Virusurile în corpul nostru, ca sistemul nostru imunitar luptă împotriva virusului - portalul sănătății umane

Virusurile în corpul nostru, ca sistemul nostru imunitar luptă împotriva virusului - portalul sănătății umane

In jurul nostru o lume întreagă de virusuri diferite. Și ce se întâmplă când „dușmanii“ intră în organism? Putem să-l oprim?
mutarii noastre fiecare, oriunde ne-am fi și orice am face, însoțit de contactul cu hoardele de creaturi. Ia-o revistă - lăsați în paginile sale locuitorilor microscopice ale corpului nostru, iar în schimb primesc o parte din noi microbi și viruși, pentru a respira sau strănut - și re-schimb cu lumea din afara microflorei sale.


De la nașterea unei persoane este obligat să interacționeze în mod constant cu aceste invizibile omniprezente. Desigur, nu toate aceste contacte să aibă consecințe asupra corpului nostru. Prin boli infecțioase sunt afectate atât pentru adulți cât și pentru copii. Cu toate acestea, în ciuda prevalenței, pentru majoritatea dintre noi viruși - acestea sunt creaturi foarte mici, care cauzeaza gripa sau o alta forma de SRAS, poate fi periculos, dar bandaj de tifon de la ei protejează. Da, chiar viruși, desigur, de vina pentru epidemia de gripă aviară și porcină.
S-ar părea, ei bine, că în această teribilă? Ei bine, eu nu știu nimic despre oamenii de infecții virale, astfel încât nu este necesar. III - Am sunat un doctor, lăsați experții și demontat, iar restul nu trebuie să. Dar nu toate atât de simplu.
informații Ignorante sau false primite de la „binevoitorii care știu“ oamenii folosește adesea tehnicile inutile și chiar dăunătoare, pur și simplu Prof. ilaktiki și tratamentul infecțiilor virale. Inamicul trebuie să știe în persoană.

Ce este un virus?

Virus - este o formă specială de viață, non-celule, care este capabil să prolifereze în mod activ, a pătruns numai în anumite celule ale anumitor organism viu. Pur și simplu pune, în mediul extern, virusul este un mod special ambalate informatii genetice, echipate cu un „arme chimice“ (enzime), care permite particule virale să adere la celulele corecte, precum și să le penetreze.
__________________________________________________________________________________

Cât de mulți viruși care sunt periculoase pentru oameni?

În prezent, știm că există mai multe sute, și în fiecare an, oamenii de știință explorează tot mai multe tipuri de aceste creaturi ciudate. Unii dintre agenții de corpul nostru produce imunitate puternica - care este bolnav o data in viata, la alte virusuri imunitate durează doar câțiva ani, iar unele imunitate specifică pur și simplu nu apare (cel mai faimos exemplu - virusul gripal).


__________________________________________________________________________________

Cum organismul infectat este un virus?

Fiecare tip de virus este capabil de a penetra un anumit tip de celule. Virusurile gripale, paragripale, sincițial respirator prefera membranele mucoase ale celulelor tractului respirator. Odată ajuns în tractul respirator, particulele de virus sunt depozitate pe mucoasa și să înceapă să se dizolve peretele celular. În cazul în care imunitatea locală în acest moment nu funcționează, atunci virusul intră în celulă și încorporată în centrul său de informații - nucleul. Eliberată de plic virale inutile este acum intercepteaza program de viață de celule de control în sine. Ca rezultat, celula infectată în locul funcțiilor obișnuite pentru sine începe să producă în mod activ proteine ​​virale și virus program copie masiv piratat. După epuizarea resurselor interne de celule moare, cochilia este rupt, și numeroase particule de virus nou-nouțe sunt transportate de sânge pe tot corpul pentru a re-vstroetsya în celula dorită și apoi începe să se multiplice. Și astfel, atâta timp cât organismul nu este capabil să detecteze și să neutralizeze străin de bronz.
Desigur, o astfel de „raider“ sechestrare a celulei nu trece neobservat la corpul uman: în cazul în care celulele nu își îndeplinesc funcțiile lor specifice, se pare destul de anumite simptome. Infectarea celulelor mucoasei cauzeaza inflamatia cailor respiratorii, tuse, rinita, sinuzita. încalcă funcția respiratorie.
Și în cazul virusurilor gripale descrise întregul proces se întâmplă foarte repede: în decurs de câteva ore după introducerea virusului se va multiplica începe să se răspândească rapid în organism și o persoană simte că devine bolnav.
__________________________________________________________________________________

Cum o persoană poate influența dezvoltarea unei infecții virale?

Virusurile în corpul nostru, ca sistemul nostru imunitar luptă împotriva virusului - portalul sănătății umane

multiplicare a virusului este foarte rapid, și pentru că medicamentele antivirale are sens să folosească, în caz contrar acestea vor fi eficiență foarte scăzută în primele ore ale bolii. Orice infecție virală (mai ales la copii) suprima puternic sistemul imunitar, atât locale, cât și generală, așa că trebuie să acorde o atenție serioasă la prevenirea re-infecție și să încerce să evite infecții bacteriene suplimentare. Cu alte cuvinte, bolnav cu SARS copil are nevoie de timp pentru a recupera și o atenție sporită sistemului imunitar slăbit.
Infecțiile virale la copii alergici este mult mai mare decât pentru copiii care nu suferă de alergii, și, în plus, virușii care se pot spori dispunerea alergică a organismului. Prin urmare, părinții ar trebui să aibă grijă extremă pentru a hrăni un copil bolnav și medicamente utilizate. Despre replicarea virusului este inevitabil însoțită de fenomene de intoxicare încalcă metabolismului celular. Aceasta este în mod dramatic crește sarcina pe corp ca întreg.

De ce sistemul imunitar nu întotdeauna ne protejează de viruși?

Tratamentul și prevenirea bolilor virale