zona zoster roz simptome si tratamente la om, cauzele de

zona zoster roz simptome si tratamente la om, cauzele de

Pink pecingine la om este o dermatoza acuta cu un caracter aparte, desigur, și localizarea leziunilor predispuse la vindecare spontană. Cauzele bolii sunt răceli, de obicei, transferate. Caracteristica principală a bolii devine ceva care poate vindeca boala fara tratament specific, în majoritatea cazurilor, se execută în mod independent. Cel mai adesea boala apare la persoanele între 20 și 40 de ani, dar după cum puteți vedea în fotografie, există cazuri de boală a copilului.Cauzele de licheni roz

Astăzi, există diferite motive pentru care un copil și un adult poate experimenta simptome ale bolii. Conform unei teorii - un tip de virus herpetic 6 și 7, pe de altă parte - bacteriile streptococi. Cu toate acestea, numai în stadiile inițiale ale microorganismelor joacă un rol special, ca să acționeze ca un mecanism de trecere. În continuare, organismul începe o reacție alergică, că aceasta este prezentată în manifestările foto ale bolii. Se pot stabili cauzele bolii:

 • situatii de stres;
 • hipotermie;
 • tulburări digestive;
 • boli infecțioase;
 • mușcături de insecte;
 • vaccinare;
 • leziuni minore ale pielii;
 • tulburări metabolice.

Un alt dintre factorii care cauzează simptomele bolii devin frecvente spalari cu utilizarea de bureți dure, tufarisuri și ceilalți detergenți agresivi. După cum puteți vedea în fotografie, au rănit, deshidrata pielea, lipsindu-l de protecție naturală.

Conform versiunii oficiale, herpesul nu este în măsură să fi trecut de la copil la copil, dar o alta teorie, boala este purtată de păduchi și ploșnițe. Acesta a format primul spot mare la locul intepaturii - „placa de bază“ De asemenea, se crede că cauzele infecției pot fi ascunse într-un prosop, pieptene și prosop.

Simptomele de licheni roz

Înainte de a trata roz ar lipsi, ar trebui să știe simptomele, nu se confunda cu alte boli. Simptomele și semnele de boală la copil și adult apar singure. Primele simptome apar după răceli care suferă, după cum se poate vedea în fotografie. Înainte de apariția primelor pete într-un copil să se simtă mai rău, există dureri de corp și slăbiciune. Mai mult, există o „placă de bază“, de celelalte elemente ale eruptiei este diferită de culoare mai intensă pe margini și de mari dimensiuni. De multe ori, simptomele sale pot fi văzute pe lame și piept.

Mărimea plăcilor de doi sau mai mulți centimetri, de culoare roz -, care a fost numele bolii. De-a lungul timpului, în centrul spotului a copilului, după cum se poate vedea în fotografie, există o placă de culoare galbenă, care ulterior este transformat în fulgi mici de solzos, plăci și marginile sunt netede și curate. După aproximativ 7-10 zile pe pielea mâinilor, corpul și picioarele apar ca elemente secundare rash - pete roz de dimensiuni mici. În dimensiunea ei sunt mai puțin de un centimetru, forma ovala, mai degraba regulat, ele de obicei nu se unesc unul cu altul și nu cresc în lățime.

In centrul spoturilor apar zone pliate cu solzi, iar marginile - Fringe. Ca rezultat, pielea incepe sa crape si zbârci, există un sentiment de mâncărime, formarea de noduli subcutanati mici, plin cu lichid. În această formă a bolii este rulează ușor și mai rapid. Leziunile secundare de multe ori sunt situate pe liniile Langer - sunt zone cu pielea mai alungibil. Acestea sunt situate într-un loc smocuri de păr proleganiya de colagen, mai ales o mulțime de pete are loc in zona abdomenului, antebraț și coapsa interioară. În aceste locuri pielea bogate in glande sudoripare și de licitație, și că condițiile favorabile pentru lichenul roz. Pielea sub par si fata sunt curate, nu a produs o erupție cutanată și membranele mucoase.

Simptome erupții cutanate apar în etape, cu un interval de 10 zile. Înainte de pielea copilului la orice pete noi, o simte slăbiciune deteriorare și frisoane. Acest lucru se datorează intoxicației. Pe pielea pacientului poate fi văzută de diferite grade de elemente de maturitate erupții cutanate, ca în fotografie. Unele dintre ele sunt curate și roz, fără solzi - acestea sunt cele mai proaspete. Al doilea mai matur - acoperite cu floare. Nu este, în toate cazurile, este necesar să se vindece pete, deoarece acestea pot trece pe cont propriu.

Trebuie remarcat faptul că, pentru a determina cauzele petelor și a diagnostica propria lor, mai ales atunci când este vorba de un copil, este extrem de periculos. Simptomele de apariție a roz priva un copil și un adult poate fi similar cu alte boli, suficient de grave, care fără tratament poate duce la consecințe grave. Dacă observați la semnele bolii, nu încercați să-l vindece în casă, vă recomandăm să vizitați un medic, care va oferi un diagnostic precis si prescrie remedii eficiente.Ce este de culoare roz ar lipsi?

Boala începe cu apariția primelor mari „pete mama“, de multe ori este în zona lamei sau pe abdomen. Plachete au o culoare roșu-brun sau roz, acestea sunt ușor ridicat deasupra pielii, cauza de lichid pentru a ieși prin pereții capilarelor și edem. pielea în acest domeniu fisuri și psihiatrii, se simte uscat.

După apariția petelor fulgi subțiri sunt formate la centru, au o culoare galben-brun si arata ca papirus de hârtie mototolită. Aceasta este cauzată de un proces inflamator care a condus la cheratinizare stratul superior al pielii si keratinizarea. Din pielea desprinsă de pe bucăți ale epidermei, există un spațiu între ele umplut cu aer. Acest lucru duce la exfoliere.

După acoperire, scalele centru la fața locului, el părea să fie chiuvete. Și din jurul șirag de mărgele exterior rămâne roz și optimist. Se pune lipsirea revocări medalion care indică prezența unui zosterian copil sau adult. De-a lungul timpului, centrul de la fața locului nu este curățat de solzi este roz inchis, cod neted, înconjurat de o margine de culoare strălucitoare. De-a lungul timpului ea dispare, iar culoarea pielii este nivelat.

Formele atipice ale lichenul roz

Prin formă atipică ar putea fi considerată o formă care nu are o placă de bază cu erupții pe gât și pe față, și așa-numitul versicolor iritată roz - pitiriazis rozat irritata. Ea apare ca rezultat al frecării, transpirație, presiune, tratarea necorespunzătoare și se caracterizează prin pete mishenevidnymi și prurit sever, ca în eritem polimorf. În cazuri extrem de rare, copilul are o erupție sub formă de pustule, hemoragiilor și vezicule.

Pe ce boli cum ar fi lichenul roz

Înainte de a vindeca boala, este necesar să se știe că simptomele se aseamănă cu toksikodermiya de droguri, sifilis, parapsoriaz, psoriazis gutat, eritem migrator cronice (boala Lyme), eritem multiform și Microzyme pielea netedă.

studiu

Tratamentul copiilor roz privând și adulții trebuie să înceapă cu un studiu. Diagnosticul are loc pe baza simptomelor caracteristice. În cazul în care durata bolii pentru mai mult de 12 săptămâni, mai ales într-un copil, se recomandă să efectueze o biopsie de piele pentru a exclude parapsoriaz. În contextul unui diagnostic diferențial numit pentru sifilis serologie, pilitură de leziunea miceliu fungic, examinarea cu lampa Wood.

Tratamentul lichenul roz

Este imposibil să se aloce fonduri speciale pentru tratamentul licheni roz, așa cum este de obicei boala are propriul său. Dacă vorbim despre măsuri specifice care sunt recomandate pentru a observa acasă, apoi la momentul eruptiei secundare nu este recomandată presiune și elemente de frecare, pentru a evita forme iritabil licheni roz. Aviz care iau dușuri și băi promovează dezvoltarea bolii și apariția unor forme de iritabil, nu este cu adevărat justificată - tocmai la timp pentru o baie pentru a evita frecarea pielii cu un burete și prosop.

Dacă există mâncărime severă, puteți utiliza antihistaminice, agenți topici pot fi folosite, cum ar fi corticosteroizi și amestec nizkosilnye prescripție antipruritic. Există studii care au demonstrat o recepție în primele zile ale bolii de doze mari de radiatii ultraviolete, aciclovir și rezultat eritromicină într-un curs mai rapidă a bolii. Pentru a obține rapid scăpa de boală, se recomandă să se utilizeze astfel de mijloace:

 • antihistaminice pentru ameliorarea pruritului;
 • Dieta hipoalergenic;
 • nu folosesc lenjerie sintetice și din lână;
 • limita cosmetice aplicate pe corp;
 • exterior: suspensie de apă este agitat (Tsindol), utilizarea de unguente cu corticosteroizi.

Complicațiile în zona zoster roz

In cazul tratamentului activ și adoptarea de tratamente de apă a observat o răspândire masivă a leziunilor. Pentru mâncărime severă și imunitatea slăbit poate adera la infecție, dar este extrem de rare.

Tratamentul de remedii populare

Tratamentul lichenul roz este posibilă în casă, în acest scop, diverse remedii populare, care va pregăti fiecare dintre voi. Deci, ce poate fi un remediu, să ne uităm la trei dintre cele mai eficiente medicamente tradiționale.

Tratamentul de film de ouă

Acest remediu popular este gătit foarte simplu. Pentru a face acest lucru, trebuie să luați un ou, sparge-o, se toarnă gălbenușul și alb. Rețineți că interiorul învelișului are o plenochka subțire, sub care există un lichid. Este necesar să se ia acest lucru foarte fluid și ungeți-l plasează afectate de pecingine.

Tratamentul tinctură rostopască

remedii populare eficiente pentru lichenul roz se bazează pe rostopasca. Ia-un recipient de sticlă de culoare închisă și se încadrează adormit în flori și frunze de rostopasca ei la început, turnarea tuturor tipurilor de vodca. containere bine sigilate, și să infuzat timp de trei săptămâni, agitând în fiecare zi. Acum, perfuzia trebuie se scurge și se bea diluat cu apă până la 10 picături, de două ori pe zi, timp de 15 minute înainte de a mânca. Făcând acest lucru este recomandat în toamna sau primăvara, precum și în perioada de exacerbare.

În timpul unui aspect placa matern ar trebui să șteargă extractul ei rostopasca de două ori pe zi. După uscare, se recomanda pulbere, va dispărea în curând placa, dar va rămâne un loc mic.

Tratamentul de unt

Un alt remediu popular eficient și simplu pe baza de unt. Pentru prepararea unui astfel de agent trebuie să fie amestecate în proporții diferite unt și gudron. Ingredientele se amestecă bine și de a folosi ca o compresa pentru noapte.

În ciuda faptului că lichenul roz nu necesita un tratament special, experții încă recomandă luarea unor măsuri pentru combaterea. Complicatiile care pot determina zona zoster pot fi extrem de grave, iar tratamentul lor va necesita eforturi mai concrete și de sănătate. Elimină lichenul roz nu este dificil, prin urmare, nu ar trebui să fie luate ușor în această chestiune.

înregistrări similare

zona zoster roz simptome si tratamente la om, cauzele de

Tratamentul ulcerelor pe limba copilului

zona zoster roz simptome si tratamente la om, cauzele de

Ce se întâmplă dacă obrajii umflate

zona zoster roz simptome si tratamente la om, cauzele de

Bump pe capul copilului

zona zoster roz simptome si tratamente la om, cauzele de

tratament ciuperca între degetele de la picioare și mâini