Udare automată grădina cu propriile sale mâini

Dacă doriți să aveți o zonă de grădină privată, care vor fi cultivate plante de cultură, este necesar să se știe că site-ul va trebui să caute. Dacă inițial ați obține plăcerea de plante de auto-udare și irigare, o astfel de taxă poate fi plictisitoare cu timpul. Acest lucru implică necesitatea de reinstalare a sistemelor automate de irigare.Pregătirea înainte de începerea lucrărilor

Pentru a începe o astfel de lucru este necesar pentru pregătirea structura planului de clădiri și elemente de irigare automată. După aceea va trebui să achiziționeze echipamente suplimentare. Apoi, înainte de a fi contestată pentru a corecta instalarea sistemului, care implică punerea în aplicare a mai multor etape. Udare automată grădina cu propriile sale mâini poate fi reglat în mod corect numai dacă desenați inițial un plan de drept. Pentru a face acest lucru, utilizați o hârtie de desen. Ar trebui să se aplice la locul clădirilor pe teritoriul tipului de locuri de joacă, piscine, terase, o fântână sau alte elemente ale exteriorului. Printre altele, este necesar să se identifice locația de plante care au nevoie de udare. Inițial, trebuie să rețineți locația de instalare de admisie a apei, precum și casa stației de pompare.

Udare automată grădina cu propriile sale mâini

În mod tipic, fluxul de apă este realizată dintr-un punct al zonei centru, caz în care linia va avea aceeași lungime de irigare. Acest lucru indică faptul că presiunea apei în sistem va fi uniform, iar vegetația devine udă uniform. În funcție de localizarea surselor de apă pe perimetrul, este necesar să se desemneze joncțiune de autostrăzi. Pentru fiecare element de marcare trebuie să fie făcută, care arată spațiu de instalare aspersoare. acesta din urmă suma va depinde de raza. Dacă aveți de gând să cumpere aspersorul cu o rază de 25 de metri, atunci sistemul trebuie să utilizeze o busolă pentru a identifica zona de acțiune a fiecărui element.

Schema sistemului de irigare care funcționează

Este demn de amintit faptul că, în teritoriu există zone care sunt expuse la apă nu este de dorit. Aceste site-uri nu trebuie să fie în intervalul de aspersor. După ce circuitul a fost tras pe hârtie, acesta poate fi extins la teritorii. Pentru a face acest lucru, face un aspect folosind cuie și șir.

Udare automată grădina cu propriile sale mâini

Udare automată grădina cu mâinile lor ar trebui să fie planificate în prealabil, excluzând astfel costurile suplimentare. Cuiere poate înlocui materialele la îndemână, care pot include plăci și electrozi de sudură. Cablul este de preferat să se folosească polipropilenă, culoarea ar trebui să fie strălucitoare sau alb. Numărarea trebuie efectuată la o anumită distanță de sistemul zonei de locație. Este necesar să se asigure că drumul nu a fost zonele pietroase. În caz contrar, trebuie să se adapteze planul.

achiziționarea de materiale

Dacă udare automată grădina cu propriile sale mâini pentru prima dată, următorul pas este de a obtine toate expertii recomanda materiale adecvate. Pentru lucru este necesar pentru a ridica țeavă, stație de pompare, aspersoare, regulatoare de presiune, supape electromagnetice, pentru prepararea de instrumente de excavare, filtrele și controlorii.

Udare automată grădina cu propriile sale mâini

Filtre - una dintre componentele sistemului de irigare

Din asta, ce va fi performanța stației de pompare va depinde de eficiența întregului sistem. Această cifră ar trebui să fie ales, în funcție de zona suprafeței irigate. Dacă udare automată grădina cu mâinile sale soluționarea nou-venit, va trebui să determine sistemul de alimentare corectă, care poate fi produsă cu ajutorul unor experți. Mulți artiști gândiți-vă dacă este necesar de a utiliza filtre. Destul de des, o sursă de apă ies în puțuri de casă, apă care pot fi incluse sau cu toate elementele care sunt capabile de a dezactiva aspersoare sau conducte de poartă. Acest lucru sugerează că este necesar să se utilizeze filtre de acoperire.Udare automată grădina cu propriile sale mâini

Aveți nevoie și regulator de presiune, care este necesară atunci când instalați aspersoare cu o presiune diferită, sau, în cazul în care acesta este destinat să echipeze o irigare prin picurare automată. supape electromecanice îndeplini funcția de zone de diferite site-ului alternativ de irigare. Controlorii sunt necesare pentru electrovalvele pentru a închide și deschide într-o anumită perioadă de timp.

Cerințe pentru țevi și aspersoare

irigare prin picurare automată pot fi echipate în mod independent. În orice caz, este necesar să se aleagă conducta, care sunt recomandate de către experți. Expertii recomanda achiziționeze un material din polietilenă de joasă densitate. Secțiunea transversală a acestor elemente va depinde de localizarea zonei. Dacă vorbim despre fundație, cifra ar trebui să fie mai mare și mai aproape de stropitorile - să scadă. Aspersoare poate avea o rază diferită de impact, această opțiune trebuie să fie selectată în prealabil. Dacă vorbim despre varietatea elementelor de date, ele pot fi rotite, adică, rotative sau statistică. Puteți achiziționa aspersoare, care sunt ușor de ascuns în sol.

Udare automată grădina cu propriile sale mâini

Pregătirea și instalarea sistemului

Odată ce sistemul de irigare a fost proiectat, marcarea realizat și materialele achiziționate, puteți trece la instalarea de irigare automată. Va fi necesar să se efectueze mai multe etape de lucru. Printre acestea se numără montarea stației de pompare, pregătirea canalelor, instalarea conductelor. Asigurați-vă că pentru a conecta elementele sistemului la pompa. Tehnologia presupune instalarea și aspersoare. În următoarea etapă, instalarea de controlere, controlere de mișcare, precum și filtru și supapă acțiune solenoid. Mai mult, atunci când soluționarea sistemului de irigare, este posibil să se facă set-up și start-up.

Adâncimea aranjamentului șanț

Profesioniștii susțin că ca o adâncime de linie ideală, precum și sucursalele sale reprezintă 1 metru. Astfel, putem fi siguri că țevile sunt dispuse sub linia de îngheț. Pentru motivul că datele de funcționare este considerată muncă intensivă, poate săpa canale, dintre care adâncimea este de 30 cm. Efectuarea unor astfel de adâncituri este necesar, cu o anumită prejudecată și instalarea de supape de scurgere în zone care sunt situate sub altul. Acest lucru este necesar pentru a scăpa de apa din conducta la păstrarea sistemului în perioada rece.

Udare automată grădina cu propriile sale mâini

Producerea de perechi de țevi, supape și alte componente necesare pentru a alinia la suprafață. Numai după această țeavă finită trebuie montat într-un șanț. Atunci când este instalat de irigare automată în țară, este necesar să se asigure integritatea absolută a sistemului. Numai după ce acest lucru se face aspersoare de lichidare, și toate acoperite cu pământ. Acum, va fi necesar să se adapteze direcția de rotație și porniți sistemul.

Recomandări de utilizare

După schema de irigare automată se face, și toată lucrarea a fost finalizată, este necesar să se asigure o îngrijire adecvată, astfel încât doar elementele de design va fi suficient de lung. De două ori pe lună, se recomandă să analizeze starea filtrelor, și, dacă este necesar, înlocuiți-le. Este important să se monitorizeze curățenia componentelor. Înainte de a face udare automat, trebuie să observăm că este necesar să se verifice din când în când, capete de aspersoare, care, în cazul poluării ar trebui să fie curățate cu o perie. Înainte ca sistemul este conservat, este necesar pentru a scăpa de apă trebuie să fie eliminate supape electromagnetice de acțiune. Udarea paturile după operația automată trebuie să fie umplut cu aer comprimat. Senzori de umiditate și de ploaie ar trebui să fie depozitate în interior.

Udare automată grădina cu propriile sale mâini

în concluzie

Dispunerea sistemului descris nu e mare. Pentru o funcționare corectă, este necesar să se pregătească în mod corespunzător circuitului, după care precizia în elementele de transfer de pe porțiunea sa de teritoriu, care are nevoie de irigare abundente periodice. Acest lucru va permite cu siguranță să montați componentele pe regulile sistemului. Este important de a avea conducta este prea mare la suprafața pământului, pentru că în timpul iernii nu vor ieși din, și de frig severă le-ar putea deteriora în cazul în care terenul va fi puchitsya, și scade temperatura.

Udare automată grădina cu propriile sale mâini

Elon Musk consideră că inteligența artificială ar putea deveni o amenințare la adresa civilizației umane mai puțin de o lună de când Stephen Hawking a arătat îngrijorare datorită inteligenței artificiale, ca o altă persoană, a avertizat celebru.

Udare automată grădina cu propriile sale mâini

Cele mai mari keshbek 50 de magazine online cu Megabonus Popularitate keshbek utiliza servicii (retur pentru clienți din banii cheltuiți pentru a le cumpere) a crescut constant. Acest lucru este de înțeles, pentru că uneori.

Udare automată grădina cu propriile sale mâini

Udare automată grădina cu propriile sale mâini