Un gard realizat din foi de metal cu mâinile foto și video de instruire - cu propriile lor mâini


Dispozitivul pentru a economisi energie electrică de economisire Caseta

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile foto și video de instruire - cu propriile lor mâini

Citeste opiniile aici

Astăzi, printre proprietarii de case de țară sunt gărzi foarte populare care urmează pe cont propriu de carton ondulat. Poarta si gardul de foi de metal nu sunt doar atractive, dar, de asemenea, foarte robust și fiabil. Ele pot rezista la sarcini semnificative de vânt le destul de greu de rupt.Un gard realizat din foi de metal cu mâinile foto și video de instruire - cu propriile lor mâini

Schema gard de foi de metal.

Un astfel de gard și poarta se poate face în mod independent, dar pentru a începe este de a afla ce sunt necesare materiale pentru acest lucru, cât de mult va costa și cât timp este nevoie pentru a face acest lucru.

Avantaj scrimă ondulat

PROFILATĂ care este folosit ca material de bază pentru fabricarea gardului are o multitudine de avantaje datorită cărora sunt preferați el azi. Acesta nu este numai puterea și rigiditatea materialului, care permite porțiune sigură a intruziunii și de a proteja împotriva condițiilor climatice nefavorabile, dar, de asemenea, un aspect atractiv.

Dintre principalele avantaje este necesar de menționat, de asemenea, ușura (astfel foi de metal instalarea disponibile chiar și pentru o singură persoană) și viteza (poate dura câteva zile, având în vedere timpul de întărire soluție) instalare, protecția mediului, nu este nevoie de reparații și vopsirea gardului in fiecare sezon.

Elemente ale dispozitivului de garduri din carton ondulat

Instalarea foi de metal pentru gard - procesul este destul de simplu, dar necesită o pregătire în avans a tuturor materialelor necesare. Mai presus de toate, trebuie sa cumpere: tabla cutata ele însele, conductele de profil suport, busteni, sau amestec de beton pentru prepararea soluției de ciment.

Pentru a face poarta. materialul poate fi necesar mai mult: Elemente de cadru, colțuri metalice, balamale. Neapărat este necesar să se ia în considerare faptul că vor fi necesare șuruburi pentru tablă trapezoidală cu garnituri de cauciuc și nituri din oțel (aluminiu este mai bine să nu ia, deoarece acestea nu pot rezista la greutatea foii).

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile foto și video de instruire - cu propriile lor mâini

Tipuri de carton ondulat și scopul lor.

Să începem de la început. Pentru construirea unui gard din foi de metal cu propriile lor mâini, vom avea nevoie de un brand PS tablă de oțel, care este proiectat pentru garduri.

Grosimea tablei de oțel trebuie să fie între o jumătate de milimetru val înălțime - de la doi centimetri. Este acești parametri vor afecta rigiditatea și rezistența gardului.

În continuare, avem nevoie de stâlpi de susținere, care va deține întreaga structură, colectate propriile sale mâini. Acest profilat tub de metal cu o grosime a peretelui de doi milimetri.


Dispozitivul pentru a economisi energie electrică de economisire Caseta

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile foto și video de instruire - cu propriile lor mâini

Citeste opiniile aici

Secțiunea transversală a unui astfel de tub poate fi diferit, dar parametrii optimi 60 la 60 mm (la înălțimea de gard 2 metri). Pasul stâlpi de susținere trebuie să fie de 2,5 m, iar înălțimea lor depinde de înălțimea gardului.

un alt element, fără de care instalarea de foi de metal nu este posibil - se situează. Aceasta este, de asemenea, în formă de tuburi, care pot avea o secțiune de 20, 40 sau 40 până la 40 mm și o grosime a peretelui de doi milimetri și jumătate. GAL-urile pot merge în mai multe rânduri paralele de pământ, de obicei 1-3 serii.

Dintre instrumentele pe care le avea nevoie de:

 • nivel de construcție, bandă măsură;
 • cuie și frânghie perimetrale marcaje;
 • instrument pentru tăiere foi și țevi profilate (cel mai adesea este bulgara);
 • Masina de sudura pentru fixarea lag.

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile foto și video de instruire - cu propriile lor mâini

Un aparat pentru fundația gardului de carton ondulat.

Separat, este necesar să se pregătească totul pentru săpat tranșee pentru fundația gardului cu mâinile lor. Aveti nevoie de ciment, nisip, pietriș, dacă vă decideți să faceți propria umplere.Instalarea foi de metal pentru gard - este destul de simplu, dar încă mai trebuie să respecte anumite condiții:

 1. Prin achiziționarea conductei, asigurați-vă că vânzătorul să taie-le imediat în segmente corespunzătoare, deoarece transportul în această formă va fi mult mai ieftin.
 2. Atunci când cumpără ondulat nevoie pentru a se asigura că grosimea declarat neadevărate. Acest lucru se face cu un micrometru la fața locului.
 3. Toate foile profilate trebuie să aibă un strat de galvanizat la cald. Dacă se dorește, pentru a da un gard de mâini, atractivitatea pot dobândi foi speciale acoperite, dar acest lucru poate crește substanțial costul materialelor (până la aproximativ patruzeci de procente).
 4. Se prepară o primă estimare, aceasta va permite nu numai să determine imediat materialele necesare, dar, de asemenea, să-și planifice cheltuielile lor, ceea ce este foarte important pentru orice activități de construcții efectuate de propriile lor mâini.

Gadgets tech

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile foto și video de instruire - cu propriile lor mâini

Opțiunile de fixare lag-ul la post.

Tehnologia de construcție a gardului și poarta de carton ondulat este simplu, dacă o faci în mod consecvent și corect. În primul rând aplicate marcaje pe gard perimetrul viitorului, în acest loc set cuie. Acum puteți începe să sape tranșee și găuri pentru stâlpii de susținere, instalarea și turnarea betonului.

Logs sunt sudate la țeava de bază numai după ce betonul sa uscat complet. Profilate consolidarea puțin prin intermediul unor șuruburi și nituri. Gates a făcut după incintei principale este gata. Opțiuni de proiectare pot fi mai multe (de alunecare, leagăn, leagăn porți).

Cum de a construi un gard de ondulat fara probleme?

Deci, face gardul de foi de metal. Începem cu dispozitivul de fundație, care lăcrimarea șanț douăzeci la douăzeci și cinci de centimetri adâncime (înălțimea de la partea de sus și va fi de douăzeci de centimetri). Pe teren, care va fi stâlpii de susținere, ceea ce face adâncimea groapă de centimetri până la cincizeci și șaptezeci, care pot fi depozitate în siguranță pentru segmentele de țeavă azbest.

In partea de jos a turna un nisip-pietriș pernă pune coloane și trece la turnarea betonului. Pentru aceasta avem nevoie de un consiliu de simplu, prin care vor fi fabricate cofraje.

După uscare, betonul incepe construirea unui cadru - prin utilizarea sudurile mașini de sudare a grinzilor deasupra și dedesubtul structurii. La mare altitudine gardul un număr suplimentar de lag este necesară montarea cadrului intermediar. Foile metalice sunt fixate pe grinzi cu ajutorul unor șuruburi, pentru fixarea suplimentară rareori posibilă utilizarea oțelului nituire.

Atunci când gardul este gata, puteți face un obiectiv. În acest scop, rama de a merge tuburi fasonate, care este sudate și acoperite cu un grund special sau vopsea împotriva coroziunii. În colțurile sunt plasate colțuri metalice mici (duritate), set tablă trapezoidală, atârnate de balamale și încuietori pe uși.

Cât de mult va costa gard din carton ondulat, a ridicat mâinile?

Pentru cei care sunt de planificare pentru a face un gard din foi de metal, în mod frecvent foarte important pentru a determina imediat cât de mult va costa. Prețul unei astfel de gard va avea ca efect factori cum ar fi:

 • dimensiunea perimetrului teritoriului și de teren caracteristici;
 • înălțimea viitorului gard;
 • tip foi de metal, învelișul său, prezența polimerului.

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile foto și video de instruire - cu propriile lor mâini

valoare EXEMPLU foi ondulate.

Deci, v-ați decis să facă un gard cu mâinile lor folosind ondulat SS-10 înălțimea de doi metri și o lungime de treizeci de metri de un strat de vopsea de bază.

Facem o estimare pe gard și porți:

 1. Cu o lățime de foaie mm și 1,180 de lucru - 1140 mm, avem nevoie de douăzeci și șapte de foi (calculate foarte simplu: să ia în considerare lungimea gardului și înălțimea sa, și apoi a obține valoarea totală).
 2. Pentru fabricarea gardului cu mâinile sale să ia o țeavă de profil, cu dimensiuni de douăzeci până la patruzeci de milimetri. Înălțimea sa ar trebui să fie de 2,8 metri, lungimea unui singur interval este de metri și jumătate. Se calculează numărul necesar de tuburi: lungimea întregului gard este împărțit la lungimea zborului și a obține treisprezece bucăți. Acum multiplica numărul de secțiuni de conductă la înălțimea fiecărui - avem nevoie de un tub în formă de 36,4 metru liniar la stâlpii de susținere.
 3. Pentru lag, vom folosi, de asemenea, conducta de profil, cu dimensiuni de douăzeci până la douăzeci de milimetri. Numărul de rânduri decalaj este egal cu trei - atunci lungimea gardului se înmulțește cu trei, și pentru a obține numărul de nouăzeci de metri de.
 4. Pentru stâlpii de fundație și de beton, vom avea nevoie de doi saci de ciment.
 5. Pentru foi de fixare - șuruburi pentru acoperișuri cu garnituri de cauciuc de aproximativ opt bucăți pe metru pătrat.

Acum aflăm prețurile pentru materiale de construcții și falduri. Asigurați-vă că pentru a lua în considerare costul tuturor materialelor de pe site-ul, deoarece poate fi o parte semnificativă a costurilor.

Costul total al unei astfel de gard va varia, principalul indicator de aici - aceasta este lungimea gardului.

După cum am văzut, face un gard din foi de metal nu este atât de dificil, iar prețul său va multumi pe toata lumea, deoarece construcția de cărămidă și beton cu elemente forjate va costa mult mai scumpe, iar construcția în sine va fi lung și supărătoare.

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile foto și video de instruire - cu propriile lor mâini
Un gard realizat din foi de metal cu mâinile foto și video de instruire - cu propriile lor mâini
Un gard realizat din foi de metal cu mâinile foto și video de instruire - cu propriile lor mâini
Un gard realizat din foi de metal cu mâinile foto și video de instruire - cu propriile lor mâini
Un gard realizat din foi de metal cu mâinile foto și video de instruire - cu propriile lor mâini


Dispozitivul pentru a economisi energie electrică de economisire Caseta

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile foto și video de instruire - cu propriile lor mâini

Citeste opiniile aici