Unicorn cu propriile sale mâini - 5 idei simple

În cazul în care copilul trece printr-o perioadă de unicorni fascinație, probabil că știi totul despre aceste animale mitice - ceea ce mănâncă, în cazul în care trăiesc ca prietenos, cu care de război, modul în care acestea pot fi domesticit și modul în care acestea sunt utile. Cunoașterea este cu siguranță foarte util, dar nu vor fi mai aproape de a răspunde la întrebarea, cum să facă unicornul cu mâinile. Da, v-ați gândit deja la asta? Ordinul a venit de la copil? Copiii, care sunt pasionați de mituri și eroi mitici, desigur, iubește jucării sub forma prietenilor lor preferate, și, desigur, calul grațios, cu un singur corn în frunte - nu excepția. Inorogul simbolizează puterea și generozitatea, dreptatea, și puterea, și, în general, un cadou pentru copilul tau - nu este doar o jucărie, este, de asemenea, de educație, formare profesională, asistență. Unicorn cu propriile lor mâini - un proiect care merită să realizeze, chiar dacă personal indiferent față de ființele mitice: cine știe unde și sentimentul de distracție efort creativ va conduce?Unicorn cu propriile sale mâini - 5 idei simple

Unicorn cu propriile sale mâini - 5 idei simple:1. mitologia greacă veche spune că inorogul a fost un slujitor credincios al lui Artemis, zeița virgine. Credincios, loial și de încredere. Hand made unicorn pe un băț. a dat-o copilului - cu un astfel de asistent fiecare joc va fi de o sută de ori mai interesant, mai distractiv și interesant. Și după ce a făcut o duzină ca unicorni, este posibil să se organizeze petreceri pentru copii.

2. Știați că scriitorul roman și filozoful Klavdiy Elian (secolul al 2-lea î.Hr. E.) a susținut că există trei tipuri de unicorni? El a descris diferențele lor exterioare, personajele și caracteristici, având în vedere că primele două tipuri sunt ca niste magari, iar al treilea - pe un cal puternic. Mă întreb la ce formă va menționa reticulați cu mâinile lor tesatura unicorn?

3. Se spune că, atunci când Adam și Eva au fost dați afară din Paradis, Dumnezeu a dat alegerea unicorn - să rămână în Eden sau du-te cu oameni. Unicorn a decis să nu se despartă de un om care era credincios, căci Dumnezeu și-l dar special nadelin de empatie binecuvântat. Dacă da copilul cu mâinile legate unicorn. această jucărie ar putea deveni cel mai bun prieten al copilului tau.

4. În Evul Mediu inorogul a fost emblema Fecioarei Maria, și chiar considerat un simbol al Buneivestiri. Acesta este un semn bun, un semn bun și urări călduroase. Pinata ca un unicorn - un cadou special pentru orice copil. Fă-l pentru a vedea cum urle marea de bucurie în ochii unui copil.

5. Pe cerul gurii puteți găsi constelația Unicorn - seamănă cu un cal cu un corn în frunte. Say, în mare parte datorită acestui fapt, mulți oameni până la mijlocul secolului al 19-lea credea că nu era o creatură mitică, și este un animal adevarat. Între timp, un unicorn - este întotdeauna jucărie frumos și drăguț, care pot sculpta propriile mâini din plastic auto-întărire. aluat de sare, plastilină. Mai multe unicorni - mai distractiv!