Un gard realizat din foi de metal cu dimensiuni mâinile sale, fotografii, recomandări

Un gard realizat din foi de metal cu dimensiuni mâinile sale, fotografii, recomandări

Dintre numeroasele opțiuni de garduri - gard de foi de metal opțiunea cea mai atractivă pentru cei care vor să o faci singur.

Metalloprofil materiale ieftin, în același timp, este accidentat, durabil și ușor și convenabil de instalare nu va provoca dificultăți în activitatea.Ce tipuri de metalloprofilnogo foaie?

Există mai multe varietăți ale acestui material. Dacă aveți de gând să facă un gard de foi de metal cu mâinile, apoi să acorde o atenție la etichetarea produselor.

Pe foile să fie marcate cu „C“ - de perete.

Următoarele dimensiuni sunt potrivite pentru garduri:

 • profil metalic lățime de 1 m 15 cm, este etichetat "C8";
 • Foi - lățime de 1 m 10 cm, marcajul "C20";
 • "C21" - 1 m lățime a foii.

Ultima opțiune este de preferat ca foile sunt mai puternice, dimensiunea lor permite utilizarea în mai multe proiecte.

Exemplele următoare sunt prezentate foaie foto metalloprofilnogo.

La alegerea foaie de tip notă de acoperire polimerică și grosimea stratului de zinc.

Este mai bine să ia profilul metalic, grosimea foii nu este mai mică de 0,5 mm și înălțimea nervurii de 20 mm. Acest lucru va reduce riscul de deformare a produsului, ceea ce face instalarea acestuia și în timpul funcționării în continuare.

Bogat paleta de culori vă permite să alegeți materialul pentru orice design. Prin urmare, alegerea de foi de culoare metalloprofilnogo depinde de preferințele dumneavoastră.

De ce ai nevoie?

Înainte de a face un gard de foi de metal, aveți nevoie pentru a pregăti materiale și instrumente pe care le vor folosi.

 • Foi Metalloprofilnye - numărul lor determinat printr-un simplu calcul matematic: lungimea totală de eșantionare împărțită la lățimea foii;
 • Suporturile de conectare sau stâlpi - sunt din lemn, caramida, metal, în funcție de ce fel de design vă pune în aplicare. In cele mai multe cazuri, pentru a simplifica munca de a face gard asamblarea tuburilor în formă pătrată sau o secțiune transversală circulară - 60x60 mm, grosimea peretelui - 2 mm. Numărul lor depinde de distanța pe care se află între ele. De asemenea, un sprijin suplimentar pentru poarta wicket;
 • Foi de metal sunt utilizate pentru fixarea transversală transversală (lag), tuburile în formă, de asemenea, în mod tipic, numai secțiune mai mică - 40h20 mm. Lagurile sunt situate pe întreaga lungime în două rânduri paralele. Numărul lor este: lungimea gardului înmulțit cu doi. Pentru măsurători mai precise, vă puteți calcula cât de mult este lățimea deschiderii dintre pilonii, dar este mai bine, în cazul în care materialele sunt procurate din rezervă;
 • Profilul de foi de metal este atașat la cadru prin intermediul unui șurub lag acoperișuri, care sunt de diferite culori, cu capace și șaibe din cauciuc;
 • Suport conectare fixă ​​cu o soluție concretă, prin urmare, să pregătească ciment, pietriș, nisip.


În cele din urmă, instrumentele necesare pentru diferite tipuri de lucrări:

 1. frânghie;
 2. cuie;
 3. Ruleta - pentru a marca viitorul gard;
 4. foraj;
 5. baros pentru a instala poli.

Instalarea gardului va trebui să aibă:

Exemple de unele dintre instrumentele prezentate în fotografie.

Un gard realizat din foi de metal cu dimensiuni mâinile sale, fotografii, recomandări

Pregătirea site-ului pentru viitorul gard

În primul rând, cum să înceapă construirea gard - aceasta este definiția locației sale.

În mod tradițional gard instalat în jurul perimetrului site-ului, dar există și excepții, dar acest lucru nu este întotdeauna spațiul pe care este necesar să se izoleze, acesta este un dreptunghi plat.

Înainte de a construi un gard, se va desena un desen pe hârtie. Exemplele sunt prezentate în fotografie.

Cuiere antrenat în sol pentru coloanele viitoare, folosind linia șir forma viitorul de garduri. Distanța dintre știfturile nu depășește lățimea a două foi de foi de metal.

Montarea stâlpilor de susținere

Pereții Cadrul de eșantionare următoare începe cu instalarea suporturilor. In loc cuie montate prin găuri face o adâncime de 1,5 m.

țeavă de metal baros folosind aproximativ 1/3 din înălțimea sa, unitatea de verificare nivel și de sprijin betonate. În partea superioară a sondelor face nisip cofrare și acoperișuri.

În cazul în care design-ul gard oferă iluminare de-a lungul ei, apoi, în același timp, sape un șanț și pune cablul de alimentare.

Fixarea lag

Înainte de a începe să montați tuburi transversale, fundație de beton trebuie să fie uscat. Cadrul principal este format busteni, astfel încât instalarea lor este garantul puterea viitoare a gardului.

Fixarea lag pe coloanele de susținere realizate prin sudură. Șuruburile pot fi folosite, dar acest lucru este mai puțin de realizare preferat, cadrul de gard nu este de încredere. Țevile sunt aranjate în două rânduri paralele între ele.

Opțiunile de fixare GAL-ul la un post prezentat în fotografia de mai jos.

Rândul de jos la o distanță de 30-35 cm de la sol, al doilea - 20-25 cm sub marginea superioară a suportului. Conexiunile pentru a preveni coroziunea, bine progruntovyvayut și vopsea două straturi.

Culoarea este selectată în mod corespunzător pentru colorarea foilor de metal.

Un gard realizat din foi de metal cu dimensiuni mâinile sale, fotografii, recomandări

Montarea foi metalloprofilnyh pe carcasă pregătită

Finalizarea construcției instalației de foi de metal pe grinzi. Atașați foi este mai bine să se pornească de la marginile de poarta, in timp ce se deplasează în ambele direcții.

Cu burghie aruncat foi pentru șuruburi de acoperișuri, este necesar pentru a verifica nivelul marginii superioare și a benzii. Ar trebui să fie netedă, fără distorsiuni.

profile metalice pot fi ușor de tăiat cu foarfeca sau un polizor pe metal, care vă permite să eliminați resturile de material pentru a ajusta dimensiunea acesteia.

Cel mai recent pas este instalarea poarta și poarta.