vesta din denim cu model mâinile sale - lady citytile

Vest de blugi ponosite

Vest de blugi ponosite cu mâinile sale: o clasă de master

Înainte de a face blugi vesta trebuie să pregătească următoarele materiale: • blugi;
 • fir în culoarea blugi;
 • un ac;
 • ace de siguranță;
 • foarfece;
 • line;
 • cretă albă;
 • hârtie;
 • un creion;
 • măsură de bandă.

Înainte de a face de blugi vesta poate avansa pe o foaie de hârtie pentru a trage modelul pentru vesta viitoare. În funcție de modelul de model de stil vesta de blugi poate varia:

vesta din denim cu model mâinile sale - lady citytile

Coase o vestă de blugi ponosite:

 1. Ia blugi sărăcăcios, ei și uscat se spală.
 2. Cu ajutorul creta și trage o linie de model. vesta de bază va ajuta la buzunare pe partea din spate a blugilor.
 3. Pe o foaie de hârtie desena o tăietură Heptagon. Transferăm modelul pe blugi. În jurul perimetrului de model trimis de coasere de aproximativ 1,5 centimetri.
 4. Abandonate pe marginile curbe spre interior stoc dublat. insailati pre.
 5. Pas înapoi de la marginea de cinci până la șapte milimetri, coaserea cusute.
 6. In mod similar se taie un model cu un al doilea blugi de buzunar din spate. În consecință, trebuie să fie două părți simetrice, ceea ce va constitui o bază vestele.
 7. Se taie blugi pe cusătura laterală. Dintre celelalte părți ale pantalonului vom avea nevoie să taie două hamurile pentru veste noastre. Măsurarea banda este necesară pentru a măsura distanța de la gât până la punctul dorit sub piept. Mutați această dimensiune blugi, adăugând toate cotele părți de cusătură.
 8. Din partea laterală a fasciculului de gât trebuie să fie lățime mai îngust de aproximativ 3-4 centimetri. Partea superioară a vestei de bază trebuie să coincidă cu cea mai lată parte a fasciculului.
 9. La sfârșitul larg al fasciculului de cabluri de bază pus vestele denim, înjunghie pini.
 10. Acum avem nevoie de o bază de coasere vesta recoltate anterior. Pe ea încep să se cusatura fire. Este posibil să facă acest lucru manual: în aceste condiții, cusaturile ar trebui să fie la fel de mici. Ergonomia este doar o cusatura vesta pe mașina de cusut.
 11. Încercați pe un model de pre-finisate Vest. Dacă este necesar, puteți regla shleek lungime.
 12. Un ham gât coase împreună.
 13. Tuck marginile brute de două ori și înjunghie pini.
 14. Ne pas înapoi de la marginea de 5-7 milimetri și produsul otstrachivaem.
 15. Pe restul de tesatura blugi face ca piesele de aspect spate. Încercați vesta și se măsoară distanța pe spate. Noi transfera suma de pânză, fără a uita să adăugați coasere. Acest lucru va fi lungimea vesta. Lățimea ei ar trebui să fie la fel ca una dintre laturile Heptagon, la care vom coase piesa din spate.
 16. De două ori se apleacă marginea părții din spate, otstrachivaem.
 17. Pentru a decora partea din spate a arcului poate coase partea din spate a denim. Se taie două dreptunghiuri: mare - pentru baza, bine - pentru jumătatea distanței.
 18. Îndoirea margine otstrachivaem dreptunghi mare. Dreptunghi mic adăuga în sus cu fața spre interior, iar apoi se pisa în jos partea din față a amețitoare. Trebuie să fie la fel ca în fotografia de mai jos.
 19. Formam un arc și un ascuns la jumătatea distanței cusătură de ancorare.
 20. La partea din spate a arcului vesta SEW.
 21. Partea centrală a vestele poate lăsa liber sau coase un buton.
 22. Marginile libere sunt cusute cu ață. Vest este gata.


Veste Denim blugi ponosite, făcute cu propriile mâini, permițând să-și diversifice garderoba ta. Chiar mai impresionant va arăta dacă accesoriile opționale pentru a decora vesta de: ace, butoni, margele, paiete, dantelă, broderie sau alte materiale pentru artizanat.

vieți Costume de baie și începe prin propriile reguli. Una dintre cele mai grave părți ale mării de îmbrăcăminte care nu pierde relevanța în fiecare an, există o tunică plajă. Ușor și curgătoare, este ușor să coase pe cont propriu, ceea ce face plaja un arc unic.

vesta din denim cu model mâinile sale - lady citytile

Bandană - articole de acoperit capul ergonomic și elegant de vară. Varietatea de modele si culori pentru a completa bandană permite orice imagine. În plus, foarte propriile mâini. Vă oferim o clasă de master detaliate.

Perna pentru femeile gravide - unul dintre cele mai importante lucruri pentru mame. În ceea ce-l ajută să dețină poziția ergonomică pentru a sta și de dormit, păstrarea burta, iar mai târziu este sprijinit în hrănirea copilului și coase o pernă este foarte ușor să dețină.

vesta din denim cu model mâinile sale - lady citytile

Destul de des se întâmplă că avem în dulap sunt blugi sau de moda, sau doar plictisit, dar arunca Care sunt mâna nu este ridicată. În aceste condiții, ar trebui să dea lucrurile oa doua șansă și de a le modifica, de exemplu, poduri unice. Ne spune cum să o facă.

 • Cum mai puțin somn și somn