fleac va voluntar să accepte și chiar să fie tratate! Acest lucru este, dacă într-adevăr durere de nesuportat, atunci bine din nou.

  Dacă „enervant“ cu capul chel un om, atunci este mai bine să înceapă să se vindece și să încerce tot felul de atât medicina tradițională și non-tradiționale. Crede-mă nu este nimic mai mult decât ridicol părul pieptănat în zona temporală peste capul lui chel, iar soarele strălucește și vă oferă. Dacă decideți să nu pentru a trata, fie naturale.