Tromboza - cauze și simptome de tromboză

Cauze și simptome de tromboză

Ce este tromboza?

Tromboza - o boala in care venele thrombosing cea mai mare parte periferice. Aceasta conduce la faptul că de multe ori persoana afectată la nivelul membrelor. Boala poate duce la tulburare problemelor sistemului cardiovascular sau coagularea sângelui. Deoarece tromboza vasculara se produce o deteriorare a permeabilității, fluxul sanguin este împiedicată, ceea ce duce la pacient și pentru tulburări de senzația neplăcută în mâini sau picioare (în funcție de leziune locație). În cazul în care tromboza nu este tratată, nava poate fi închisă complet, ceea ce va duce la consecințe grave.Cauzele tromboză

Navele de oameni thrombosing datorită faptului că în organism există probleme cu sistemul cardiovascular. De exemplu, fluxul de sange incetineste din cauza condensului sau este deteriorat pereții vasului. Există mai mulți factori care ar putea duce la o astfel de stare, și în primul rând este vârsta.

Nu este nici un secret faptul că odată cu vârsta la om, există schimbări structurale în general și în sistemul circulator, în special, - reduce tonul peretelui vascular, acesta devine mai puțin elastică. Modificări legate de vârstă afectează, de asemenea, caracteristicile de sânge, crescând coagularea acestuia. În plus, persoanele în vârstă sunt un pic mișcare, care are, de asemenea, un impact negativ asupra stării pacientului.

Mișcarea este foarte importantă pentru toate sistemele corpului. Cercetările arată că, chiar și la oamenii sănătoși fluxul de sânge în venele profunde în repaus o stare foarte proastă. Dacă o persoană este întotdeauna într-o poziție șezând, el conduce riscul de a agrava sever starea lor. Acest lucru se întâmplă pentru că în poziție șezând este perturbată fluxul de sânge și de retenție permanentă a picioarelor într-o poziție îndoită poate duce la încurcarea vena poplitee.

De asemenea, apariția trombozei poate contribui la imobilizarea pacienților în perioada postoperatorie. Operația în sine este un factor de creștere a riscului de formare a cheagurilor de sânge, așa cum este utilizat în timpul anesteziei generale cu utilizarea miorelaxante. În plus, în acest caz, cel mai probabil, pacientul este o anumită patologie gravă, din moment ce el a avut nevoie de o operație.

Riscul de tromboză ca o complicație după intervenția chirurgicală este mult crescut la persoanele care sunt supraponderali, iar femeile gravide. Factorii care conduc la tromboză venoasă, în trecut, de asemenea, includ travaliul obstrucționat, disponibilitatea extremităților și a pelvisului leziuni, repaus la pat prelungit.În plus față de toate cele de mai sus, cauzele trombozei pot fi cancerul, boli renale și de compresie vasculară.

S-au găsit eroare în text? Selectați-l și alte câteva cuvinte, apăsați Ctrl + Enter

Simptomele de tromboză

Tromboza manifestă de obicei brusc bolnav cu durere ascuțită la nivelul membrului afectat. Uneori, acest proces este însoțit de o senzație de greutate și de umflare. Omul se pare ca în cazul în care piciorul este ceva care explodează în interior.

Simptomele de tromboză depinde de cât de departe este Viena, și cât de mult ea trombozati. În cazul în care cheagul este în iliace sau femural vena, apoi umflare se extinde la toata talpa piciorului, pielea devine albastru, si se pare rece. Datorită faptului că agravează fluxul de sânge prin venele principale, acesta este redistribuit la vasele de sange subcutanate, rezultând în ele devenind plasă, uneori extinde venele în abdomen este în mod clar vizibil. În această condiție o persoană se deteriorează, temperatura crește, există o febră, slăbiciune se simte.

În cazul în care thrombosing venele mijlocii, a detecta boala este dificilă, deoarece în acest caz, apar aproape nici un simptom. Singurul lucru care poate fi ghidată într-o astfel de situație, este o senzație subiectivă a durerii la un pacient în timpul mersului.

tratamentul trombozei

Tromboza Tratamentul depinde de gradul de neglijare. In etapa ușoară a tratamentului bolii este efectuat folosind droguri medicamente, diluanti de sange. Acest lucru îmbunătățește fluxul său prin vene și ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge.

Problema este că aceste medicamente nu pot face față cu trombilor vechi, astfel încât, în caz de boală au nevoie de o intervenție chirurgicală severă. Ignora problema nu poate fi, pentru că în timp, boala poate duce la consecințe nedorite grave.

În orice caz, indiferent de stadiul bolii, decizia cu privire la necesitatea unei intervenții chirurgicale sau de tratament medical ar trebui să facă medicul - un chirurg vascular. Aceasta determină, de asemenea, durata tratamentului și doza necesară de medicamente.

Tromboza mea etapă inițială, așa cum l-au tratat în general? La care doctorul mi?

Sheikh, manifestarea simptomelor de tromboză (umflare, durere musculară severă), ar trebui să se consulte rapid un medic phlebologist. Factorul de timp joacă un rol important. Mai devreme Tratamentul începe procesul, cu atât mai bine rezultatele.

Saltanat, nu este nevoie să scrie sfaturi cu privire la produsele mulțumiri, dar aproximativ 200 de ani, din moment ce este o minciună. Și în ceea ce privește hipocratic ușor să se schimbe în rău, să învețe suficient ca el a tratat la momentul bolii spate. Această tortură nu a fost tratată în sensul propriu al cuvântului.

Sheikh este mai bine de a utiliza produse naturale de plante aromatice, fara efecte secundare decat chimioterapia din cauza pe care le veți obține chiar și mai multe probleme. Chimia suprimă numai boala nu se vindeca

Am varicoase puternic picioare rănit, am analgezice gel freacă încă nu mă ajuta mai mult decât minciuna. Am mers pe jos, eu, în general, nu pot. durere foarte severă. Spune-mi ce să fac.

Lumina, pentru tratamentul venelor varicoase trebuie să ia medicamente, cum ar fi capsule Troxevasin sau Phlebodia. Șlefuire din nou Troxevasin gel. Acest lucru va facilita foarte mult simptomele varicelor.

Prezintă o intervenție chirurgicală pentru a elimina fibrom uterin. Ultrasunete la nivelul membrelor inferioare au prezentat semne de simptome de tromboza nu sunt deformare venoase severe. dacă operațiunea să fie?

Elena, dar mult mai probabil operațiunea va fi.