Umflarea ochilor ce să facă și cum să diagnosticheze

Ochii - oglinda sufletului, fraza, nabivshaya nauseam. Cu toate acestea, nu se poate nega sensul profund al acestei declarații. Așa cum se întâmplă de multe ori, starea internă este reflectată în ochiul uman. Acesta poate fi lacrimi, sau scântei de bucurie, în afară de ochii mei - unul dintre organismele cele mai informative, prin care vom obține o vedere din exterior. Deoarece îngrijirea sănătății acestor organe este necesară la orice vârstă. Mai ales în cazul în care a existat umflarea ochilor.Ochii se pot potrivi și umflături la leziuni la rece, inflamatie si bacteriene si infectioase. Înainte de a trece la eliminarea umflarea ochilor, trebuie să-l identifice în mod corect și de a determina cauza apariției. După umflarea sunt diferite nu numai în natură, ci la locul de apariție. Astfel, o persoană poate avea simptome cum ar fi umflarea:

 • pleoapelor sau din jurul ochilor;
 • retinei;
 • globul ocular;
 • nervului optic;
 • corneei.

Fiecare dintre aceste umflaturi are loc dintr-un motiv specific și este tratat individual. bolile de ochi, nu numai Baterea oameni, ci și animale. Parrot, de exemplu, sunt adesea preocupați de conjunctivita. Tratamentul umflarea sub ochii animalelor - moștenirea unui medic veterinar.

De umflare pleoape cauzele si tratamentul

Ipotezele pe care există o acumulare de lichid în celulele țesutului sunt destul de puține. Umflarea poate acoperi pleoapei superioare sau inferioare, sau ambele. Umflarea zonei din jurul ochilor este atât simetric și asimetric. Cele mai comune ipoteze includ

Atunci când este rece sau organe legate de inflamație. Cand sinusurile devin inflamate, umflare se extinde la nivelul pleoapelor. În acest caz, rana nasului și inflamate. De asemenea, pentru a provocînd factori includ boli cum ar fi blefarită și orz. În acest caz, se adaugă edem în jurul ochilor la căldură și roșeață a pielii. Simptomele comune, care se manifestă în frig. În cazul în care acestea apar, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră de familie pentru un diagnostic corect si tratament.

Umflarea ochilor ce să facă și cum să diagnosticheze

În timpul înfloririi, atunci când febra de fân. Înflorire pelin și alte ierburi care provoacă alergii provoca roșeață și umflături în jurul ochilor. În acest caz, ochiul este adesea apos și senzația de mâncărime. Ce se întâmplă dacă o astfel edem? Vizitați un alergolog. Unii oameni care suferă de febra fânului, înainte de înflorire injecții primite, specialist prescris, și un sezon de a uita despre simptomele neplacute.

În inima si insuficienta renala poate, de asemenea, ochii să se umfle. Umflarea și roșeață apare de obicei dimineața și afectează atât secolului. Simptomelor suplimentare, se poate observa umflarea picioarelor, durere în inimă, dificultăți de respirație, ascita. La detectarea acestei tablou clinic este o nevoie urgentă de a trece un examen medical. În cazul în care inima este dureros grav, iar diferențele de umflare, ar trebui să chemi o ambulanță.

Factorii fiziologici, cum ar fi lipsa de somn, oboseala, vătămare, încălcarea temperaturii, solar, o multime bea lichide, neglijare a regulilor ochi provoca umflatura igienă personală. În acest caz, epiderma pleoapei superioare si inferioare incepe sa dezlipirea, prurit al ochiului, apare roseata.

Pentru a elimina o astfel de gonflare, trebuie să vă asigurați mai întâi că boala este declanșată de un factor fiziologic, acest lucru este recomandat pentru a obtine testate, pentru a primi testate. Mai mult, ar trebui să fie pentru a izola adevărata cauză și fixați-l.deficit de vitamina poate provoca o ușoară umflare în jurul ochilor. Ce se poate face într-o astfel de situație? În primul rând, accesați imunolog și pentru a afla ce are nevoie corpul. Apoi, pentru a compensa pierderile.

Umflarea din jurul ochilor se produce de multe ori pe un fond de abuz de alcool. Ochii umflate din cauza faptului că lichidul este reținut în țesuturi și nu sunt complet eliminate din organism. adesea însoțește sindromul de abstinență la alcool inrosirea globului ocular.

O altă problemă, datorită care ochii sunt întotdeauna umflate - acumularea de tesut gras de sub piele. De obicei, o astfel de gonflare nu doare, dar nu arata estetic plăcut. Ce se poate face cu aceasta boala va solicita chirurg. De obicei, atribuit o operație pentru a elimina un strat inutil.

deteriorarea retinei

fenomenul de ochi edem retinian este foarte neplăcut și periculos. Definirea acestei boli poate un oftalmolog cu experiență, dar împinge pe suspiciune următoarea imagine simptomatică:

 • Scăderi acuității vizuale;
 • ochii înăsprit voal;
 • mediu devine roz;
 • refractie este rupt;
 • percepția culorilor este distorsionată.

Cauza edem retinian poate boala complexa - angiopatie diabetică. Atunci când această boală este o tulburare a circulației sângelui și a umfla retinei. Alti factori care declanseaza distrugerea retinei este rănit, intervenții chirurgicale, inflamație și staza venoasă. Oricare ar fi cauzele acestui fenomen neplăcut, Consiliul unul - cât mai curând posibil pentru a vizita un oftalmolog.

Diagnosticați și vindeca încălcarea propriilor lor este practic imposibil. Uneori este necesar să se facă o operație pentru a readuce pacientul la o viață normală.

boala globul ocular

Umflarea ochilor ce să facă și cum să diagnosticheze

Conjunctivita - o boala inflamatorie care provoacă înroșirea și umflarea globului ocular. Boala se transmite prin mâinile murdare de des și unele animale. De asemenea, se dezvoltă și răceli. Inflamatia conjunctivei poate fi o virale, bacteriene sau alergice. Când conjunctivita este observată după tabloul clinic:

 • înroșirea ochiului;
 • uscăciune și nisip în ochi;
 • abces;
 • arsură și mâncărime;
 • umflare;
 • durere, crampe si apos.

În primul rând înseamnă că atunci când conjunctivita poate deveni clătire. Acest lucru va elimina durerea. Cu toate acestea, tratamentul adecvat poate fi prescris numai de către medic. Face orice proceduri pe cont propriu, fără a se consulta cu un specialist este destul de periculos.

Atunci când animalele conjunctivită suferă adesea de animale de companie. Pisică, un câine sau de papagal uneori aceasta boala, de asemenea, afectate. Mulți oameni se întreabă dacă, de exemplu, printr-un papagal sau o pisică, dacă este periculos, și este transmis. Mai ales această problemă este de îngrijorare părinți care au copii mici. Infected papagal dificil, dar de la un caine sau pisica. Mai ales în cazul în care există un contact apropiat.

Se tratează în acest caz, este necesar, și un papagal și o pisică și a vedea un medic însuși. Observați boala la animale este mai dificilă decât la om. Umflarea zonei din jurul ochilor, de exemplu, un papagal este nici o pasăre nu doar la început să zgârie pielea laba intens.

afectarea nervului optic

Papilledema se referă la înfrângerea de frontieră. afectat nervul și ochiul joncțiunii. Motivul pentru care duce la aceasta boala - presiunea intracraniană. Cranial Acumularea fluid cavitate are loc, ceea ce duce la umflarea nervului.

De asemenea, inflamația apare atunci când pacientul a suferit o infecție. Locul leziunii este caracterizat prin umflarea. Papilar este mai frecvent la adulți, deși copiii nu asigura împotriva ei.

Uneori leziunile nervilor este destul de dificil de determinat, deoarece tabloul clinic sugereaza astfel de simptome care pot fi confundate cu alte boli. De obicei, umflarea nervului optic este însoțită de vărsături și greață, vedere încețoșată, dureri de cap apare, și, uneori, o durere de dinți. Dacă observați aceste simptome ar trebui sa ceara sfatul medicului. Treat dureri de cap și umflarea necesară după consultarea unui neurolog.

Cheratită sau edem cornean - o boală inflamatorie. Când se produce umflarea cheratita și opacizare a corneei. Pacientul se simte durere și deteriorarea de vedere. Umflarea corneei cauzate de virusuri și bacterii. Și aceasta duce la sindromul de ochi uscat, miocardic lansat sau conjunctivita anterior.

Durerea cheratită corneei pot fi identificate ca tăierea. Ce să facă în caz de edem cornean? Consultați un oftalmolog pentru a identifica terapia inițiatoare și de destinație.

O vizita la medicul dumneavoastră este întotdeauna strict necesar. Este imposibil să se efectueze în mod independent, tratamentul ei înșiși, sau chiar un animal de companie. Umflarea la rece, keratita - umflarea corneei și edemul de origine virală sunt de natură diferită și necesită un tratament special. Prin urmare, dacă o persoană are un ochi inflamat, este necesar pentru a merge la un oftalmolog, si un papagal sau un câine ar trebui să arate medicul veterinar.

Umflarea ochilor ce să facă și cum să diagnosticheze
Rapid a scăpa de umflaturile si pungile de sub ochi