10 inventii care ne lipsesc - Gadgets - Gadgets Online Ile de Beauté

Dar, cu toate aceste plăceri ale civilizației nu se poate nega faptul că unele dintre invențiile le lipsesc. Să nu vorbim despre astfel de chestiuni globale, ca un panaceu pentru toate relele, victoria asupra îmbătrânirii sau îndepărtarea oamenilor genei responsabile pentru agresiune. Mai bine să fantezii pe mai banale lucruri, de zi cu zi, care ar putea schimba calitativ și pentru a îmbunătăți viața noastră de zi cu zi.transport aerian urban

Când a apărut această vară pe blocajele de trafic autostrada Leningrad, guvernatorul regiunii Moscova, Boris Gromov sfătuit serios Moscoviții ca o soluție la problemele de zbor pe un elicopter privat.

Și, deși la guvernator timp al cuvântului doar ca o bătaie de joc a fost dificil de a percepe ideea de producție în masă a transportului aerian urban este literalmente în aer. Mașini în zonele metropolitane devine din ce mai scump pentru a extinde nicăieri, așa că, până când sistemul de mai multe niveluri problema congestionarea traficului nu se întâmplă nicăieri. De notat că inventatorii de science-fiction sugerează posibile forme de astfel de mașini - cel puțin amintesc pliantele de la Kira Bulycheva sau mașini care zboară de la al cincilea element.

haine de încălzire

Odată cu debutul de vreme rece, toate femeile în mod inevitabil, se pune întrebarea, ce să doneze haine - frumusete si caldura. Nu, desigur, o multime de designeri veni cu o îmbrăcăminte elegantă și caldă de iarnă. Dar, vezi tu, într-o fată frumoasă, sarafane ușor, de obicei, arata mai spectaculos decât învelite în cele mai scumpe blanuri. Mai ales apărătorii naturii poziție foarte clară pe haine de blană.

10 inventii care ne lipsesc - Gadgets - Gadgets Online Ile de Beauté

În același timp, se pare destul de evoluțiile moderne permit să facă un haine de încălzire - de culoare deschisă și nu greoaie. Și ar fi grozav dacă ar putea seta temperatura dorită, ca și în instalația de aer condiționat. În acest caz, cum se spune, iar femeile ar fi încălzit, și nurca sunt intacte.

10 inventii care ne lipsesc - Gadgets - Gadgets Online Ile de Beauté
Pantofi cameleon

Dacă vorbim despre hainele pe care aveți nevoie să vă amintiți și pantofi.

Pantofi - probabil cea mai importantă parte din garderoba femeilor. Chiar și fata cea mai elegant, în culoarea greșită, pantofi murdare sau urât uite murdar. Dar de fiecare dată pentru a cumpăra o nouă pereche de rochie în culoarea noii afaceri este destul de dărîmături.

Imaginați-vă cum ar fi frumos și convenabil în cazul în care producătorii au început să producă pantofi care schimba culoarea în funcție de dorințele dumneavoastră. Din punct de vedere tehnic realezatsii această idee, nimic nu este imposibil. Dar împotriva ei va efectua anumiți producători de pantofi, ceea ce este benefic pentru femei clienții cheltuite pe pantofi cât mai des posibil.

10 inventii care ne lipsesc - Gadgets - Gadgets Online Ile de Beauté
dresuri adezive

Un alt element al dulapului, să ne dea probleme serioase - este chilot. Ele sunt de multe ori rupte, fără speranță și în momentul cel mai nepotrivit. Desigur, în cazul în care se întâmplă acest lucru, nu puteți să tresară cu încredere spun că colantii rupti - este o tendință de moda, un fel gândit neglijență. Dar, cel mai probabil, vi se va spune că „era necesar să se gândească mai bine.“

Acum, imaginați-vă că dresuri dvs. sunt fabricate din astfel de fibre, care atunci când sunt aliniate în sine sunt alipite, atât de mult încât nici o urmă rămâne. Ar fi incredibil de convenabil. Și imaginați-vă astfel de tehnologie este destul de ușor - există diafan, care cleiuri fibrele materialului. Se pare un pic pentru a îmbunătăți totul. Dar împotriva unor astfel de evoluții, din nou, să efectueze colanți producătorii înșiși, care nu doresc să cumpere produsele lor mai puțin frecvent.

Bag-dulap

geantă de mână pentru femei -, de asemenea, etern, „tema“ luptei dintre frumusețe și funcționalitate. Într-o pungă de frumos pic puțin pus. Ei mai mari „surori“ - genți mari - uite, poate nu atât de atractiv, dar funcțională (deși le poartă pe de o parte poate fi greu). Opțiunea cea mai convenabilă pentru realizarea lucruri personal cred rucsac urban, dar aspectul de eleganță foarte departe.10 inventii care ne lipsesc - Gadgets - Gadgets Online Ile de Beauté

A doua problemă a Gente pentru femei - numărul insuficient de buzunare interioare, care este motivul pentru care este de obicei aruncat într-o grămadă și a pierdut în momentul cel mai nepotrivit.

Ar fi foarte frumos și confortabil, în cazul în care un pic geantă de mână de sex feminin a fost capabil să reducă mărimea și greutatea elementelor care intră în ea. Și în interior ar fi fost împărțit în secțiuni, cum ar fi un dulap, așa că știm întotdeauna în cazul în care pentru a trage mic ruj, care este o pungă mai mică și în cazul în care cheile de la mașină.

Dar, în timp ce tehnologia astfel de oamenii de știință nu sunt prea dure, vă poate oferi o altă opțiune - o mare saci autopropulsate. Nu pe roți, dar pe picioare pentru a depăși scara. Există, de asemenea roboți ca animale de companie. De ce nu face acest sac, care este ușor de a conduce în spatele lui în lesă?

10 inventii care ne lipsesc - Gadgets - Gadgets Online Ile de Beauté
dispărând cosmetice

Habarnam a fost indignat de faptul că în fiecare noapte înainte de a merge la culcare, trebuie să se dezbrace și rochie din nou în dimineața. Optimizatorul în duș, el nu a găsit de lucru face sens pentru el însuși modul în care - a mers la culcare îmbrăcat (din fericire, nu invers).

Fiecare femeie trebuie să efectueze în fiecare zi, mai multe cazuri - în dimineața am pus make-up, în seara - să se spele off.

Deși, se pare, ar fi de a veni cu produse cosmetice care, atunci când este necesar, ea a dispărut. Există, de asemenea, cerneala dispar. Singura diferență este că make-up nu ar trebui să devină pur și simplu invizibile și să dispară complet de pe fata.

Mecanismul de extincție ar putea fi diferite: mijloace ar putea să dețină un anumit număr de ore sau se evaporă sub influența unui bec lumina speciala.

Imaginează-ți - ai venit acasă, am strălucit lampa și machiaj plecat. Apoi, doar spălate și sa dus la culcare.

Tabletele, reducerea timpului de somn

Deși lumea din jurul nostru se schimbă foarte rapid, nu suntem încă foarte schimbat. De exemplu, datorită tehnologiei o mulțime de lucruri de facut mult mai rapid astăzi decât oricând înainte, dar încă mai trebuie să-și petreacă o treime din viață într-un vis. Adult necesită 8-9 ore pe zi pentru a obține suficient de somn. Mulți fani practică tehnici de privarea de somn - este atunci cand dormi mai puțin și într-un mod diferit. Dar avem nevoie de perseverență, voință și dorința de a face pentru o astfel de formare. Și chiar și atunci când aceste date brute pentru a atinge anumit număr de rezultate notabile nu poate mulțumi pe toată lumea.

Oamenii de știință, în același timp, studiind somn uman și știu ce fază este mai important, și cât de mulți oameni ar trebui să fie în ea să doarmă. Deci, se dovedește că s-ar putea inventa o pastila care ar face posibilă obținerea instantaneu faza de somn dorită, iar după câteva ore, efectul ar fi slăbit, iar omul va trezi. Astfel, este posibil de a reduce timpul de somn și de a facilita trezirea.

Educația în timpul somnului

De altfel, în continuarea subiectul anterior - chiar dacă timpul de somn va fi scurt, la deșeuri nu vrea. Filmul sovietic scriitori pauza mare râs la teorie, în urma căreia o persoană poate învăța într-un vis. Pe de altă parte, de ce nu? In timpul somnului, creierul nostru functioneaza (altfel de ce să vedem vise?), Și este capabil de a percepe sunetele (altfel de ce fraza, rostite în realitate este adesea împletită în visele noastre?). Și atunci există sistemul de învățământ în starea de hipnoza.

10 inventii care ne lipsesc - Gadgets - Gadgets Online Ile de Beauté

O altă întrebare că aceste informații nu pot fi de până la conștiință și să rămână la nivel inconștient. Deci, ideea studentului 9 „A“ Ledneva cu memorarea povești într-un vis și nu a reușit. Dar, dacă în timpul somnului pentru a explica modul de a face unele lucruri, este probabil că, chiar dacă persoana în dimineața asta și amintiți-vă, cunoașterea se va manifesta atunci când este un caz adecvat.

Cura de frică și incertitudine

Oamenii de știință știu că starea noastră și starea emoțională depinde de hormoni. Și dacă ați înțeles principiul acțiunii, atunci putem gestiona. Astăzi, există o varietate de antidepresive si medicamente anti-stres, cu o masă de contraindicații și recomandări „în mod inutil să nu folosească.“

Dar imaginați-vă dacă emoțiile tale pot fi controlate cu ajutorul unor pastile. Adică, ar exista un leac de frică și nesiguranță, agresiune și ură.

10 inventii care ne lipsesc - Gadgets - Gadgets Online Ile de Beauté
Comunicarea la distanță cu efectul prezenței

Datorită omenirii pe Internet să se simtă pe deplin bucuria de comunicare la distanță - putem corespunde, vorbi și chiar a se vedea oameni care sunt departe de noi.

Dar se poate imagina o opțiune chiar mai bine - atunci când o persoană care este departe, puteți vedea un full-lungime și atingere. Astfel de evoluții în science fiction sunt numite holograme.

Dacă ar fi fost posibil, am putea, vă aflați într-o altă țară, să vină la o petrecere la prieteni sau să se joace cu copiii, odihnindu-se în satul cu bunica mea. Dar pericolul unei astfel de tehnologii este că oamenii, dacă există, probabil, nu mai ieși din casă.

Dar mielofon, în opinia mea, nu este nevoie de umanitate. Nu este suficient să înscrie creierele lor gânduri ciudate.

Și nu aveți o cantitate suficientă de invenție, în viață?