Vrăjitoare magie - nu vinde sufletul!

Vrăjitoare magie - nu vinde sufletul!

magie vrăjitoare. Potrivit majoritatea dintre noi - este, în principiu, magie, și toate femeile care practică vrăjitoria sunt numite vrăjitoare.

În cele mai vechi timpuri, femeile au fost numite vrăjitoare din cuvântul gestiona, și apoi a fost aproape în fiecare mamă femeie. În prezent, în acest concept a pus un sens oarecum diferit. Neexperimentați în materie de oameni magice includ practic orice femeie, care este supusă puterea vrajitoarei. Și dacă ea este practică ritualuri și ceremonii magice, magia vrajitoarelor - aceasta este ceea ce face o femeie. Ei se considera vrăjitoare, și fetele tinere au devenit calea ezoterismului. Această imagine este în mare parte datorită filmelor science fiction moderne și calități mistice, preluate dintr-un scriitori fantezie și regizori. Iar vrăjitoarea - o femeie, care derivă putere magică în vrajitoarele lumi. Și orice om care poate „vedea“, se poate vedea cu ușurință în cazul în care o femeie trage puterea.Și ce anume este o vrăjitoare cu adevărat? Acestea sunt împărțite în două grupe.

Primul grup include vrăjitoare, colaborând în mod eficient și care interacționează cu sursele naturale de energie - așa-numitele vrăjitoare naturale.

Pentru realizarea dorințelor în fizică vrajitoarea mondială intră într-un fel de contract cu anumite lumi fizice, gajarea, la rândul lor, reprezintă interesele lor de-a lungul vieții sale. Cu excepția faptului că în cadrul acestui acord vrajitoarea obligat să ia sufletele altora.Pentru toată perioada de activitate, o vrăjitoare în medie, poate trece atât de câteva sute de suflete de orice oameni nevinovați. În acest caz, acești oameni trăiesc mai rău, nu vor, dar va pierde conexiunea la spiritul lor - de start individuale.

Multe dintre vrăjitoarele știu chiar data morții sale. Aceasta se produce atunci cand o femeie devine o vrăjitoare în conformitate cu tradiții străvechi, și în loc de a da forță a vieții sale. De exemplu, se poate reduce durata de viață de până la 30 de ani. Și așa după acest ritual, ea știe exact când să moară. În acest caz, înainte de ora numit pur și simplu nu sa întâmplat.

Și, în același timp, un mistic care câteva vrăjitoare a murit în timpul alocat. La urma urmei, ei, de asemenea, doresc să trăiască, iar când vrajitoarea trăi viața ta, ea poate împrumuta o anumită cantitate de viață de la o altă persoană. Dar acest om trebuie să-i dea acești ani în mod voluntar. Cu toate că, de regulă, vrăjitoare furnizează cazul, astfel încât donatorul vieții ei nici măcar nu suspecta că a redus în favoarea sa.

Du-te la vrăjitoarele din diverse motive - unii pentru a obține puterea asupra oamenilor, cealaltă pentru protecție pentru ei înșiși. Dar toate au capacitatea magică. Iar dezvoltarea acestor capacități este alocată fiecărui Vrajitoarelor printre altele.

Practic, trebuie să suni o vrăjitoare, nu ai nevoie atât de mult. Este suficient pentru a învăța bazele de trucuri magice și unele vraja dragoste, rever și arătător sau îndepărtarea de deteriorare. Dar asta a devenit o vrăjitoare este de fapt destul de dificil. Vei avea o lungă perioadă de timp pentru a învăța această artă și să înțeleagă lumea în care trăiești, în scopul de a manipula propria sa.

Din câte știu eu cuvântul vrăjitoare vine de la cuvântul - să fie responsabil. Aceasta este o femeie care stie foarte multe despre magie, cunoaște ritualurile și incantațiile. Și vrăjitoarele sunt de multe ori într-o lumină proastă, cu toate că acest lucru nu este în întregime corectă. Witch ajuta oamenii vindeca, au o mulțime de oameni și alte forme de asistență, și jignesc, frica ei sunt de multe ori pe nedrept.