Un gard realizat din foi de metal cu instalarea lui mâini, cum să facă porti, garduri constructii, montaj

Un gard realizat din foi de metal cu instalarea lui mâini, cum să facă porti, garduri constructii, montaj
Un gard realizat din foi de metal - un design fiabil și durabil. Un gard realizat din foi de metal - un design fiabil și durabil. Instalați corespunzător singur un gard metaloprofilny de calitate nu este prea dificil. Toate versiunile trebuie să fie abordate, precum și pentru a se conforma astfel de montare tehnologie garduri.Cum de a alege un profil de metal de calitate pentru construirea gardului

profil metalic modern - un material ușor de utilizat și ușor de instalat, și are o serie de avantaje:

 • foaie de profil subiect pentru a monta tehnologia capabil să dureze cel puțin zece ani, menținând în același timp caracteristicile sale de calitate și aspect atractiv;
 • Folosirea tablei permite obținerea unei structuri cu textură rezistentă la schimbări de deformare;
 • gard de fier are o rezistență la foc și care nu poate fi modificată sub influența factorilor climatici.

Un gard realizat din foi de metal cu instalarea lui mâini, cum să facă porti, garduri constructii, montaj
Tablă profilată sub rezerva de a monta tehnologia capabil să dureze cel puțin zece ani, menținând în același timp caracteristicile sale de calitate și aspect atrăgător

Printre altele, a permis construirea unui independent, în care disponibilitatea și minimizarea numărului de elemente suplimentare necesare, care este un impact foarte pozitiv asupra costului final al construcției fiind construite. La alegerea materialului de construcție necesar să se acorde o atenție nu numai la grosimea de metal folosit la fabricarea, dar, de asemenea, acoperirea, care este responsabil pentru un impact vizual și scrima durabilitate:

 • galvanizarea este cea mai populară opțiune, și bugetul. Acoperirea acestui tip aplicată bazei de oțel și poate preveni eficient schimbarea corosiv care apar sub influența umidității excesive și a altor factori externi nefavorabile;
 • un strat de polimeri sintetici arata mai atractiv si aplicat de obicei pe galvanizat pentru a asigura caracteristicile de protecție suplimentare de foi de metal. Prezența pigmenți și coloranți în polimer permite obținerea unui efect decorativ în aproape orice schemă de tonifiere;
 • tipul cel mai stabil de plastisol are de metal decorativ și de protecție de acoperire. Această opțiune nu se recomandă utilizarea în regiunile sudice, din cauza sensibilitate crescută la condiții de temperatură ridicată.

Instalarea unui gard din foi de metal cu propriile lor mâini

Odată ce întregul volum al materialului de construcție care urmează să fie achiziționate, și elemente de fixare, precum și pregătite instrumentele necesare pentru locuri de muncă, ar trebui să procedeze cu pregătirea și punerea în aplicare a aspectul site-ului de către structurile construite.

Marcajele și alte lucrări pregătitoare

De-a lungul întregii zone în care gardul va fi construit, aveți nevoie pentru a elimina toate resturile de vegetație și de mare, și apoi netezi cu grijă ca suprafața. În acest stadiu, se recomandă să se reducă la minimum modificările elevație la sol. care va oferi o suprafață netedă, mai degrabă decât un design în trepte, care, uneori, nu arata prea atrăgătoare.

Un gard realizat din foi de metal cu instalarea lui mâini, cum să facă porti, garduri constructii, montaj
Instalați corespunzător un gard metaloprofilny de calitate în sine nu este prea dificil

Primele puncte extreme definesc o pereche de poli gard ridicat și set de semnal. Aceste semnale luminoase trebuie să fie instalat pe toate coturile în direcția de proiectare intenționat. În plus, toate barele trebuie să fie conectate prin intermediul unui cheotoare solid. În funcție de lățimea de coli metalloprofilnyh nevoie pentru a face munca de sprijin de aspect piloni.

Gropile cu un diametru de 0,2 m pentru instalarea suporturilor se face cel mai bine folosind un burghiu standard de. Suporturile plasate la o distanță de 2,0-2,5 m unul de altul. Adâncimea medie a carierelor ar trebui să fie 1,0-1,2 m. În cazul în care se intenționează să construiască un gard cu o fundație, în conformitate cu linia de marcare este necesar pentru a săpa un șanț cu o adâncime de două picioare și o lățime de cel mai mult de un sfert de un metru. În interiorul acestui șanț să sape găuri pentru instalarea lonjeronul.Un gard realizat din foi de metal cu instalarea lui mâini, cum să facă porti, garduri constructii, montaj
Primele puncte extreme definesc o pereche de poli gard asamblata si set de semnal

Un mod simplu de instalat foi de metal gard

gard Ușor și durabil este manufacturability diferit, ușurința de auto-producție și lipsa de intensitate a muncii. Dacă este necesar, să construiască un gard în cel mai scurt timp posibil și cu costuri minime, puteți utiliza un mod simplu. Rețineți că instilarea în sol, urmat garduri compacte, mici instalate. Tehnologia construcției următoarele:

 • ca suport este cel mai des folosit tub metalloprofilnaya cu rotund sau secțiune transversală pătrată și închisă deschiderea superioară care permite pentru a preveni precipitarea în interiorul structurii și ajută la prelungirea duratei de viață;
 • suport, în funcție de înălțimea clădirilor, poate străpunge o adâncime suficientă sau imersate în prealabil Realizată folosind găuri vertical, pentru a verifica plumb;
 • pentru a consolida tablă de oțel pentru șuruburi galvanizat, setați un profil transversal sau țeavă de metal cu secțiune profilată 40x25 mm;
 • la înălțimea gardului într-o pereche de decalaj de metri și jumătate instalat din tablă profilată și la o înălțime de doi metri sau mai mult, este necesar să se stabilească cele trei grinzi transversale.

Pentru protecția împotriva coroziunii, grinzile și stâlpii de susținere sunt acoperite de vopsea și stratul de grund. Lags de dorit să se stabilească prin sudură. În etapa finală a ansamblului este fixat pe întreaga lungime a structurii profmateriale. Distanța dintre elementele de fixare trebuie să fie de 40-50 cm. Necesare pentru a fixa foile de metal se suprapun pentru a asigura o suprafață monolitic și atractiv.

Instalarea gardului a profilului metalic cu betonare

opțiunea de montare și betonarea este cel mai fiabil și de succes. Suporturi pentru astfel de gard prezentat adesea cu profile metalice cu pereți subțiri, cu dimensiuni de 50x50 mm sau 60x60 mm, dar uneori folosesc și convenționale AIV țeavă cu diametru suficient. Pentru fiabilitate maximă și durabilitate, polii montat sub adâncimea de îngheț a solului, de aproximativ 1,1-1,2 m de la suprafață.

Înainte de a proceda la umplerea bazei de fundație pentru a lua o soluție concretă, verificată cu atenție polii montate vertical cu plumb sau nivelul de construcție convențională. Lagurile poate fi montat pe un suport, nu mai devreme de trei sau patru zile după betonare, care va obține mortarul necesar pentru finalizarea și funcționarea pe termen lung a nivelului de putere gard.

ruleaza fixare poate fi realizată utilizând sudarea electrică convențională sau îmbinare filetată. Prima opțiune este considerată a fi mai convenabil și de încredere. Pe GAL-urile orizontale profilate foi sunt fixate cu ajutorul unor șuruburi convenționale de acoperis zincat. exactitatea materială a locației este necesar să se verifice cu ajutorul codite impletite sau de nivel cu laser. spațiere standard între dispozitivele de fixare - un val de tablă trapezoidală.

Un gard realizat din foi de metal cu instalarea lui mâini, cum să facă porti, garduri constructii, montaj
opțiunea de montare și betonarea este cea mai fiabilă și mai eficace

Cum sa faci un gard cu o poarta a profilului metalic

O parte integrantă a gardului modern pentru imobiliare tramvai - ușile mașinii și poarta. Indiferent de mărimea porții, precum și un gard, care au nevoie de instalare competente de înaltă calitate și membrii de sprijin de încredere responsabile pentru realizarea caracteristici și alte construcții funcționalitate. Partea de jos a gropii este prevăzută nisip și pietriș pernă pe care să stabilească stâlpii de susținere cu betonarea ulterioare. O atenție specială este necesară pentru a se potrivi ușă:

 • colț de metal expandat la nivelul solului, iar apoi distanța măsurată între suporturile cu clearance-ul într-un cuplu de centimetri pe fiecare parte;
 • în funcție de înălțimea dorită și lățimea flapsurile se efectuează sudura pieselor împreună;
 • următoarea fază de copertine instalate care au fost sudate inițial pastilelor, și apoi le pune frunze Poarta și, de asemenea, sudate.

Montat pe profile metalice tablă pliant capturat șuruburi speciale. , bordurate porti tabla trapezoidala complet finisate sunt instalate pe copertine, urmată de verificarea performanței acestora.

Un gard realizat din foi de metal cu instalarea lui mâini, cum să facă porti, garduri constructii, montaj
Gates necesită instalarea competente de înaltă calitate și elemente de sprijin de încredere

erorile de instalare de bază

Ca o regulă, o instalație separată de garduri realizate din tablă profilată nu provoacă dificultăți. Cu toate acestea, nerespectarea tehnologiei de instalare de proiectare poate reduce semnificativ durata de viață sau au un impact negativ asupra formei exterioare de garduri. În timpul construcției de garduri, pe baza unei pardoseli profesionale, se recomandă să utilizați nu două, ci trei bare orizontale.

lag exterior rula în mod necesar de-a lungul vârful stâlpilor, iar panourile de finisare nu a fost stabilit pentru mai mult de 15-20 cm deasupra părții de sus a grinzilor. Imposibilitatea de a face acest lucru de multe ori cauza principală răsucirea și deformarea tablei de oțel în timpul operației. Bara centrală este necesar poziționat echidistant față de o bară transversală superioară și inferioară.

Este important să ne amintim că greșit grosime alegere profilista nu permite să se asigure o stabilitate maximă a desenelor și modelelor ridicate și face incintei expuse la deformare și fracturi, ca urmare a impactului negativ al sarcinilor de vânt și zăpadă. Profilate diferite în scop, și că panourile de perete, notate cu litera „C“, sunt folosite pentru construirea gardului. Toate elementele de construcție de metal trebuie să fie protejate împotriva ruginii, astfel încât să fie sigur că este instalat corect o grunduire si vopsire cadru.

Înălțimea gardului bazat pe porțiunea profil de placă este limitată numai de dorința proprietarului, și a furnizat o autoasamblată competentă și subiectul principal de reguli simple de funcționare, și o incintă frumoasă robust va servi cu credință zece ani și mai mult.