Tratamentul si simptome de alergie la praf de spălat într-un copil - totul despre alergii

Reacțiile alergice la detergenți, în special la copii, nu este mai puțin frecvente în ultimii ani. Că această chestiune este: neglijența sau neglijența părinților producători? Protejați-vă și copilul de alergii pot fi, respectând regulile de bază de selecție a produselor chimice de uz casnic.Alergia la praf de spălat pentru rufele nu sunt mai puțin frecvente astăzi. Acest lucru se datorează faptului că atunci când aleg produse chimice de uz casnic, suntem ghidați în principal de raportul pentru bani. Dar nu toți producătorii ofera un produs sigur, chiar și la un cost ridicat. Pentru a evita apariția unor reacții alergice la detergent de rufe pot fi utilizate numai în cazul în care partea din față a alegerii sale să acorde o atenție deosebită compoziției fondurilor și, în consecință, calitatea acesteia. Detergenți ar trebui să fie selectate luând în considerare intoleranța individuală a organismului și a tuturor membrilor familiei.

Daca un copil sau simptome alergice a pielii pentru adulți a apărut după rufele se spală un nou detergent, ar trebui să nu mai utilizați-l și perestirat toate le tratate lucrurile.

Tratamentul si simptome de alergie la praf de spălat într-un copil - totul despre alergii

Cum sunt alergic la detergenți

Alergia la detergent de rufe pot apărea și un copil mic și un adult. Simptomele principale ale unei reacții alergice pot fi observate imediat după șosete spălat haine. Simptomele apar după câteva ore de purtare rufe curate de următoarele expresii:

 • piele uscată;
 • peeling și roșeață a pielii;
 • mâncărime locală sau pe scară largă pe tot corpul;
 • erupție cutanată, asemănătoare vizual urticarie;
 • plângând apariția de bule, care se sparg cu timpul.

Un copil sub vârsta de 12 ani, aceste simptome pot să apară nu numai în domeniul de îmbrăcăminte cu contact cu pielea. O reacție alergică se manifestă în față și extremități, așa cum se arată în fotografie. In cazuri rare, aceasta alergie poate fi însoțită de o tuse uscată, umflarea congestia pielii și nazală. La stadiile avansate ale bolii există o probabilitate de apariție a eczemelor.

Chiar și manifestări minore asupra copilului alergii ale pielii sau adult ar trebui sa fie un motiv de îngrijorare. Pentru a preveni complicații ale reacțiilor alergice ar trebui să se consulte cu un specialist.

Simptomele de alergii la praf tind să aibă loc într-un copil decât într-un adult. Acest lucru se datorează o sensibilitate crescută la corpul copilului la diverse substanțe chimice, și, în special, la fosfat. Compoziția acestor substanțe sunt, în plus față de acid fosforic, săruri metalice. Date norma de compuși chimici există, dar este puțin probabil să urmeze producătorului. Practic, nici unul dintre detergent sintetic nu conține informații pe ambalaj a numărului care face parte din plumb sau arsenic. De exemplu, pentru persoanele care suferă de alergii copilului, astfel de informații ar fi foarte util, dar nu fiecare producător acordă o atenție.Alergia la detergent se produce atunci când penetrarea de substanțe chimice nocive în organism:

 • Pielea absoarbe aproape tot ce atinge. Simptomele alergice pot aparea ca rufele de spălare fără mănuși de protecție, și atunci când poartă hainele spălate.
 • Alergia la pulberea poate fi cauzat surfactanți săi constituenți - agenți activi de suprafață. Acești anioni sunt particule agresive care penetrează pielea prin intermediul fosfatului. Pe lenjeria acestor substanțe păstrează activitatea lor timp de 3 zile.
 • Alergiile se pot dezvolta în contact cu particule de mijloace sintetice la nivelul mucoasei tractului respirator. Aceasta este însoțită de uscăciune, strănut și tuse. Iritarea cauza compuși volatili microscopice care sunt eliberate în timpul spălării rufelor manual.

Pentru spalat haine pentru copii este mai bine să utilizeze instrumente special concepute, de exemplu, „Nian cu urechi“, în care structura nu sunt substanțe chimice dăunătoare.

Măsuri preventive sau pulberi pentru cei mici

Dacă o persoană are o alergie la praf, înlocuiți detergent mai sigur. La selectarea nevoie obligatoriu să acorde o atenție la compoziție în care procentul de agent activ de suprafață trebuie să fie cât mai scurtă posibil (nu mai mult de 5-10%). Alegerea unui detergent pentru copil, ar trebui să fie favorizate substanțe chimice de uz casnic, are un certificat de calitate și concluzie-sanitare epidemiologice. Alergiile de la utilizarea sa nu va avea loc chiar cu pielea foarte sensibila. Ca un exemplu, spălarea pulberii de „urecheat Nyan“.

Tratamentul si simptome de alergie la praf de spălat într-un copil - totul despre alergii

copii de siguranță spălat praf

Dezvoltat prin intermediul „Nian cu urechi“, în special pentru rufe copii nou-născuți și persoanele care sunt alergice la materiale sintetice. În ciuda acestor credințe, mulți încă se confruntă cu o manifestări alergice pe piele după utilizare. Cu ce ​​poate fi conectat?

Primul trebuie remarcat faptul că nu toți părinții respectă instrucțiunile de utilizare a pulberii de spălare „Nian urechi“. Când mână sau mașină de spălat, ei încearcă să meargă la culcare cât mai mult posibil detergent, încercând să se spele rufele mai bine. Aceasta este prima cauză, în urma căruia alergia.

În ciuda faptului că instalația „Nian cu urechi“ nu conține compuși fosfat nocive, clătirea inadecvată a rufelor poate provoca iritarea pielii unui copil. Este important să se dedice mai mult timp pentru a se spală de mână de spălat. În cazul în care rufele este încredințată mașina de spălat, nu trebuie să uitați despre funcția de clătire suplimentară.

În cazul în care, după utilizarea mijloacelor sintetice „Nian cu urechi“, în copilul a apărut pe erupție cutanată, trebuie să întrerupeți contactul cu hainele tratate cu ei și să arate copilul la medic. Numai un specialist poate prescrie un tratament eficient, eliminând complicațiile.

În cazul în care diagnosticul de dermatita de contact efectuat o acțiune terapeutică standard de. Tratamentul reacțiilor alergice la detergent de rufe este după cum urmează:

 • Antihistaminicele generale și terapie locală ( „Zestril“ droguri, „Loratadina“, „Tsetrin“, „Fenistil gel“, „Telfast“ „Claritin“) - tratamentul este administrat în prezența unui tablou clinic pronunțat al bolii.
 • Vindecarea rănilor și tratamentul antiseptic ( „Bepanten“ droguri, „Panthenol“ „Kuriozin“, „Videstem“) - arată prezența de vezicule de spargere, apariția uscăciune excesivă și fisuri în piele.
 • Antiseptice tratamentul asociat glyukosteroidy + ( "Diprogent" droguri "Dermozolon", "sinaflana", "Elokim", "Belosalik") - este necesară atunci când un leziuni plâns, cum ar fi eczeme.
 • Tratamentul Sedative ( "Persia" droguri "Trivalumen" Korvaltab „).

Tratamentul antialergic trebuie combinat cu dieta, ceea ce reduce semnificativ riscul încrucișate forme ale bolii. Acest lucru vă permite să eliminați rapid simptomele bolii și pentru a preveni re-creștere.