Visul copil Interpretare (copii visat, ceea ce înseamnă și interpretarea vis despre copil) - vrăjitoare Olga

Aproape întotdeauna vis copil carte prevestește eveniment bun, noroc sau fericire. Cu condiția, totuși, că contemplarea copilului in timpul somnului iti da bucurie, sau cel puțin nu provoca anxietate sau frica. Dacă ați avut un copil, inspaimantator tu sau opiniile sale sau intențiile sale, visul unui copil este întotdeauna promite numai necazuri, care este de multe ori mult mai rău decât cel care prevestesc vise despre moarte, accidente, crime și pisici negre.Pentru a vis de copil - sunteți la rândul său, din două epoci ale vieții, și, prin urmare, poate în detalii mărunte pentru a vedea cum viitorul și trecutul lor.

A se vedea copilul roz fericit - vă așteptați o viață fericită, prosperă, fără emoții luminoase și experiențe.

Visez un copil care este murdărită cu excremente - mai mult copilul murdare, mai multă bogăție vă așteptați.

Se spală pata copilul - pentru un motiv sau altul nu au primit banii, pe care ai sperat. Dar, de asemenea, - va fi capabil să îmbunătățească reputația zdrențuită, dar numai dacă nu refuza de lupta pentru numele tău, și nu va acționa metode interzise.

A se vedea copilul cu părul blond magnific - un semn de fericire, care va umple în curând viața ta.

Vise pe care le-au pierdut un copil - în cazul lui, atunci vă așteptați să-și piardă ceva foarte valoros pentru tine. Dacă altcineva - la locul de muncă vei primi o retrogradarea sau concedierea.

De ce visul de mulți copii - în acest vis, cartea de vis spune, poate fi judecat de numărul acelor bucurii sau probleme care vă așteaptă.

Comandați o interpretare personală a unui vis de o vrăjitoare Olga

Pentru a vis de un copil subțire, emaciat - o boală gravă, care, pentru o lungă perioadă de timp pentru a te vars din calea obișnuită a vieții.

Pentru a vedea că copilul plânge - și în curând va trebui să toarne urmele cineva din prietenii apropiați.

Ce face visul copilului mort - toate lucrurile merg în jos, planurile au stagnat pentru achiziționarea, pe care le tezaurizate atât de mult timp, va fi imposibil.

Am visat că a salvat copilul - dacă nu ciudat, dar este - un semn de probleme dacă salvați un copil care nu a mai văzut înainte. Dar visul spune ca suferi de o obsesie inconștientă cu tine, sau ce fel de esență din altă lume stabilit în corpurile voastre subtile. În cazul în care copilul a salvat - grăbește-te, pentru că dacă nu ajuta copilul, sa probleme de copii!

Pentru a vis de cineva de la părinții copilului - această persoană va pleca în curând pentru a începe un nou ciclu al intenționat nașterea și moartea lui.

Swing copil în leagăn - este timpul pentru a planifica viața ta, pentru că soarta ta gata pentru a schimba diferitele sectoare ale vieții tale. Swing leagăn gol - pentru părinții unuia dintre personajele cele mai de succes, pe care eu, vrajitoarea Olga, nici nu vreau să sune. Pentru cei care nu au copii sau ai căror copii au fost executate mai mult de 14 ani - planul va rămâne planuri, și nu se poate schimba.

Ce face un vis despre un copil care fuge de tine - la fel ca în viața reală, fericirea ta va fugi de la voi.

Vis carte care alăptează - pentru femei astfel de vise prevestesc prosperitate și fericire de familie, pentru bărbați - umilirea unei situații incomode, utilizați talentele lor pentru a câștiga un ban, deși a fost mult timp în măsură să devină un milionar.

Ea dă naștere unui copil într-un vis pentru o femeie:

  • sănătos și frumos - la bucuria și dragostea;
  • bolnave sau moarte - la necazul și suferința;
  • procesul de naștere este însoțit de un număr mare de sânge - ar trebui să fie foarte atenți, altfel lacrimile nu au putut fi evitate;
  • pentru a da naștere copilului in loc de monstru - un semn al impactului asupra ta de magie neagră sau daune;
  • pentru a da naștere, dar nu au - nu a venit adevărat speranțe, planuri goale, înșelăciune de un iubit sau un soț.

Pentru a da naștere la un om - o idee care va schimba toata viata ta este pe cale să apară, așa că nu-l pierdeți. Și asta e ceea ce ea va aduce - onoare sau durere ar trebui să fie judecat de ceea ce au putut să dea naștere în timpul somnului.

Pedepsirea copilului într-un vis - de a face greșeli, care vor trebui să plătească pentru următorii 7 ani.Un vis în care un copil a fost atacat pe tine - supraestimezi pericol sau dușmanul său, care nu împiedică ultimul peste si peste din nou să ia mâna de sus peste tine, aceasta este interpretarea de somn vă oferă cartea mea de vis.

El a visat moartea unui copil - un vis necesită neapărat o decriptare individuală ca unul poate prezice moartea copilului lor în viața reală, celălalt - că ei vor deveni o victimă a bolii mortale, a treia - au pierdut un copil, ca urmare a divorțului. Iar pentru femeile gravide - o amenințare de avort spontan.

Ce face cartea de vis despre un copil pierdut într-un vis - dacă ați pierdut drumul, a pierdut ceva în timpul celor patru zile după trezirea ta. Dacă ați pierdut pe cineva - probleme la locul de muncă, sau un accident nefericit (de exemplu - un accident care a avut loc din cauza ta) va avea un impact negativ asupra tuturor membrilor familiei.

Eu visez ca ai gasit un copil pierdut - cineva a scăzut peste daune lui sau deochi. Sau un vampir de putere ai făcut victima lui.

Interacționează cu iubirea copil - nu va fi în măsură să îndemne de putere mai mare nu te pedepsi pentru tot ce ai făcut.

Ești acuzat într-un vis pe care ai viol copil angajat - dacă știi ce este de vina pentru ea (a făcut-o într-un vis) - un fel de efect magic de a încerca să fie moartea pe care lumina. Dacă sunteți sigur, că nu face - ai puterea de a rezista oricărui auto-vrăjitorie, și puterea mai mare pentru a vă proteja.

Vise care copilul este ales dintre tine (amintiți filmul „Alien“) - ați făcut prea multe fapte nesăbuite și „copii“, care este acum nu te invinovatesti ca viata ta nu a funcționat, iar planurile nu au fost realizate.

Eu visez că ai devenit un copil - dacă părinții tăi sunt încă în viață, atunci va semna polsna care promite o lungă perioadă de bucurie și fericire. Dacă părinții tăi au murit, un astfel de vis sugereaza ca viata ta este atat de gol ca nu va fi nimic în ea, dar amintiri.

De ce dormi când ai mai mulți copii decât sunt în realitate - pentru un om este Omen de o perioadă de succes a vieții; pentru femei - o creștere a problemelor și complicații. Uneori - o deteriorare bruscă a calității generale a vieții.

Vis Interpretarea viselor despre copii marți - vise goale, pentru că numai visul lor pe care le-ar putea obține, ci de ceea ce a avut loc. Desigur, dacă te-ai dus de durere sau de pierdere, poți fi fericit. Dar dacă ai ratat norocul sau capacitatea de a reconstrui viața lor, nu este nimic să se bucure.

De ce retrage copiii miercuri - somnul nu este atât de mult ca tine copiii, astfel încât să fie foarte atent descifrare. Dacă nu aveți copii, somn ar trebui să fie atribuită sufletului, care vă spune, trăiești dreapta, sau în mod repetat, face greșeala de a ajunge mai aproape de marginea plumb de la tine prăpăstii.

De ce visul unui copil joi - vise bune devin realitate numai dacă nu spune nimănui despre ele. Pe de altă parte, dacă în acea zi ai avut un vis urât, este necesar să se spună despre el, iar punerea sa în aplicare va fi împins înapoi câteva săptămâni.

A se vedea somnul copilului vineri - pentru a examina astfel de vise ar trebui să fie numai prin aspectele monetare ale vieții tale, deoarece acestea prevăd sau de îmbogățire sau de sărăcie, sau un fel de stabilitate monetară.

Ce face somnul copilului sâmbătă - una dintre puținele vise ale copiilor, care să permită să analizeze starea vieții de familie, sau pur și simplu modul în care se potrivesc acele relații pe care încearcă să construiască în acest moment.

Fiu al unui copil duminica - vise, spunând că orice probleme, ca orice bucurie să vină în viața ta doar pentru că ești atras de ei însuși, sau lucrarea sa (fericirea și bunăstarea) sau suluri continuu în mintea temerile (probleme și pierderi).

Visat care transportă un copil pe umerii lui - va fi în curând un tată sau mamă.

Vis carte despre copii murdari - la sărăcie, probleme, daune.

Găsiți un copil în mormânt sau cimitir - necazurilor care va cădea în jos pe tine, poți învinge numai atunci când încredere în intuiția ta, care vă va permite să se separe inamicul de prieteni adevărați.

Visat că ai zdrobit copilul - în cazul lui, atunci neglijenței poate duce la pericol de moarte pentru el. Dacă altcineva e - te va fi de vina pentru problemele pe care le suporte. El a zdrobit greutatea corpului său - îți dai seama că a ratat cel mai penibil norocul vieții sale deja după ce nu va fi capabil să-l folosească. Ce un vis, în cazul în care ești zdrobit copilul, masina de conducere - in viata reala, vei deveni un participant al unui accident teribil, spune cartea de vis.

De ce visul unui copil persoanele în vârstă - în cazul în care nepotul, atunci va fi înconjurat de îngrijire și de familie dragoste. Dacă copilul altcuiva - la boli și chiar moartea.

A se vedea copilul dormind gravidă - vi se oferă o oportunitate rară de a vedea copilul ca el va fi, în viitor, - aspectul, comportamentul, sănătatea, dezvoltarea, etc .. Starea proastă a copilului văzut spune că aveți nevoie de o îngrijire magică de a nu lăsa visul să devină realitate.

Fii un vis pentru tatăl sau mama, care, în realitate, nu are copii - ceartă, scandal, a disponibilizării cu scandalul, cu decalaj de rude.

Un vis în care vezi copilul culcat pe masa - moartea sau boala teribilă a acestui copil, în realitate.

Ce face un vis în care un copil este înec - carte de vis prevestește că „du-te la partea de jos.“ Dar „vsplyvesh“ după ce place sau nu, depinde numai de nivelul de rezistență interior.

A face cartea ta de vis, eu, desigur, nu a putut fi menționat în ea toate cazurile particulare de somn pentru copii și, prin urmare, să invite pe cei care nu au găsit interpretarea visului său a unui copil sau a copiilor în paginile cărții mele de vis, rezervați-mi o transcriere individuală a visului său. În plus, un apel personal pentru mine sunt cei care ar dori să învețe nu numai toate somn vis secretele lui, dar de asemenea, adu-mi o magie profesionale de încredere de ajutor, datorită care aproape oricine se poate evita să-l amenință probleme, sau nu pierdeți noroc sau bani, care a promis că a visat un vis.

Împărtășește cu prietenii: