Unicorn, wiki sims, fandomului alimentat de Wikia

Unicorn (Original Unicorn.) - o creatură specială de joc The Sims 3: animale de companie. Acest cai magice, care au abilități speciale. Să le examinăm în detaliu.Are un unicorn

În cazul în care există un unicorn

 • Nu unicorni poate fi de până la trei locuri preferate pentru a avea loc.
 • Unicorni poate fi văzut între 20 și 5 dimineața.
 • Șansa unui unicorn într-unul din locurile lor preferate este de 40%.
 • Pentru a îmblânzi inorogul ar trebui să facă prieteni cu un cal, câine, pisică și, este recomandabil să prieteni pentru totdeauna
 • În timpul apariției unui unicorn pe harta orașului peste unicornul poate fi văzut un nor mare roz. Uneori poate fi distorsiunea culorii. (Numai cu DLC Seasons)

Cum să luați inorogul în familie

Puteți lua un inorog în familie, precum și a altor animale fara stapan, dar mai întâi trebuie să facă prieteni cu el. După ce faceți clic pe ea trebuie să aleagă o acțiune „Invitați un unicorn în familie.“ Dar inorogul nu poate accepta invitația. Pentru a fi sigur, el a acceptat invitația necesară pentru atingerea indicatorului limită de cai prietenie, câini și pisici. Sims cu trăsăturile de caracter de „El iubește natura“ și „Animal Lover“ șansă ca Inorogul va cere mai mult. Dacă sunteți obosit de unicornului, puteți obține cu ușurință scăpa de ea, în cazul în care conduce un unicorn și selectând „întoarcere la sânul naturii.“

unicorn supranormală

Avem unicorni energie magică necesară pentru a vrăji. Fiecare vraja necesită energie, iar dacă nu dau suficient timp pentru recuperarea energiei unicorn, se poate obține un moodlet negativ.


Max magie energie - 60 puncte magice pentru lor dial-SIM necesită 6 ore. Dacă nivelul de energie scade la 30 de puncte de magie, unicornul primește moodlet neutru „lipsa de energie“.
Unicorni învăța repede abilitățile decât calul. Mai presus de toate, unicorni într-un mod special legat de Sims bune și rele. Interacțiuni cu un bun Sim au un impact pozitiv asupra relației lor, relația cu Sim rău - negativ.
În cazul în care planta a primit fertilizator dintr-un unicorn, atunci o probabilitate de 10%, veți obține de la ea roadele vieții. Doar un magic excremente de unicorn servi ca un excelent fertilizator pentru plante.

 • Inițiază un foc: 15 puncte în valoare de -Notă magice: aranja Înainte de un alt incendiu, va trebui să aștepte aproximativ 10 minute SIM
 • Stinge focul: nu are nevoie de energie magică
 • Teleporta (chiar si cu Sim): 5 puncte de magie
 • Blestemul plantei: 10 puncte de magie
 • Binecuvântează plantele: 20 de puncte de magie
 • Blestemul Sim: Sim între Unicorn și relația trebuie să fie -25. În condiții favorabile, după ce am discutat acolo 75% șanse de blestem Sim unicorn.
 • Binecuvântarea Sim: unicorn să binecuvânteze o cartelă SIM, relația lor trebuie să fie de mai sus 30. În condiții favorabile, după comunicarea există o șansă de 50% că inorogul binecuvânteze Sim.

descendența unicorn

Unicorni pot avea urmași cu caii, dar nu există nici o garanție că mânjii sunt unicorni. Probabilitatea acestei - 50%. Dar, dacă doriți mai multe șanse de a obține un unicorn - face inorog dumneavoastră să binecuvânteze partenerul său. relație Unicorn cu un unicorn poate fi, de asemenea. În același timp, posibilitatea de a produce urmasi unicorn 100% (chiar și cu două unicorni, uneori, puteți obține un cal obișnuit). (Unicorn Get a doua posibilă numai după domesticirea mai întâi). În a doua generație (cu bunici), există o probabilitate de 15% ca un nou-născut va moșteni barba lor și culoare corn.

Nu poti sa reproduci unicorni în centrul de echitație.

Moodlet care dă unicorn