Tratamentul prompt al amigdalite purulente la adulți la domiciliu

Tratamentul prompt al amigdalite purulente la adulți la domiciliu
La dezvoltarea purulente amigdalita, a tratamentului la domiciliu este rapid și eficient, dacă a pus imediat diagnosticul corect. Din păcate, există unele boli care ignoranta pot fi confundate cu amigdalită purulentă. Prin urmare, apariția inflamației și placa pe amigdalele trebuie să consulte un medic, astfel încât el diferențiat boala.Reguli generale de tratament

După confirmarea diagnosticului medicul prescrie medicamente, fundația care sunt agenți antibacterieni. Antibioticele sunt necesare nu numai pentru a lupta împotriva infecției, dar, de asemenea, pentru a preveni complicații. Angina - o boală gravă care afectează nu numai respira, dar, de asemenea, sistemul cardiovascular, astfel încât să nu se poate ignora numirea doctorului.

Pentru tratamentul anginei purulente a fost mai eficace la domiciliu, pacientul trebuie să respecte următoarele reguli:

  • repaus la pat cu activitate fizică minimă în timpul zilei;
  • utilizarea complexelor de vitamine;
  • gargară;

Tratamentul prompt al amigdalite purulente la adulți la domiciliu

  • bea multe lichide;
  • tratamentul antiseptic al amigdalelor.

O atenție deosebită trebuie acordată o dietă și de băut. Desigur, trebuie să existe, dar nu o fac prin forță. Organismul are nevoie de energie pentru tratament, în timp ce digestia alimentelor - un proces complex și mari consumatoare de energie.

Este important ca pacientul mananca. Durere în gât ajută la reducerea poftei de mâncare. Trebuie să utilizați un lichid sau alimente semilichide: supe, piure de cartofi, terci scarbosi. Acest lucru va preveni iritarea inutilă a gâtului și de a reduce durerea. Fructele in timpul bolii sunt extrem de utile, dar în acest caz trebuie să se bazeze pe starea de sănătate a pacientului, este mai bine să alegeți fructe moi.

Este necesar să se bea multe lichide, de preferat apă pură și ceai din plante. Dar fluidul nu ar trebui să fie fierbinte. În primul rând, din cauza inflamarea membranelor mucoase devin mai sensibile, iar băutura fierbinte de obicei le poate arde. În al doilea rând, căldura stimulează circulația sângelui la nivelul țesuturilor, din cauza care poate crește umflarea gâtului. De aceea, ceaiul trebuie sa fie cald, circa 35-40 ° C

Cure purulente amigdalita acasă ajutor astfel de manipulări, curățarea umedă de zi cu zi și aerisire camera pacientului de 3-4 ori pe zi.

metode de tratament

Tratamentul medicamentos al anginei poate fi suplimentată cu o varietate de tratamente, cum ar fi:

Aceste metode sunt recunoscute ca populare și medicina tradițională. Multi medici recomanda o gargară și gât de tratament în boli infecțioase și inflamatorii.

Cele mai frecvente sunt comprese calde. Dar, în cazul în care pacientul se vindecă purulente amigdalita acasă, el trebuie să-și amintească faptul că procedurile de încălzire sunt permise doar în stadiul final al bolii, atunci când temperatura corpului revine la normal și, mai important, umflaturii.Tratamentul prompt al amigdalite purulente la adulți la domiciliu

comprese fierbinți se face pe baza de alcool, dimexide sau sare. Atunci când inflamația gâtului, cea mai bună alegere va fi pachete uscate, vă puteți încadra pur și simplu gât eșarfă cald și du-te bine toată ziua.

În medicina populară pentru tratamentul anginei poate fi utilizat pentru a comprima prin mijloace cum ar fi:

Este important să ne amintim că în cazul în care zona de aplicare a glandei tiroide trebuie să rămână deschise!

Clatiti utilizat pentru orice boală a gâtului, indiferent dacă este o durere în gât, amigdalita si laringita. Procedura este ușor de realizat chiar și copii, precum și beneficiile acestei metode este foarte mare. In timpul clătirii cu migdale spălate placi si acumularea de puroi. Acest lucru previne dezvoltarea bacteriilor, toxinelor de a fi absorbit în fluxul sanguin și accelerează în mod semnificativ de recuperare.

Există o mulțime de rețete pentru gargară. De obicei utilizate mijloace, cum ar fi soda, sare și peroxid de hidrogen. Medicul poate recomanda clătiri medicamentate.

Folosind sifon elimină placa groasă, dezinfectează și înmoaie membranele mucoase. În plus,

Tratamentul prompt al amigdalite purulente la adulți la domiciliu
soluție de sodă reduce durerea. Are proprietăți similare și saramură. El ar trebui să reamintească apa de mare gust. În ambele cazuri, clătirea se face de 5-6 ori pe zi.

Peroxidul de hidrogen - cel mai frecvent antiseptic. Peroxid poate obține rapid scăpa de placa purulente și a restabili starea membranei mucoase. Trebuie să ne amintim că atunci când se utilizează nediluat înseamnă un risc ridicat de gât arde. Peroxidul trebuie diluat cu apă în proporții egale.

Mulți sunt în căutarea pentru o modalitate de a vindeca o durere în gât pentru câteva zile. Se va face în cazul în care procesul de amigdalelor Lugol - soluție de iod cu glicerină. Iodul ucide patogeni și glicerină înmoaie materialul. Procedura este foarte neplăcut, dar extrem de eficient. Procesul de gât necesar de la 3 până la 5 ori pe zi.

Retete de medicina tradițională

remedii populare testate timp de secole, deci este foarte eficient. Pacientul nu ar trebui să le abandoneze doar pentru că el crede moderne. Desigur, ca remedii monoterapie populare nu va fi capabil să depășească o boală gravă. Cu toate acestea, ele pot accelera foarte mult cura, dacă sunt aplicate împreună cu alte metode de tratament.

Tratamentul prompt al amigdalite purulente la adulți la domiciliu
Ceaiul cu miere și rădăcină de ghimbir, probabil, una dintre cele mai eficiente mijloace pentru angina. Ceaiul are mai multe avantaje. În primul rând, corpul primește lichidul necesar. În al doilea rând, miere si ghimbir - sunt cei mai puternici agenți antibacterieni oferite de natura. În plus, tonuri de băutură, întărește sistemul imunitar, dezinfectează și hrănește organismul cu vitamine si minerale.

Este util să știe cum să trateze purulente amigdalita la domiciliu, cu ajutorul unei lămâie. Ar trebui să fie bine spălate de fructe și se taie în felii. felii de lamaie trebuie sa mesteca lent cu piei, astfel încât repetă de 3-4 ori pe zi. Dupa ce a mancat o lamaie este necesar să se abțină de la consumul de alcool și de cel puțin 1 oră.

Lamaie poate toca si combina cu miere. Mijloacele folosite în loc de bomboane farmacie de 3-4 ori pe zi.

Ceaiul Cranberry are, de asemenea, un număr de proprietăți salutare, sunt, prin urmare, adesea folosite pentru boli infecțioase și inflamatorii. Afine poate fi în stare proaspătă, congelată sau uscată.

Din fructe uscate se pregătește un decoct. A proaspete sau congelate afine doar destrăma cu zahar. Ceaiul este un piure cu boabe suficient de diluat cu apă fierbinte și lăsați infuzat.

Gargara cu suc de sfeclă de zahăr - o metodă eficientă dovedită pentru tratamentul anginei. recoltarea radacinoaselor să fie spălate, măcinate până la o răzătoare cu coaja si se toarna apa fierbinte în raport de 1: 1. Mijloacele trebuie să stea timp de 6-8 ore, după care perfuzia este filtrat și folosit pentru a clăti de 3-4 ori pe zi.