Un gard realizat din foi de metal cu mâinile la instalarea de instrucțiuni video, cu privire la modul de a construi, de culoare

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile la instalarea de instrucțiuni video, cu privire la modul de a construi, de culoare

Un gard de carton ondulat

După achiziționarea de acasă sau de gradina ta, de multe ori prima întrebare un înlocuitor de încredere și de construcție a gardului. Acum gardul trebuie să apere nu numai țara ta de intruși, dar, de asemenea, au o fiabilitate ridicată, durabilitate și aspect frumos. În acest articol vă vom arăta cum să faci un gard din foi de metal manual.Ce este un profil metalic pentru un gard? Această acioperise din oțel galvanizat, care după laminare printr-o mașină specială primește rigidizări și polimer apoi prelucrate.

Cu acest material:

 • fațade teacă;
 • hangare montare rapida;
 • construirea garduri și alte structuri.

Alegerea materialului

Atunci când cumpără acorde o atenție la materialul de marcare, de metal pentru gard trebuie să aibă prefixul „C“, adică de perete.

Cele mai populare opțiuni sunt următoarele profiluri:

 • C8 - opțiunea cea mai economică. Aceasta specie are o înălțime de trapez mică și lățime mare vă permite să reducă la minimum cantitatea de fier vechi. Lățimea foaie este de 1,15 m.
 • C20 - opțiunea cea mai viabilă din punct de vedere preț \ calitate. Spre deosebire de C21, utilizarea acestui tip ar economisi 10% din material datorită lățimii foaie (1,1 m). Dimensiuni coaste oferă o rezistență adecvată și rezistență la vânt.
 • C21 - are o lățime utilă a foii de 1 m, care facilitează calculul materialelor și a designului. Ea are cea mai mare înălțime a coastelor, astfel încât foile să aibă cea mai mare rigiditate.

Metalloprofil pe gard cumpăra, de obicei, de 0,5 mm grosime și 2 m înălțime.

Avantajele de foi de metal

Garduri cu foi de metal oferă următoarele avantaje:

 • proces rapid și ușor de instalare, care poate compensa neregularitățile.
 • Costul de material redus și eficiență ridicată.
 • Durabilitatea materialului. Stratul de polimer protejează fin metal de coroziune, dar dacă deteriorarea acestuia, poate apărea rugina.
 • Ușoare de sarcină, prin urmare, mai mici pe stâlpii de susținere.
 • O gamă largă de culori vă permite să alegeți nuanța culorii fațadei.
 • Nu cere de îngrijire.

foi de metal de culoare moderne de colectare au o selecție mare

Materialele necesare pentru construcția

Pentru a ridica garduri de foi de metal, cu propriile lor mâini vor trebui să aibă următoarele elemente:

 • Tablă profilată;
 • Suportă - rotunde sau tuburi pătrate, cărămidă și piatră stâlpi;
 • Proeminențele de ghidare - transversal tub fix orizontal, care sporesc rigiditatea și servesc pentru mantale de fixare;
 • Susținere - puteți utiliza șuruburile obișnuite cu mașină de spălat de presă, dar mai discret va arata șuruburi de acoperiș, așa cum au colorat pălării.
 • Se amestecă beton: ciment, nisip, pietriș;

De asemenea, ar trebui să aibă grijă de prezența burghiului la sol, șurubelniță și sudor, fără ca lucrările de construcție vor fi efectuate mai dificilă.Un gard realizat din foi de metal cu mâinile la instalarea de instrucțiuni video, cu privire la modul de a construi, de culoare

Elemente de gard de foi de metal

Construcția gardului

În primul rând, aveți nevoie pentru a marca site-uri de pilon. Pentru a măsura lungimea porțiunii perimetrului și împărțind-l de mărimea span gard pentru a obține numărul de poli. Optim poziționarea lor la fiecare 2-3 metri.

După numărarea, încercarea de a conduce cuie pe post scaun, această întinde coarda dintre mizele de colț. Folosind o măsură de bandă, menține indentare uniformă și de a face layout. Nu uita despre instalarea de porți și uși.

instalarea posturi

Înălțimea stâlpilor de susținere depinde de tipul de foi pentru aportul si dorinta ta. Pentru a instala conducta care urmează să fie forate adâncimea găurii egală cu 1/3 din înălțimea post.

Instalați poli trebuie să verticală nivel, și că, după instalarea gardului nu este eșalonată, asigurați-vă că la betonarea bazei. Pentru prepararea soluției, se amestecă ciment, nisip și pietriș în proporție de 1: 2: 3, respectiv. Înainte de turnarea stratului de beton în jurul valorii de cofraj de armare unită și stabili dacă este necesar.

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile la instalarea de instrucțiuni video, cu privire la modul de a construi, de culoare

piloni de betonare capuseala

În plus, pentru a obține un efect de frumos, de multe ori sunt piloni de fundație interconectate sau zidărie de cărămidă, placarea este ridicat deasupra nivelului solului. Mai ales o astfel de decizie în mod eficient la pante, în cazul în care lacune mari sunt inevitabile atunci când montarea foi de placare (Aflați cum să setați și să protejeze de putrefacție stalpi de lemn pentru gard).

Sfat! Dacă site-ul dvs. are un teren în pantă, pentru a asigura în mod corespunzător foile de foi de metal, este necesar să se consolideze grinzi paralel cu solul, iar foile fixate la un nivel într-un mod eșalonat. Astfel, un colț al foii va fi fixată aproape de sol, iar opusul - o liniuță agățat.

Cum de a construi un gard pe o pantă, puteți vedea în fotografie:

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile la instalarea de instrucțiuni video, cu privire la modul de a construi, de culoare

gard Stepped pe o pantă

Un alt mod mai puțin costisitoare de a asigura piloni de montare este butovanie lor. În acest scop, o a treia groapă aruncat cu pietre, moloz, cărămizi de fier vechi.

Pe partea de sus a nisipului umplut și bine compactat. Spațiul rămas este umplut cu mortar de ciment.

Fixarea lag

Aproximativ 3 zile mai târziu, atunci când cimentul se întărește, puteți continua să lucreze. Legare de stâlpi prin poduri orizontale de tuburi profilate dreptunghiulare.

De obicei, destul de 2 rânduri paralele, dar dacă vă construi un gard înalt, vom crește numărul de ghiduri. Pentru atașându-le cea mai bună utilizare de sudură.

Un gard realizat din foi de metal cu mâinile la instalarea de instrucțiuni video, cu privire la modul de a construi, de culoare

Atașarea lag orizontal

gard mantale

Etapa finală a construcției noastre se va încadra placare. Strangeti suprapus foi se confruntă în afara. Pe lângă șuruburile menționate mai sus pot fi utilizate pentru fixarea nituire.

Lucrul cu mănuși și să fie atent, profil de metal margini au colturi ascutite.

Sfat! Pentru a prelungi durata de viață a stâlpilor de susținere a procesului de placare componentelor metalice grunduite și acoperite cu 2 straturi de vopsea. Capetele superioare ale conductelor trebuie închise împotriva pătrunderii apei sau a face viziera.

concluzie

Acest manual vă va ajuta să înțeleagă tehnologia de construcție de gard metalic. Chiar dacă nu ați întâlnit cu lucrări de construcții nu ar trebui să se teamă de acest lucru, pentru că gardurile creează o tehnologie este destul de simplu, și forțele fiecărui om. Utilizați sfaturile noastre, cumpara materiale de înaltă calitate și instrumente, precum și rezultatul muncii va depăși toate așteptările (a se vedea, de asemenea, articolul profilat Care este cel mai bun pentru gard - consultanță de specialitate).