Viața personală Sergey Lazarev

Viața personală Sergey Lazarev

publicul milionime învățat despre Sergey Lazarev acum 15 ani, când a făcut parte din duo-ul «Smash !!» a câștigat inimile fanilor compoziția Belle. În toți acești ani, armata artist de fani este în creștere. Interesul în viața privată a oricărui artist este direct legat de popularitatea acestuia. Desigur, Sergei Lazarev a fost nici o excepție de la regula.Al doilea deceniu al vieții sale personale rămâne obiectul unor discuții aprinse în rețea.

Primii pași pe scenă. Familie.

Serghei a fost norocos să fie născut la Moscova, în cazul în care un copil talentat au perspective excelente de dezvoltare creativă.

Viața personală Sergey Lazarev

Când a fost în vârstă de cinci ani, părinții lui separat. Inițiatorul divorțului a fost mama viitorului artist, Valentina V., când a dat seama că mariajul ei se destramă pe la cusături. Femeile nu sunt speriați de perspectiva că ea rămâne cu cei doi copii în brațe (frate mai mare Paul Sergey timp de 5 ani). După cum a plecat, tatăl său a scos din casă toți banii acumulate. Omul a crezut că fosta sa soție cu copiii părăsit apartamentul și destul de perete.

Viața personală Sergey Lazarev

Valentina V. a fost capabil de a crea propria afacere, astfel încât copiii ei au tot ce ai nevoie. Serghei întâlnit pentru prima dată pe tatăl său, după ce a început să efectueze pe scenă. Prima întâlnire a fost prea greu pentru tipul - tatăl nu a fost interesat de succesul său, și fericit să vorbească despre fiul său mic.

Până la 9 ani Sergey Lazarev angajat în gimnastică, dar din cauza unei accidentări băiatul a fost forțat să se retragă din acest sport. Împreună cu fratele său mai mare, Serghei a început să meargă în Loktev Ensemble, și sa dus la studio la Teatrul Borisa Pokrovskogo. Pasiunea pentru teatru si muzica a devenit sensul vieții pentru Lazarev.

În 12 ani, Serghei a venit la grupul popular „Fidget“, care a devenit cel mai de succes rampă de lansare pentru faima.

Viața personală Sergey Lazarev

Viața personală Sergey Lazarev

Teatrul viață Sergey Lazarev

După școală, Lazarev decide să devină un actor. Tinere depune documente la mai multe departament care acționează și a intrat în Școala Shchukin și în Moscova, Teatrul de Artă School, în care rămâne. Viitorii studenți deja în al doilea an primește un rol major în piesa „Romeo și Julieta“, care a fost pus în scenă cu succes în teatru. Pușkin.

Viața personală Sergey Lazarev

În ciuda creșterii carierei sale în grupul „Smash !!“ Lazarev reușește să protejeze performanța de diplomă „Câteva zile din viața Alioșa Karamazov.“

Rolul în piesa „Împrumută tenor“ artist aduce două prestigioase „Chaika“ Premiul de teatru și „Crystal Turandot“. Acum, Sergey a jucat cu succes în teatru. Pușkin în rolul principal în piesa „Nunta lui Figaro“.

Viața personală Sergey Lazarev

Dragoste sub camerele de luat vederi arma: un roman de Lera Kudryavtseva

Viața personală Sergey Lazarev


Sergei Lera și relația a început în Jurmala. Organizatorii „New Wave“, a fost ales să conducă un cuplu de concurență populare. Ca urmare a relației de muncă a crescut treptat într-o afecțiune personală, pentru că perechea a petrecut mult timp împreună.

Vorbind despre aventura lor, dar a negat conducând o relație, subliniind că prietenia și lucrul între ele. Cu toate acestea, Lera și Sergey chiar și după revenirea la Moscova, nu mai ieși împreună, și în curând pe spectacol get-împreună vorbesc despre idila lor, ca un fapt împlinit.

Viața personală Sergey Lazarev

În ciuda faptului că Kudryavtseva și Lazarev provstrechalis patru ani, ei nu numai că nu a venit la biroul grefierului, dar nici nu s-au adunat, preferând să trăiască în propriul lor apartament. Întrebări despre nunta, atât a răspuns invariabil că ei și atât de bine, și nici un timp pentru a fi distras de astfel de evenimente.

Sunt surprins cât de repede se dispersează știri negative. Și la întrebarea: „Ce te simți chiar acum!?“ Toată lumea vrea să dea n ***** s! Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat. Acesta se simte. Dar să nu discutăm. Nu este situația! Blocat. Leray mai bine.

Viața personală Sergey Lazarev

Pierderea unui copil a schimbat Kudryavtsev și a provocat o ruptură în relația ei cu Serghei. În toamna anului îndrăgostiți care au apărut întotdeauna în public împreună, au început să se mute departe, și nu au fost mai puțin și mai puțin împreună în public. După ceva timp, Leroy a spus că el și Sergey nu mai sunt un cuplu. Femeia a explicat decizia sa prin a spune că visele familiei și acasă confort, în timp ce Lazăr prea captivați de cariera. Suficient de repede la Kudryavtseva a început o relație cu un tânăr jucător de hochei Igorem Makarovym, cu care sa căsătorit în curând.

Viața personală Sergey Lazarev

În ciuda separării, Lera și Sergey au păstrat o relație de mare, chiar și după un timp, încă o dată a început să lucreze în perechi.

Viața personală Sergey Lazarev

povestiri neconventional despre Sergey Lazarev ...

Zvonurile despre Sergey Lazarev homosexual a mers la Internet chiar înainte ca el avea o relație cu Kudryavtseva. Astfel de conversații sunt întărite de faptul că cantaretul de-a lungul anilor nu a fost niciodată văzut cu orice fată în picioare. Sa spus că Serghei a avut o amantă, dar un cuplu de codificat, astfel încât chiar și pricepere paparazzi nimble au fost în imposibilitatea de a obține o singură fotografie o fată misterioasă.

Kudryavtseva aventura cu un timp nullified vorbesc despre opiniile neconvenționale ale cântărețului, dar nu toți cred în sinceritatea sentiment care a arătat un cuplu în fața camerelor de luat vederi.

Viața personală Sergey Lazarev

După ce Lera a pierdut un copil, mama ei într-un interviu cu reporterii a spus că liderul nu a fost însărcinată de Lazarev, de asteptare cantareata „albastru“.

Otar Kushanashvili, cunoscut pentru declarațiile sale scandaloase, a declarat reporterilor că Lazarev și Kudryavtsev unite doar prietenie și dragoste pentru cumpărături. Clonțos Ksenia Sobchak, de asemenea, a declarat public că Sergey Lazarev - gay.

Judecând după numeroase publicații, Serghei mult timp legat relație strânsă cu directorul său Michael Butler. Se spune că un om interesat de un frumos „chornenkim“ solist al „Smash !!“, și este cu cantareata de depozit a inceput o cariera solo. Butler a avut un rol activ în promovarea și dezvoltarea tinerelor talente.

Viața personală Sergey Lazarev

Zvonurile spun că romantismul dintre Lera Kudryavtseva și Sergei Lazarev a inventat numele lui Michael. În același timp, Butler a fost mereu prezentă acolo, după cum reiese din numeroasele fotografii ale „la trois.“

Viața personală Sergey Lazarev

Viața personală Sergey Lazarev

Viața personală Sergey Lazarev

Acum, Michael are un prieten constant, cu care sa căsătorit în străinătate. Ivan cu unul său ales, un angajat al „Aeroflot“, regizorul Sergey Lazarev petrece mult timp.

Viața personală Sergey Lazarev

Viața personală Sergey Lazarev

Viața personală Sergey Lazarev

Viața personală Sergey Lazarev