Versicolor precum și decât pentru a trata simptomele de specii de licheni și licheni

Versicolor - o boală infecțioasă cu inflamație pe piele, manifestată printr-o schimbare de culoare și structura pielii. patogeni Privarea sunt ciuperci microscopice și virusuri. Bolnav poate priva o persoană de orice vârstă. Dar cele mai predispuse la această boală și că copiii sunt copii, al căror sistem imunitar este slăbit. În acest caz, pe fondul unei imunitate slabita a virusului herpes care poate provoca zona zoster la adulti (si varicela la copii), poate exista o lungă perioadă de timp. În cazul în care condițiile de igienă prevăzute cu adecvate în familie, boala poate dura doua sau trei luni, nu mai mult.În cazul în care primele simptome ale herpesului zoster ar trebui să fie tratate de un dermatolog. Doctor face un diagnostic si prescrie un tratament special. Tratamentul este determinat în funcție de tipul de jefuire.

Se face deosebirea între mai multe tipuri de licheni. Cele mai comune specii de licheni: roz, pecingine, Tinea, pitiriazis, roșu plat,

Principiile de bază ale lipsirea de tratament: izolarea pacientului de la oameni sănătoși, terapia totală care vizează îmbunătățirea forțelor de securitate și rezistența organismului, precum și tratamentul local de unguente și soluții speciale.

Pecingine roz - simptome și tratament

Pecingine roz - o boală de piele, care se manifestă sub formă de patch-uri solzoase multi-colorate rash-formă rotundă. Bolnav poate priva o persoană de orice vârstă. Dar cele mai predispuse la această boală și că copiii sunt copii, al căror sistem imunitar este slăbit.

zosterian Pink nu este considerată o boală contagioasă, nu se transmite întotdeauna de la persoană la persoană. Cu toate acestea, în cazul în care un număr de persoane fiind grav slăbit, zona zoster poate infecta bine. Medicii tind să se gândească de lichen roz este de natura infectioasa-alergice, medicii sugereaza ca cauza lichenul roz poate fi un virus, prins într-un organism slăbit. zosterian roz apare, de asemenea, la persoanele care au avut o boală infecțioasă gravă, după hipotermie sau expunerea la orice factori nocivi.

Simptomatologia. Boala apare în formă acută. Inițial, există un singur spot circular, apoi, în mijlocul începe exfolieri și pruritul de lumină. După aceea, aproximativ o săptămână mai târziu, organismul începe să se răspândească copii mai mici dimensiuni la fața locului. Sucursalele pete pot fi culorile roșu și maro. În plus, există un pete erupții cutanate extinse, neyarkovyrazhennaya slăbiciune generală. Sediu, de obicei, pe partea din spate și în piept, rar pe fata.Dieta și comportamentul în zona zoster roz. Mesele trebuie să fie atent și bine scris. În cazul în care boala a eliminat toate fructele citrice, fructe rosii, ouă, ciocolată, cafea, ceai, nuci, alcoolice și băuturi răcoritoare. Orice produse care provoacă alergii și alimente condimentate ar trebui să fie evitate. Nu poate fi folosit cu o spălare lufa și săpun, se spală numai în duș. Cosmetice nu pot fi utilizați în timp de 1,5 luni. Este interzisă bronza și să poarte lenjerie de corp sintetice.

zosterian roz ușoară nu are nevoie de tratament și dispare de la sine. Dar dacă există o mâncărime intolerabil, durere si alte simptome negative, atunci ai nevoie de tratament.

Pecingine - Simptome si tratament

Pecingine - Pecingine, cauzată de ciuperca Trichophyton. Herpesul este cel mai frecvent afecteaza copiii din grădinițe. Infectarea se produce prin piepteni, articole de acoperit capul.

Simptomatologia. Pe capul lui există una sau mai multe rotunjite patch-uri solzoase aspre, subțierea părului în jurul și rupe. La fața locului pot mancarimi.

Tratamentul. În primul rând, asigură izolarea completă a pacientului. Terapia generală Held cu medicamente antifungice. Părul pe cap ras în fiecare săptămână. Petele lubrifiate cu privarea de 3% iod și sulf sau unguent gudron-sulf salicilic.

Versicolor precum și decât pentru a trata simptomele de specii de licheni și licheni
Sindrila. Spre deosebire de zoster anterior este cauzata de virusul herpes. Dezvoltarea acestui tip de stripping este, de asemenea, pe fondul unui sistem imunitar slăbit, o hipotermie simplu, gripa, SARS și TL

Simptomatologia. Inițial, este marcată în mod clar mâncărime pe margini sau în alte părți ale corpului, cu o singură mână, apoi începe popping bule, care apoi izbucni și forma crusta. Astfel, există destul de o durere puternică în spațiul intercostal sau în altă parte. Locurile cele mai periculoase sunt considerate ochii - fără tratament adecvat persoana poate fi lăsat fără vedere.

Tratamentul. Medicul prescrie medicamente și agenți care intaresc sistemul imunitar antivirale.

chromophytosis

Chromophytosis. Este o infecție fungică a leziunilor cutanate sub formă de patch-uri solzoase de diferite forme și mărimi. pete de vară pe pielea bronzata arate palid, iar în timpul iernii, dimpotrivă, mai întunecat decât restul pielii. Acest tip de stripping poate fi prezent de ani de zile, de raspandire la alte zone de piele.

Tratamentul. In tratamentul versicolor Tinea aplica tratamentul topic antifungice - cum ar fi o cremă sau gel Exoderil. Se aplică o dată pe zi, pe pielea curată, până la recuperarea completă și timp de încă două săptămâni mai târziu.

Lichen planus

lichen plan. Astfel zoster bolnav, nu numai din piele, dar, de asemenea, membranele mucoase, și unghiile.

Versicolor precum și decât pentru a trata simptomele de specii de licheni și licheni

Simptomatologia. Pe piele, există o mulțime de noduli plate de culoare roșie dens, pe membranele mucoase - culoare pală. Se pare că a marcat în mod clar prurit. Unghiile se năruie treptat și colaps.

Tratamentul. Tratamentul se efectuează ca prevenirea bolilor infecțioase și tratamentul tractului gastro-intestinal, fizioterapie și vitamine. De-a lungul modul în care sunt atribuite antihistaminice Tavegil sau loratadină.

Cum de a păstra tinerețea și frumusețea pentru anii ce vor urma? Abonează-te.

Vestea cea mai interesantă