Vis de copii interpretare, interpretarea unui copil vis, visul copiilor, ceea ce un vis al unui copil, ceea ce înseamnă

Dreaming copii frumosi - vesteste extraordinara prosperitate, fericire și aducător de noroc. Pentru o mamă să viseze plămânii copilului - ceea ce înseamnă că va fi întotdeauna în stare bună de sănătate, dar va perturba alte probleme minore asociate cu ea. A se vedea copiii care lucrează sau studiază, vestitori pace și prosperitate. Pentru a vis de copilul cu disperare bolnav sau mort - înseamnă că aveți motive să se teamă, deoarece există amenințări teribile pentru bunăstarea lui. Pentru a vis de un copil mort - anxietate și frustrare în viitorul apropiat. Ne pare rău ceva plâns copii - un semn de probleme în viitor, premonitii deranjante, opresiune și unkindness dintre prietenii tăi imaginari. Joacă-te și mizerie în jurul cu copiii - ceea ce înseamnă că va atinge obiectivul în toate afacerile de afaceri și dragoste.Pentru a vis de mulți copii - un indiciu că trebuie să o mulțime de mici probleme, fiecare dintre care va necesita timp și efort suplimentar. Poate că acest vis prezice o creștere a ratei natalității în lume.
Dacă într-un vis a văzut un copil, în viața reală nu se comportă în cel mai bun mod. poznele copiilor dumneavoastră sunt extrem de nepotrivite și rănesc oamenii din jurul tău.
Pentru a vis de plâns copiilor - un vis prevestește un pericol la nivel mondial. Timpul va veni vremea când oamenii vor merge la război, femeile vor fi angajate în lucruri necaracteristice, iar copiii vor vărsat o mulțime de lacrimi. Dreamer un vis prevestește relele copiilor sau a rudelor acestora.
Dacă ați visat de copii cu dizabilități, atunci obiceiurile proaste sunt dăunătoare nu numai pentru sănătatea dumneavoastră, ci și starea de sănătate a oamenilor din jurul lor. Uneori, visul prezice dezastru ecologic de pe planetă.
Dacă ați văzut într-un vis al copiilor lor, atunci ar trebui să fie atent în relațiile cu familia lor. Este posibil ca acțiunile și cuvintele lor, le jignesc foarte mult.
Cautare copii - un semn rău. Nu poți găsi o cale de ieșire din această situație din cauza unui număr de probleme mici.


Joaca intr-un vis cu copii - un semn că în viața reală sunteți în căutarea unui loc de muncă pentru suflet, dar, în ciuda incercarii sale, va trebui să-și petreacă ceva timp pe un lucru neiubit vechi pe care le privează de ultimele forțe.

Connik de Vanga

Un vis în care vezi copiii, promite bucurie și succes în viitorul foarte apropiat, este foarte frumos - un contact placut si util, pacientii - spre deliciul, plângând - pentru probleme. Pentru a acalmie un copil într-un vis - înseamnă că tu crezi promisiuni false, să greșească pe credulitatea.

Pentru a vis de un copil mic - spre marea surpriză, toracice - pentru bunăstarea; frumos - din fericire, Ugly - preocupări neașteptate. Omul de a visa că soția lui alăptează, - pentru succesul în afaceri.

O mulțime de copii de vis pentru a vedea - la bani și profit. Bate într-un vis de copii - în necaz, sarutandu-le sau vorbesc cu ei - pentru succes si bucurie, joaca cu copii - trebuie să facă un act necugetat.

Pentru a vedea un somn copil gravidă pe umerii unui bărbat - un băiat, o femeie - o fată.

Pentru a avea un copil - la avere. Nursing copil într-un vis pentru a vedea - la bunăstarea, succesul în afaceri, copilul altcuiva - bârfele și ceartă, alăpta copilul - pentru o sănătate bună, asistent medical - pentru profit.

Un vis în care vei învăța despre nașterea fiicei sale, promite o surpriză plăcută să o văd într-un vis - la înțelegerea reciprocă în familie, atunci când ea a murit - o pierdere.

Pentru a vis despre fiul ei frumos și sănătos - un semn bun; vă va onora și respect.

A se vedea în vis copil găsit - la profit, succesul și bunăstarea, să-l păstrați la îndemână - pentru succes și bogăție, luați-o pe educație - înseamnă să aibă posibilitatea de a face o faptă bună.

Vizita acasă pentru copii într-un vis - înseamnă că, în realitate, vă puteți în timp de nevoie să se bazeze pe prieteni pentru ajutor, să fie orfani și se lasă casa de copii - ceea ce înseamnă că planurile tale sunt pline de iluzii și este puțin probabil să le aducă la viață.

Pentru a vis PRAM - un semn de loialitate și fiabilitatea prietenilor tăi.

Dacă visezi ați răpit copilul și cere o răscumpărare - astfel încât, în realitate, ați făcut un bug mic, dar enervant, din cauza pe care le va avea o mulțime de probleme. Cel mai implicat în răpirea copiilor - vă va face o ofertă tentantă și atractiv, dar vouă vi se poate ascunde unele nuanțe, astfel încât să puteți înțelege că este o capcană.

În cazul în care autoamagitoarea somnul copilului te enerveaza - înseamnă că sunteți obosit de problemele și dificultățile, trebuie să se odihnească; daca doresti, ca un copil rasfatat - acest lucru înseamnă că vă iubiți și vă viața fericită.

Vis de copii. Înțeles, interpretarea, sensul unui vis despre un copil

articol Spune-le prietenilor: