unghii pictura la domiciliu pentru incepatori

unghiile vopsite frumos arata foarte bine si original. Multe fete de vis pentru a afla cum de a decora frumos unghiile la domiciliu. Acest lucru este posibil numai dacă aveți răbdare și dorința. La urma urmei, prima dată, nu se poate obține sau de a face rău. Nu ar trebui să fie supărat, pentru că puțin efort și talent, vei vedea rezultate bune.Minunat unghii pictura de artă la domiciliu nu este de mult o provocare, și trebuie doar să înceapă cu cele mai simple și să învețe încet pentru a desena modele complexe. La începutul formării pot face linii și cercuri, și apoi încercați desene mai complexe. Ai nevoie de a învăța cum să se amestecă vopsele și culori meci frumos. Apoi, va fi mult mai ușor cu selectarea imaginii. Pentru unghii vopsea artistice ar trebui:

unghii pictura la domiciliu pentru incepatori

1. Multe culori și de bună calitate de unghii nuanțe poloneze.
2. Perie, ace, stilou gel, tije de diferite grosimi.
3. strasuri originale, pietre colorate, paiete diferite.

Toate acestea vor ajuta pentru a face un frumos unghiile pictura la domiciliu. Există forme simple de arta picturii:
1. pictura americana se face pe unghii lungi cu desen culori vii, saturate. Fata va arata luminos și original.
2. Modelul spaniol se realizează prin vopsirea lacurilor de unghii de mai multe culori.
3. pictura franceză - pictate, nu toate unghiile, și vârful plăcii. Puteți face alb de obicei vopsite sau cu adaos de alte culori. Acest stil se potrivește tuturor, și unghiile vopsite frumos arata bine.
4. O modalitate rapidă de bijuterii se face folosind decalcomanii, autocolante. Acesta este cel mai simplu mod, dar nu individul. Mulți oameni sunt prea leneși pentru a trage și de a alege un mod mai simplu.
În saloane folosesc o tehnică complicată de pictura artistică pe unghii - aceasta este chinez, acuarela, design-marin, grafic de mișcare. La acasă, este foarte dificil de făcut și aveți nevoie de abilități, astfel încât pictura mai simplu, cu un ac, cu pensula sau gel stilouri.unghii pictura la domiciliu pentru incepatori

Cel mai simplu și ușor arta picturii este considerată folosind un ac. La începutul lacului principal se aplica si atunci cand se usuca un pic, un ac este luat lac și o altă picăturii este picurată pe suprafață, se amestecă într-o mișcare circulară. Dar totul depinde de design. Cand se usuca, desenul terminat pentru a fixa capacul cu un lac transparent.

unghii pictura la domiciliu pentru incepatori

Arta pictura cu o perie devine într-un mare și original. Este selectat mai întâi pentru stratul de lac de bază este aplicat și îngrijit. Când sunt uscate, primul model este desenat cu o perie fină, iar apoi a schițat mijlocul o perie groasă. Figura alege la voință și capabilități.

unghii pictura la domiciliu pentru incepatori

Pictura stilou gel seamănă cu un desen normal numai unghia. Selectat de culoare stilou și model este desenată, iar atunci cand se usuca, este acoperit de un fixator. Aceasta manichiura va dura mult timp și frumoasă.

unghii pictura la domiciliu pentru incepatori
unghii pictura la domiciliu pentru incepatori
unghii pictura la domiciliu pentru incepatori

Toate aceste metode sunt folosite bine acasă, și sunt completate de diverse decoratiuni piese, cum ar fi pietre, cristale.

unghii pictura la domiciliu pentru incepatori

Floare de desen este foarte simplu și nu este dificil. Pentru a face acest lucru, face un mic splash, iar în mijlocul unui punct. Apoi vom trage petale poate fi o singură culoare sau adăugați câteva. Floare a primit un frumos și original.
unghiile vopsite frumos și artistic arata foarte bine si original. Multe femei cu mare interes și o mare dorință de a încerca să atragă unghiile neobișnuite și superbe care se va bucura.

Împărtășește cu prietenii: