Un om nu suna ceea ce înseamnă că, pentru a efectua un apel

Un om nu suna ceea ce înseamnă că, pentru a efectua un apel

Cum se numește un om după o seară romantică cu o continuare? Ce se întâmplă dacă tipul sa oprit pentru a apela numărul, pentru nici un motiv aparent, sau după un argument? Astăzi Koshechka.ru cu voi va încerca să înțeleagă motivele și să dea un sfat bun.După o zi interesantă a primei întâlniri cu tânărul este uneori dificil de a supraviețui. În așteptare pentru el SMS, apel. Dar acum, când atât de mult tehnologia, există o pagină aproape toate rețelele sociale, metode de contact lipsesc. Dar multe fete optimist, astfel încât acestea să inventeze tot felul de motive. Și cred că afară: dacă un om nu suna, asa ca ...

Și chestii de genul asta ... Dar este, sincer, din motive ridicole. Există aici nu sunt foarte plăcute ...

  • Tu nu-l place - și nu este nimic de făcut cu privire la aceasta. Prima impresie - cel mai adevărat. Și nu e că există defecte în tine (deși se întâmplă, de asemenea, din păcate), dar nu poți doar mers pe jos până la reciproc în temperament, interese, aspect.
  • El sa întâlnit cu fosta prietenă - el te va recruta, și să vorbească sincer, sincer, ce sa întâmplat. Și dacă ți-a plăcut, vă va păstra numărul și va suna în câteva luni, de exemplu. Dar o altă întrebare deja. Nu am asta?

Nu uitați: dacă după prima dată în termen de 2 zile de la om nu este o veste, este puțin probabil că va dezvolta. Desigur, există excepții, de exemplu, o excursie de urgență, tragedie, boala. Dar excepțiile dovedesc doar regula.

Un om nu suna ceea ce înseamnă că, pentru a efectua un apel

Ce se poate face pentru un om numit? Uneori este necesar să se gândească nu despre asta, ci despre cum să-l uite și treci mai departe repede!

Un om nu suna ... ce să fac?

  1. Apel în sine, ci doar o dată, ca și în cazul în care, în trecere pentru a vedea dacă ceva sa întâmplat. Dar, doar încercăm să înțelegem de conversație este, nu pentru a pune o mulțime de întrebări.
  2. Scrieți SMS sau poștă la rețeaua socială în cazul în care robeesh. Nu răspunde - din păcate, nu eroul romanului.
  3. Distrage, curăță-te, se concentreze asupra a ceea ce esti interesat de viata. Dacă sunteți interesat doar în ea - Îmi pare rău, dar nenormalnoJ.


Și, treptat, du-te la ko6e4ka.ru cu totul altă problemă - că un om mai sunat, dar nu îndeplinesc prima zi.

Apropo, aici este un caz de viață ...

  • „Am avut întotdeauna o manie adevărată. De îndată ce ne-am certat cu tipul, eu nu sunt de așteptare pentru el să mă sune, am început să se numească, acuzându-l jur, atunci el nu a ridica telefonul și eu doar nu a putut găsi locul în sine. Nu am putut mânca sau de a face ceva. Dar apoi într-un fel o dată am fost în stare să treacă, după o altă ceartă, m-am despărțit de el. Și, după un timp - un nou roman. Prima dată - o magnifică, chiar și în uchebnikJ și imediat după el - sms frumos pe timp de noapte, iar a doua zi - un mesaj cu o propunere de a întâlni în seara. Și strângeți. Și acum ne pregătim pentru nunta. " Sofia.

De ce această poveste? Și, în plus, dacă ți-a plăcut, și el va apela cu siguranță, și să scrie, și vin. Semnele nu privează atenția! Dacă a existat o ceartă între voi, întotdeauna toate în mod individual, dar este mai bine să aștepte, sau într-adevăr, să facă pentru a apela un favorit. Desigur, dacă nu rănit grav. Apoi, el se poate aștepta de la tine primul pas cu scuze.

Cum de a face un om numit: analiza unor situații diferite

Într-o astfel de situație, desigur, poți face pentru un tip numit, dar dacă ai nevoie de ea, în cazul în care după un timp din nou, el a pierdut?

  • Sunteți foarte puternic certat. și obiectiv te înșeli. Desigur, noi toți tind să arunce vina asupra oamenilor, dar ei nu sunt întotdeauna de vină. Apoi, desigur, că se așteaptă de la tine primul pas.

Și apoi totul depinde de cât de mult te-a rănit. Poate că este în valoare de ceva timp să aștepte, astfel că el ar putea ierta și de dor. Și când te sun, nu încerca să „reabiliteze“ el însuși, acuzându-l că ai spus ceva sau nu a făcut acest lucru. Calm și sincer spun cuvintele simplu: „Îmi pare rău.“ El ar putea avea nevoie de ceva timp, nu ține de apel, dacă acesta nu a oferit să se întâlnească după acest apel. Ploaia a avut-l pas înainte.

Dacă se ceartă des cu el, ești în mod constant cere scuze, din nou, această metodă s-ar putea să nu funcționeze. El pur și simplu nu a crezut în ceea ce a înțeles greșeala lui și nu va continua să „desert lingura să mănânce nervii.“

Ea nu este să-l sun exact! El trebuie să înțeleagă cred. Și pentru a face tipul ăla un apel, puteți, de exemplu, după cum urmează:

Unii „experți“ poate chiar recomanda orice parcele, dar toate prostiile astea. Nu se concentreze pe un singur lucru, în cazul în care nu este apreciat tine. Nu săpa în mine, în căutarea pentru defecte care nu se potrivesc pe cineva unul, te poți și singurul lucru pe care tocmai l-ar iubi pentru voi toți, cu toate defectele pierd. La urma urmei, cu absolut perfectă este plictisitor, și există doar vise!

Și cel mai bun - înregistrați-vă la salon pentru a se întâlni cu cei care nu au văzut, încep să se ocupe de ei. Este mult mai interesant decât să se gândească de ce un om nu suna.

Eva Raduga - în special pentru Koshechka.ru - site-ul pentru iubitorii de ... în tine!