un salon de înfrumusețare pentru câini și pisici

un salon de înfrumusețare pentru câini și pisici

Cel mai recent, haine și încălțăminte pentru câini luate în considerare, cel mai bun caz, un capriciu de stăpânii lor. Cu toate acestea, deteriorarea mediului orașelor noastre și imprevizibilitatea vremii convins mulți proprietari de câini care tinuta cald pentru un animal de companie - nu este un moft, ci o necesitate. Amintiți-vă spune: „? Vremea este de așa natură încât nu voi conduce un maestru bun câine din casă“ Expulzeze, dar numai în haine climatice corespunzătoare, care va supraviețui frig și vânt, fără teama de frig. Mai ales în nevoie de izolare de câini de talie mică și câini fără păr. Deci, deschide un salon de înfrumusețare pentru câini și pisici. Să începem?Pentru animalele de companie a fost fericit și sănătos, să încerce să-i ofere o pereche de salopete și un pulover cald. Un costum ar trebui să fie ușor, de material rezistent la apă și destul de liber, celălalt - pe o căptușeală caldă. câine pulover poate fi orice dimensiune, dar mai important, astfel încât acesta a acoperit piept, aderent suficient strâns. Acesta este minim, iar restul depinde în totalitate de capacitățile financiare și dorințele. Dar nu uitați că apariția de îmbrăcăminte de câine - nu cel mai important criteriu. A fost frumos să păstreze în lesă Bulldogs musculare îmbrăcați în „militare“ stil, și favorit tur-dog ar fi frumos să te îmbraci un Columbine: în acest caz, nici tu, nici câinele nu va trece neobservat. Cu toate acestea, prietenul tau cu patru picioare va dori haine doar dacă va fi confortabil în ea. Vei merge pentru o plimbare, nu un bal mascat. Prin urmare, alegerea unui câine un „costum“, trebuie să urmați câteva reguli simple.

1. Nici un câine nu va tolera haine tricotate din lână de un alt câine. nas subțire, de asemenea, răspunde la vopsea sintetică și ieftină.

2. Îmbrăcăminte ar trebui să fie practic și ușor de purtat

3. Pentru câini cu tricotaje blană subțire este de preferat să aleagă o căptușeală.

4. Câinii nu pot tolera detalii suplimentare care fac haine grele. Fermoare, catarame și cârlige ar trebui să fie de cel puțin.

5. Hainele nu ar trebui să împiedice mișcarea.

Câinii au atitudini diferite față de salopeta: cineva se obisnuieste cu noul lucru în prima zi, cineva trebuie să o mulțime de măgulitor. În cazul în care câinele răzvrătit și nu ar fi de acord să meargă în haine cumpărate de tine, sa vina pentru acest lucru, cel mai probabil, nu câine capricioasă și cel care a cusut salopete. țesături sintetice ieftine păstrează mult timp mirosul de vopsea, care nu poate irita nasul, dar canin sensibile. (Apropo, din acest motiv, haine pentru câini tratat niciodată spray-uri de apa hidrofobizate). De asemenea, nu se potrivește tuturor și căptușeală lână (țesături tricotate sunt mult mai moale). În cazul în care cusăturile sunt prost tratate, se va lipi de marginea lână, iar câinii „goi“ - freca fără milă pielea. Deci, nu vă zgârciți la calitate. Dog de sănătate este mai scump.Dar, dacă ați cumpărat un lucru destul de bun și suntem încrezători că principalele motive de nemulțumire cu animalele de companie pare a fi nu, dar el încă nu vede dorințele cadou, trata cu înțelegere. Poate că prietena ta adoră pulovere strâmte, și ești îmbrăcat ca într-un fel de disconfort. Acest câine refuză să poarte lucru pe care „l“ și are tot dreptul de a face. De exemplu, puțin chi-Huahua puțin probabil să fie fericit, „un sistem de încălzire“, a făcut din lână comune, pentru el este foarte greu și grele, și va numai mohair se potrivesc. Pentru a afla toate detaliile, are sens să se consulte cu un specialist. În mod ideal, îmbrăcăminte pentru animale ar trebui să fie la fel de confortabil ca propria piele. Un crescător cu experiență vă spun întotdeauna ceea ce este cel mai bine sa te imbraci cainele cu debutul de vreme rece, astfel încât nici tu, nici animalele de companie nu au avut probleme.

O plimbare în picioare pentru anotimpul rece de animalele de companie nu are de a experimenta cele mai bune senzații. Câinii deteriora adesea laba pas cu pas pe bucăți ascuțite de gheață, cu geruri severe tampoane picior pot fi răniți în contact cu metalul. Dar nici scari de fier sau murdăria rece nu oferă o astfel de complicații ca dejivrare agenți, care este presărat cu trotuare. Pentru câini sensibili plimbare lungă se poate termina cu o vizita la veterinar. Unele contact cu reactivi cauzează reacții alergice, mâncărimi și iritații severe ale pielii, să nu mai vorbim de reduceri și zgârieturi care acopereau în mod inevitabil, labe unic. Se întâmplă că animalele sunt torturati chiar refuză să iasă, devin nelinistiti sau, dimpotrivă, deprimat și apatic.

Desigur, proprietarul atent va face tot posibilul pentru câine nu a suferit. După mersul pe jos, așa cum era de așteptat, se spală laba, inspecta, detecta deteriorarea, dezinfectanti tratate. Și toate aceste proceduri, de obicei, nu aduc bucurie sau un câine, nici vreunul dintre proprietarii săi. Fie că este vorba de timp, mai degrabă decât a face cu consecințele contactului cu reactanții, să se gândească la modul de a evita acest lucru de contact?

Cea mai bună protecție pentru labele de câine - pantofi speciale. cizme „dreapta“ sunt realizate din material rezistent la apă și sunt în formă de cilindru, iar mai dens este singura lor, cu atât mai bine. Top trebuie să fie strânse dantelă, nasturi, nu zastezhki- „Velcro“ pentru labele de câine nu va funcționa: metalul este răcit în frig, și „Velcro“ este dificil de a fixa, astfel încât pantofii adiacente labele suficient de bine, dar în același timp, nu restricționează mișcarea. cizme de câini de dimensiuni medii pot fi găsite într-un magazin pentru animale de companie, dar este mai bine să nu zgârcit și de a face pantofi la comanda. Dar proprietarii de câini de talie mare și foarte mici pot și nu face probleme ei înșiși în căutarea pentru pantofi finite - dimensiuni non-standard pentru a găsi magazinul este foarte greu. Poate ajuta cu excepția de saloane de înfrumusețare pentru câini și pisici.

Cumpara Salopete pentru câini pot fi în magazin pentru animale de companie. Dar tricotat facem sunt făcute doar la comandă. Bine master este destul de posibil pentru a găsi pe internet sau cravată costum pentru animale de companie tine.

salopeta Lumina - de la 1000 de ruble. Încălzit - de la 1500 la 3000 de ruble sau mai mult (în funcție de material). Tricotaje: salopeta - 300-500 ruble, prețul de pulovere și rochii - 500-1000 ruble.

Nu numai câinii au nevoie de haine. pisici fără păr - Sphynx necesită, de asemenea, „piei.“ suplimentare Am cerut să vorbim despre moda pisica Natalia Komissarov, proprietar al canisei Petersburg Sphinxes „Legend of the Piramidele“, care a fost mult timp interesat de haine de cusut pentru lor preferat.