vesta din denim cu mâinile sale

DIY lucruri de casă mână DIY făcut site-ul conține o arhivă mare de tot felul de DIY. Pe site-ul nostru veți găsi acasă-a făcut. care va fi interesant pentru tine, o instrucțiune clară pentru a ajuta fără probleme și dificultățile de colectare a acestora și de a folosi la domiciliu sau la locul de muncă. versiunea completaBlugi niciodată nu ies din moda. Este confectionat din diferite nuanțe, dar caracterul practic este la cel mai înalt nivel. Cu lucrurile acestui material se poate crea o mulțime de opțiuni interesante și combinații. Vă vom arăta cum să coase mâinile lor proprii la modă vesta denim într-o singură noapte.

Creați acest dulap lucru de neînlocuit în mai multe moduri. Să examinăm fiecare dintre acestea mai detaliat.

Model Veste bucată de pânză

În cazul în care casa nu exista lucruri inutile denim, puteți cumpăra întotdeauna tesatura într-un magazin de specialitate. Puteți alege textura și grosimea. În continuare, trebuie doar pentru a construi modelul de șabloane de prezentare. Înainte de a transfera piesele finite pe material denim, face un proiect pe material inutile.

vesta din denim cu mâinile sale

Nu uita capitonarea pentru articulații. Ei au nevoie cu siguranță să ia în considerare. În caz contrar, vesta va fi mai puțin în dimensiune. Coase mai bune piese pe mașina de cusut. Se combină un astfel de lucru poate fi orice aplicații concrete.Faceti o jacheta din denim fără mâneci

Foarte des am să arunce o jacheta din denim, deoarece frecat coatele. Este aceste locuri sunt supuse unei uzuri rapide. Dar nu se grăbesc să o parte cu ea, ea poate deveni o bază excelentă pentru vesta denim.

vesta din denim cu mâinile sale

În primul rând avem nevoie pentru a rupe cusături de legătură a manșonului la baza. După aceea, se bucură de un guler, este de asemenea necesar să se îndepărteze. Pentru a preveni deteriorarea materialului cu ajutorul unui cuțit ascuțit sau foarfece de manichiură clericale. În cazul în care lungimea produsului nu le place, scurta. Doar taie excesul de lungime. Nu uitați să trateze marginea produsului.

Vest de blugi

blugi vechi, de asemenea, poate deveni un zhiletochku la modă. Pentru aceasta este nevoie la partea de sus a pantalonilor. Se măsoară lungimea de partea din spate a gâtului până la talie. Dacă doriți un rezervor de top mai lung, apoi coborâți linia de măsurare de mai jos.

vesta din denim cu mâinile sale

Produsele fulger trebuie să fie eliminate, dar nu deteriora materialul în sine. Ieșind cusături prea rupti. Detalii mai întâi desenate pe hârtie în mărime completă. După aceea, puneți-le pe detaliile pantaloni. După aceea, viitorul cojoc cusute la cusături.

Puteți efectua în continuare opțiune foarte luminos și elegant. Pentru a face acest lucru, va trebui să taie în dungi și blugi pentru a crea un panou, răsucire linii orizontale și verticale. După aceasta, coase piese și tăiat părți din model fără mânecă. Acest element al dulapului va fi lăsat fără o atenție.

vesta din denim cu mâinile sale

vesta din denim cu mâinile sale