Un gard realizat din foi de metal cu mâinile 1

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile 1

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile lor pentru a construi suficient. În primul rând, aveți nevoie pentru a cumpara instrumente materiale și acțiuni care vor fi necesare în acest proces. Pentru a economisi timp și costuri, ar trebui să înceapă cu calcularea tuturor componentelor gardului. Odată ce totul este gata, puteți trece în condiții de siguranță la proiectarea de instalare. Instalarea sa trebuie să fie abordată foarte serios. În cazul în care proiectul nu este instalat corect, atunci durabilitatea gardului poate fi uitat.Ce materiale sunt necesare?

Pentru a construi pe site-ul de gard metaloprofilya cu mâinile lor, aveți nevoie pentru a ridica stalpi, busteni si frunze pentru el.

Pilonii pot fi folosite ca profilul conductei de 60 până la 60 și o grosime a peretelui de cel puțin 2 mm. Pentru a calcula cât de mult a conductelor necesare pentru montarea gardului, ar trebui să împartă filmarea totală pe distanța dintre posturile și rezultatul adăuga pe o coloană la fiecare poarta si poarta. Luați în considerare, de asemenea, poli necesare pe o tură pe pol per rotație. Distanța dintre posturile ar trebui să fie de metri doi ani și jumătate. Aceasta este oferta de zbor suficientă flexibilitate, rigiditate si protectii lungi de service.

Joists necesare pentru asamblarea gardului - este un element constitutiv indispensabil al structurii, așa cum este utilizat în cele mai multe cazuri in forma tuburi 40 și 20 și al o grosime de doi ani și jumătate de milimetru. Se calculează cantitatea necesară de lag este simplu. Pentru a face acest lucru, aportul total de imagini înmulțit cu numărul de lag care urmează să fie instalat într-un interval (ar trebui să fie de cel puțin două), iar rezultatul se adaugă pe yarzii necesare pentru porți și poarta.Foi necesare pentru fabricarea de eșantionare mai bine selectate în conformitate cu următorii parametri :. Groase - nu mai puțin de 0,5 mm, înălțimea nervurii - cantitatea de 2cm necesară pentru ridicarea de gard, depinde de lățimea foii. Pentru a calcula, este necesar să se împartă filmarea totală a gardului la lățimea tablă profilată. Se recomandă să luați câteva coli pe stoc. Deoarece șuruburile de fixare sunt ideale. În selecția lor trebuie să plătească mai întâi atenție la calitate. Dacă salvați și alegeți bunuri de calitate inferioară, apoi forajul lag devine o problemă majoră la instalarea gardului.

Pentru a pune un gard pe site-ul, veți avea nevoie de niște instrumente. Va fi indispensabilă în acest caz:

Aflați cum să instalați un gard cu mâinile

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile sale fiind construit în etape. Trebuie să începeți cu o defalcare a teritoriului. Odată ce această etapă este depășită cu succes, puteți instala poli. În continuare, atașamentul față de lag-ul setat pe poli în jurul valorii. Încheie etapă - foi de metal de fixare.

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile 1

Odată cu construcția de garduri, foi de metal, este necesar să se acorde o atenție la următoarele puncte:

  1. Cumpărarea dimensiunea țeavă de metal este unsprezece, doisprezece metri, este mai bine să aibă grijă de tăiere lor la fața locului, deoarece transportul lor costa mult mai puțin în această condiție.
  2. Prin achiziționarea de tablă de oțel, trebuie să vă asigurați că grosimea lor reală a propunerii. Acest lucru se poate face cu un micrometru. Dacă grosimea tablei este redusă, cel puțin, la o fracțiune de milimetru, costul său este redus semnificativ.
  3. Tablă profilată trebuie galvanizat. Acest tip de strat protector va rezista toate rezistent la intemperii.
  4. Înainte de a începe să construiască un gard de foi de metal, este necesar să se pregătească un calcul detaliat. Acest lucru va economisi foarte mult costurile.