Vrăjitoria în păr - un site fermecător

Împletituri și cozi .... Și dacă vrăjitoare cu părul lung, acesta este un motiv, iar în cazul în care lăstuni vrăjitoare - atunci nu este doar.

- Ce ar putea fi mai rău decât pieptul păros bărbați?


- păros piept femei.

Ținând mâna unui străin în păr, puteți afla nu numai despre starea de sănătate a proprietarului său (care este vizibil cu ochiul liber de la starea de păr și de păr foliculii). Puteti vedea chiar imaginea omului. Cel mai bun „mumie“ pentru vrajitorie - desigur, parul, deoarece acestea pot fi țesute în noduri și scări de vrăjitoare. și aproape de curentul caracterului, și le țese în impletituri lor, Charu. Este logic că acesta este motivul pentru care nu ar trebui să lase parul oriunde, în mod regulat și curățați-vă piepteni. Poate fi abandonat și pieptănat părul să sape, puteți - arunca în apa curgătoare. In unele culturi (Inca, de exemplu), parul si unghiile om immured în pereții casele lor, și au servit ca un fel de talisman și apoi. Ne-am oprit la perete atârnă o panglica lung, păr-flacără roșu, legat într-un laț-capcană.

Divinație folosind păr.
Se spune că în cazul în care fata a vântului propriul parul de pe degetul, puteți afla numele iubirii cu ea, atingând literele în ordine alfabetică - unul pe fiecare rând.
Dacă luați o bucată de ceară de albine pura, cald, cu caldura sa, se framanta si se rostogolească înapoi părul cuiva, puteți afla dacă acest om blestem (in special generic). Mingea trebuie să fie aruncat într-un vas cu apă sfințită. Dacă el va pluti pe suprafata - nu există nici un blestem.
Pentru a afla dacă o viață lungă este omul sortit - câteva din părul lui trebuie să se rostogolească în sus și aruncat în foc. Izbucnească viu - va trăi mult timp, bolnav se va aprinde - va durea mult. Dar fii atent - este ghicitul poate provoca dureri de cap în proprietate a părului.

Păr și iubire magică.
Pieptănare și care trece prin degetele părul altul, puteți găsi gândurile sale. În cazul în care părul îngrijit rana pe degetul ca o spirala si lasa bucle ondulate netede, în timp ce vorbesc, spunând ceva blând, afectuos, umane (și nu numai) pot fermeca.
Dacă o femeie dorește să vrăjești un om, este nevoie de 3 din părul lor și trei, se rulează într-o minge și o aruncă în foc. Apoi, ei nu pot fi o zi fără unul pe altul. Desigur, ne putem limita la faptul că aruncat în focul părului tânărului, dar apoi angoasa poate fi prea puternic.

Vindecarea sau daune?
Desigur, nici un secret, care rulează ușor degetele la rădăcina părului împotriva creșterii lor și mai departe în mișcări mici, vom elimina din stresul pacientului. Este de dorit ca aceasta a fost făcută de altcineva, mai puțin obosit și ocupat, sau pur și simplu mai experimentat în mâinile vindecare. Dar dacă acest lucru nu este posibil, o poti face singur. În procesul acesta trebuie să fie întreruptă din când în când să „scuture“ (un gest adecvat) mai puțin tulpina pe deget. Unii oameni preferă ronțăit încheieturile lui, ca și cum întinzându-le. În orice caz, după o astfel de acțiune este imperios necesar să se spele pe mâini sub jet de apa rece (și chiar mai bine să clătiți sau în alt mod curat pe mâini înainte de procedura). Principalul lucru de reținut - că această acțiune este realizată în raport cu părul. și nu la nivelul scalpului.

În cazul în care vrajitoarea conceput trimite la boala cuiva sau nenorociri, ea sa apropiat de gardul casei sale, sau pur și simplu pentru a satisface victima și strada, părul și scuturându-le într-un mod special. În cazul în care ea a vrut să se răspândească contagiunea cât mai larg posibil, se dizolvă părul și le creta, sprijinindu-se pe drum de praf de pe stradă, în cazul în care era bolnav. Uneori, aceasta a fost limitată la caracteristica de mișcare leagăn și cu capul de păr. Înțelegeți că părul pentru ea trebuie să fi fost foarte mult timp. Și într-adevăr femeia, care a privit pe străzi cu capul descoperit și părul ei este întotdeauna percepută de oameni ca o vrăjitoare sau desfrânată. Desigur, acum este atât de afară în satele îndepărtate sau familii ortodoxe ortodoxe, dar cu toate acestea, este mai puțin adevărat că în cazul în care mireasa face coafura profesional angajat în acest stilist, acesta va oferi un milion de ambalaje strânse, precum și să solicite lase parul liber se va efectua fără înțelegere. Și nu e de mirare: la urma urmei, mireasa trebuie să fie nevinovat, sau par atât, cel puțin! %)

În cazul în care împletituri lungi.
Bine păr, puternic - un simbol al sănătate și fericire. În cazul în care un copil este nascut cu parul gros - el va fi fericit și bogat, când va crește. Pat de păr nu este tăiat la un an, astfel încât să nu taie fericirea. Că părul a crescut gros și lung, care au nevoie să tăiați, tăierea istonchonnye capete. Acest lucru ar trebui să se facă pe luna în creștere, cel mai bun - vineri (Venus zi). (A epilat, din nou, pentru care contează -. Pentru a face pe lună în scădere, sâmbătă, ziua lui Saturn) de tăiere a părului trebuie să ascuțit personal foarfece utilizate la fermă din metal roșu-fierbinte numai în acest scop. În cazul în care panglica se taie, apoi se taie cu un cutit - Ballin - o singură mișcare.

Să vorbim mai întâi despre părul lung. Notă: aproape toate femeile care practica Meșteșug, și mulți experți cu părul lung de sex masculin. Slujitori ai Bisericii Ortodoxe Ruse a lansat o barbă și păr lung, diaconii trebuie să poarte plete. Deținătorii de tradiții păgâne slave au parul lung, care le deține prindeti, care previne căderea părului peste ochi.vrăjitoria pentru femei.
Dimineața toaletă vrăjitoare - periati dintii, ascuți limba.

Witch aruncă o vraja și atunci când vă spălați părul lor. Acest lucru se face încet, cu grijă, separarea de păr în șuvițe. Scratch părul lor din lemn, os sau traditional (carapace de broască țestoasă) creasta. digitație ușor un fir de fir, vrajitoarea gândit la ceea ce ea ar dori, care trebuie să fie servit. După cum se prevede în ordine - la punctul volosku- impletituri lor, și să vină în ordinea de afaceri, gândire, dorința sa de realizat. În cazul în care vrajitoarea cântând și zgâriere părul - cântecul ei aud zei. Cu adevărat „witching set“ - două coame care pieptene alternativ întregul păr și apoi de același și este fixat în nodul voluminos la ceafă sau panglica. Cu ajutorul acestor culmi poate ridica parul gros peste urechi în componente simetrice - case regale cunoscute coafura (și nu numai în această lume). Din păcate, piepteni real, carapace de broască țestoasă astăzi sunt fie luxuri sau sunt considerate antichități, și de multe ori - și apoi, și multe altele. piepteni din lemn păstra parul meu este rău, pentru a fi mai precis - acestea sunt nu deține. Dar ei au aroma incomparabila: cedru, ienupăr. În cazul în care crestei nu este făcută din lemn parfumat poate fi pus într-o pungă de holstyanoy creasta în cazul în care pentru a pune și benzi de hârtie impregnate cu uleiuri esențiale. Este posibil să se facă altfel - să păstreze pieptene în punga cu lavanda uscate: apoi pieptănat părul lor te va face irezistibil pentru bărbați.

Este de remarcat, probabil, pentru a menționa piepteni cu două fețe, cu dinți de diferite grosimi. Există două moduri de a le folosi: - o dinți câteva vrăjitoare este spalatul parului si cereri ei se gândește la ceva, dar când se transformă creasta peste o parte a feței și periajul coamă ei - acestea se adaugă la linia de ansamblu a diferitelor „piese frumoase“, într-un general țesute de alimentare nuanțe scânteie. - câțiva dinți vrăjitoare „schosyvaet“ urme ale trecutului vrăjitoriei, iar unele - noile impletituri magice.

Cast atât de convenabil atunci când țeserea panglica - mai nuanțată decât cantrip mai greu, țeserea de obicei și mai complicate - din fire de remorcare convenționale, de la două până la devyatipryadnyh „urechi“ complexe și împletiturii împletiturii. Și nu este necesar să gard pe capul turnului babilonian - suficient pentru a tese panglica o dată, apoi pieptene perie ei obișnuită - părul, centrul puterii voastre, va fi amintit. vă decideți să eliminați această forță.

Bărbați Nenorocirea.
Ceea ce este inacceptabil, în principiu, este adesea necesară în practică. (La o întrebare despre impletituri de sex masculin și rochie-cod în marile corporații)

vrăjitoare de sex masculin sunt trei tipuri de coafuri pe par lung. în vrac și curge liber pe umeri și spate; au adunat într-o împletitură strans sau coada la spate; au adunat într-o coadă plait strans sau un coc pe partea de sus.

Al doilea tip de tunsoare - la partea din spate - liniștită, de lucru. Par, spun ei, sunt colectate. Deci, parul este colectat, astfel încât acestea să nu urce înainte. O variantă a acestui tip de coafura poate fi un inel (piele, de regulă) sau bandă, apăsând părul la cap și partea din spate sunt, uneori, țesute într-o panglica. Pentru victoria de oameni sunt întotdeauna în valoare demnitatea lor.

Al treilea tip de coafura - pe partea de sus sau în partea superioară a gâtului - este un războinic tradițional coafura. Femeile ridica astfel încât părul mai rar (mai ales dacă sunteți angajat într-un lucru „masculin“: munca grea, de luptă și, desigur, să se angajeze în sport;) Pentru aceasta coafura băieții încep să crească părul cu denumirea (din momentul în care au primit un nume), și o lungime dispus a cazului. De la temple împletite două împletituri suficient de subțire și înguste (la fiecare trei direcții de acțiune), care împletesc și părul vellus și temporal. Apoi, tot restul de păr este netedă și bine zachosyvalis la site-ul viitorului coadă și nu este greu de interceptat curea. Curea îmbibate într-o soluție specială pentru elasticitate. Mai umed a fost fixat parul meu, din care nu a fost să fie bătut un singur fir de păr. Hairstyle uneori fixat cu ulei, dar acest lucru nu este de obicei necesară, deoarece lungimea vă permite să păstrați acest lucru. piele curea se usuca si se strange parul este foarte dens. Mai mult, coada ar putea împletească până la capăt, și pot fi colectate într-un coc, așa cum a făcut japonezii. Această coada nu se dizolvă aproape niciodată. Cu o astfel de coafura este convenabil de a instrui, pentru a lupta, de a călători. Forma despărțire și modul în care au fost răsucite și împletit părul, ar putea, în unele culturi pentru a vorbi de apartenență la o anumită castă. Dar cele mai multe ori au aratat coafuri decor: de exemplu, în cazul în care cureaua a fost brodate sau decorate cu mărgele roșii purpurii (uneori albastre) - un războinic a avut o curea de frumos și - prezent și tutorele său.

Uneori, scuipat într-un om (fie razboinic sau vrăjitor) a fost un simbol al divinității (sau mai mulți zei), care l-au patronat. În general, xhosa, împletite de jos în sus - un simbol al mișcării ascendente, Lumea Superioară. Kos, împletite de sus în jos, respectiv, dimpotrivă. Prima metodă - un simbol al face, noi începuturi, lăsând pentru o excursie pe jos. Al doilea - un simbol de realizare, de odihnă, pauză, pauză. Dacă un bărbat (sau o femeie) poarte impletituri sau noduri tot timpul, ei le respinge, fie din motive rituale sau furie o determinare semn de a face ceva important (de exemplu, răzbunarea dușmanilor naturali), durere extremă sau bucurie. Îndoliate descris întotdeauna cu părul sălbatic, ca semn al lor pe deplin cufundat în adâncurile durere.

Dar de ce se taie?

Desi parul este considerat a fi deținătorii de instrument de putere vrăjitoare de vrăjitoare, cu toate acestea, vrajitoarea taie părul. Acest lucru se întâmplă în mai multe cazuri:

- în cazul în care vrăjitoarea rupe legătura cu trecutul, cu oarecare caracter;
- în cazul în care este ascuns și-a acoperit urmele sale (în cazul în care vrăjitoarea ia hainele cuțitul nenadovannuyu și merge la râu, flux -. apă curentă pe mal, ea undresses, lăsând hainele vechi, intră în apă și cu o serie de haine noi și un cuțit, și în picioare în apă, reduceri păr și le aruncă în apă, astfel încât au navigat în fluxul de Apoi, ea aruncă în apă și iese cealaltă parte, purtând o robă că era -.... hainele ude de uscare pe ea se stinge o vrăjitoare, nu caută într-un anumit sens, nu este numai curate, dar, de asemenea, a schimbat aspectul lor);
- în cazul în care vrăjitoarea părăsește Sabatul, mai ales atunci când ea se duce să practice singuri sau care nu reușesc să meserii;
- în cazul în care tăierea părului - este una dintre condițiile de inițiere ritual (păr, apoi împletit într-o panglica strâmt, uns cu ulei până la capăt, chiar deasupra liniei parului din spate a gâtului, iar panglica apoi se taie cu un cuțit special Face dedică (cu auto-dăruire. - sine vrăjitoare sau mage). Kos adus în sacrificiu zeu în serviciu, care are loc de inițiere.


Vrăjitoria în păr - un site fermecător
Vrăjitoria în păr - un site fermecător
Vrăjitoria în păr - un site fermecător

Site-ul creat în sistemul uCoz