vesta din denim la modă cu mâinile sale

O varietate de jachete - tendința de ultimele sezoane. Ei bine, de produse din denim au fost mult timp condus de sus a tuturor topurile de moda. Vrei să obțineți un lucru elegant mic, la un preț accesibil? Încercați să-l facă pe cont propriu. vesta din denim cu mâinile sale - tema acestui articolVeți avea nevoie de material denim segment, care poate fi achiziționat în magazin pentru gherghef. În lățimea standard, (1,5 m) este țesut metru suficient. Apoi, face un model de hârtie, așa cum se arată mai jos. Pentru a crea o vestă păstrează următoarele dimensiuni: Lungimea haine, piept, talie, lungimea umerilor. Ne înțelegem performanța și de a construi desenul nostru. Puteți schimba limitele modelului, dacă doriți să coase o vesta cu mâinile formă neregulată. Apoi, așezați modelele de hârtie pe pânză, și trage în creta pe perimetrul, lăsând un centimetru pe fiecare parte a cusăturii. Fixarea știfturilor și încercați pe vesta. Dacă sunteți mulțumit, puteți face manual elementele disponibile și apoi cusatura toate pe o mașină de scris. Toate marginile și Tuck mâner dublu cusătură.

vesta din denim la modă cu mâinile sale
vesta din denim la modă cu mâinile sale

vesta din denim cu mâinile sale cu decor

Din preformei, pe care le-am primit, putem face un lucru de design. Pentru a face acest lucru, se taie buzunarele separat sau să le împrumute de la produse de blugi vechi. De asemenea, nu uitați să coase într-un fermoar sau atașați butoane. vesta denim cu capse - lucru la modă și popular. crampoane Sami și nituri pot fi achiziționate în amenajarea magazinelor. În continuare, acestea trebuie să fie cusute la umerii vestei. Dacă doriți să adăugați un joc periculos elegant, atașați-le la un adeziv special în pozițiile dorite. De asemenea, adaugă o notă de originalitate pentru a ajuta la inserarea de materiale colorate, care pur și simplu aveți nevoie pentru a coase la produsul finit. În tendința de pavilion. Aveți posibilitatea să le taie din ordinare T-shirt.

vesta din denim la modă cu mâinile sale


vesta din denim cu mâinile de pantaloni vechi

Daca hainele tale sunt blugi în stare bună, dar a fost mult timp în afara modei, apoi le folosesc pentru a crea o vestă elegantă. Așezați pantalonii pe o suprafață plană și cu ajutorul acelorași modele pe care le-am folosit în cazul precedent, tăiate elemente ale unui produs viitor. Din partea din față a piciorului tăiat partea din față de Vest. Marginile creației noastre trebuie să coincidă cu cusături de pe blugi. Trebuie să taie înapoi de la jumătățile din spate ale piciorului, astfel încât modelul împărțit anterior în două părți egale. Coase toate elementele împreună. Taie departe buzunarele din spatele și modifica înainte lor. Astăzi, populare jachetele deschise cu subsuori foarte profunde, păstrați acest lucru în minte atunci când construirea de modele.

Denim vesta jachete lor rukamiiz

vesta din denim la modă cu mâinile sale

Poate cel mai simplu mod de a crea un lucru nou. Această opțiune va mulțumi lentyaek și toți cei care nu sunt prea bun la gherghef. Efectuarea de modele sau coase ceva în acest caz, nu vom. Pur și simplu pregăti vechiul jacheta denim sau un tricou pe care într-adevăr deranjat. Acum, foarfece cu atenție fină la cusătura tăiat mâneci. Felia rezultată să fie prelucrate pe mașina de cusut. Puteți să-l lăsați în această formă, ușor fluffed franjuri pe margine. Aici este gata să vesta noastre. Dacă se dorește, să completeze nituri dvs. de creare sau penelor, pe care le-am discutat mai sus. Dar ajuta pentru a crea o stare de spirit romantică dantelă, deoarece acestea sunt combinate cu denim arata foarte bine. De asemenea, nu uitați că vesta poate picta cu vopsele acrilice sau de a face uzura ei artistice.