Tratamentul tulburări de memorie, simptome

Cea mai frecventă cauză a tulburărilor de memorie este o îmbătrânire comună. Dar acest lucru nu este singurul motiv. Dacă sunteți încă tânăr destul, dar simt că au devenit împrăștiate și uituc, încercați să pre-investiga starea lor pe cont propriu.Poate ai avut o leziune a creierului, sau un timp într-o stare de depresie, somn saraci noaptea? Fanii dietei este bine să ne amintim că, atunci când au mâncat ultima oară - mâncarea greșită. un aport dezechilibrat de nutrienți (în special deficit de carbohidrati in dieta) pot fi motive de tulburări de memorie. Apoi, tratamentul tulburărilor de memorie în cazul dumneavoastră - un regim alimentar normal, odihna adecvata si exercitii fizice.

Cauzele tulburărilor de memorie pot fi aspecte pur psihologice. De exemplu, ești atât de ocupat în ultima vreme, cu unele gânduri care se concentrează grav asupra momentului prezent, este de multe ori împrăștiate. Un alt motiv - dorința de a uita ceva. Asta este, în mod deliberat trece dintr-un punct din amintirile lor, și, împreună cu tot ceea ce această legătură într-un fel.

În acest caz, ai avut începe mai bine tratarea tulburărilor de memorie de un psiholog. De multe ori uitarea nu este o boală independentă, ci un simptom al unei boli mintale, depresie, fobii si temeri.

Cu toate acestea, motivele pot fi, și alte boli. Dacă nu puteți stabili o cauză clară a propriei lor, nu se așteaptă să meargă la medic. Deficitul de memorie poate fi însoțit de boli, cum ar fi insuficienta circulatorie (alimentarii cu sange insuficient la nivelul creierului), ateroscleroza, disfunctii tiroidiene, si altele.

Este clar că propria lor de a pune diagnosticul corect, nu se poate, și tratamentul tulburărilor de memorie, în aceste cazuri, ar trebui să fie sub supravegherea unui specialist.

In practica medicala, simptomele de deficit de memorie este determinată ca incapacitatea de a aminti evenimente care au avut loc la tine o zi, o săptămână sau câteva săptămâni în urmă. Dar foarte bine ghidat în trecutul îndepărtat, detaliile și detaliile pot descrie ceea ce sa întâmplat în urmă cu câțiva ani la eveniment.

Există, de asemenea, cazuri în care simptomele de deficit de memorie este incapacitatea de a aminti anumite informații care au fost comunicate tine chiar aici și acum.

De altfel, la persoanele în vârstă cu eșecuri tulburări de memorie și incapacitatea de a restabili întregul perioadele de timp nu este considerat normal. Da, corpul imbatraneste, comunicarea creierului, transmitere de mesaje și primirea de informații în mod inevitabil, rupte, dar nu în această măsură. În cazul în care o persoană în vârstă înțelege că în fiecare zi se înrăutățește orientat în evenimente recente (care este, pe fața de progresie), ea are nevoie, de asemenea, tratamentul tulburărilor de memorie. Acest lucru poate fi un simptom al bolii Alzheimer.Acum, există medicamente care sunt capabile să mențină semnalele creierului, acestea sunt recomandate pentru persoanele in varsta cu boala Alzheimer. Dar însăși boala ei sunt, din păcate, nu vindeca. Dar, în cazul în care cauza bolii nu este bolilor legate de varsta, atunci este foarte posibil tratarea cu succes a tulburărilor de memorie, cu excepția cazului în timp pentru a incepe tratarea bolilor cauzate de acest fenomen.

Mai mult decât atât, rezultate foarte bune se obțin prin prevenirea tulburărilor de memorie. Aceasta ajută chiar și persoanele în vârstă pentru a păstra o minte limpede. In primul rand ai nevoie de o buna nutritie, proteine, grăsimi și carbohidrați din dieta ta ar trebui să fie întotdeauna suficient. Cu toate acestea, cu alimente grase, sare și zahăr, este necesar să fie atent.

Dacă vă simțiți simptomele de pierderi de memorie, adauga la dieta de condimente, cum ar fi ghimbir si scortisoara - studiile au arătat că acestea au un efect pozitiv asupra creierului. Acesta a fost, de asemenea, că a verificat tulburări de memorie ajută vitamina E si plante medicinale ginkgo biloba.

Al doilea lucru pe care ar trebui să vă asigurați că acest exercițiu. Să fie chiar și o simplă plimbare, dar trebuie să se mute, în scopul de a îmbunătăți circulația sângelui, și, astfel, stimulează fluxul de la creier de același sânge și oxigen.

Al treilea lucru care este util pentru tine pentru prevenirea sau, în plus față de tratamentul pierderi de memorie - de formare. Se observă că persoanele mai în vârstă, care nu și-au pierdut interesul în viață, citind ziare și cărți, puzzle-uri, rămân lucid. Puteți merge mai departe, de exemplu, ia studiul unui obiect, chiar dacă limba engleză, la fel ca și faptul că, pentru prevenirea tulburărilor de memorie.

Și a patra, după cum probabil ghicit - renunțarea la obiceiurile proaste. Fumatul și alcoolul de la sine, nu pot afecta capacitatea de a aminti, dar acestea provoacă o varietate de tulburări, ale cărei simptome sunt tulburări de memorie.

Dacă prezentați simptome de tulburări de memorie. nu intra în panică și nu se încadrează într-o depresie prelungită, aceasta se va agrava doar starea dumneavoastră. Amintiți-vă că pentru a înțelege ce se întâmplă cu tine poate fi doar un specialist. În plus, în fiecare an, a dezvoltat mai multe noi medicamente pentru a combate această tulburare.

Prin urmare, nu întârzie tratament - a început la timp, acesta va aduce cu siguranță rezultate.

Aleksandra Panyutina
Femeie JustLady Jurnalul

Timp de mai mulți ani, revista JustLady de sex feminin este un ghid demn în lumea modei și a frumuseții. Noi nu trebuie doar să completați în spațiul on-line, vom căuta și de a găsi ceva care ar putea fi interesant pentru un public larg de femei care doresc să țină la curent cu cele mai recente știri și tendințe. Actualizări de zi cu zi JustLady revista pentru femei vă permit să monitorizeze evoluțiile actuale din lumea modei, nu pierde știri de cosmetice și de parfumerie și să învețe despre cele mai eficiente metode de a păstra forma în formă.

In revista JustLady este întotdeauna posibil de a alege dieta optima pentru ei înșiși, să rezolve problemele femeilor presante lui. Forumul Femeilor noastre se extinde pe o bază de zi cu zi din cauza discuției dintre cele mai interesante și devine un loc de întâlnire pentru prieteni buni. Revista pentru femei JustLady ocupă una dintre pozițiile de top în clasament, după cum ne cresc și de a ajuta pe alții să se îmbunătățească.