10 moduri de a razbuna fosta - femeie s zi

Suntem cu toții educați și civilizați sunt capabile să regleze emoțiile distructive. Dar, uneori, viața ne aruncă astfel de încercări care se ocupă cu ei este aproape imposibil. Omul ne-a făcut ca murdărie, expuse la pedeapsa teribilă - care este doar în mintea lui, și de la care, în realitate. Iar dacă relația nu are nimic de pierdut, se pare că vă puteți permite.  • 10 moduri de a razbuna fosta - femeie s zi

Cu toate acestea, răzbunare - acesta este cazul, atunci când este mai bine să plece fantezie fantezie: la urma urmei, astfel încât să le puteți retrăi de peste si peste din nou, și de fiecare dată - cu diferite nuanțe. Și trezirea creativității - un pas de recuperare de la orice, chiar și cele mai dureroase leziuni.

Nu ești singur dacă ai venit cu ideea de a ...

1. strica mașina lui

Vehicule pentru bărbați - nu doar o investiție financiară și o modalitate de a rezolva problema de transport, dar în unele moduri alter ego. Minunat organism și o bâtă de baseball - o combinație care te face sa zambesti cu rea intenție? În funcție de gravitatea intențiile de a trage nervii (si portofelul), precum și cu privire la ce articol din Codul penal, sunteți gata să-și asume sufletul, diferite moduri de răzbunare: o galeata de culori contrastante sau este aceeași biți? Sau, mână elegant de semințe care sunt fericit sklyuyut pasăre lăsând chips-uri enervante pe întreaga suprafață a corpului. Alegerea excită imaginația.

  • 10 moduri de a razbuna fosta - femeie s zi


2. Pentru a priva garderoba

Tu și el doar a rupt și acum se simt confuz? Dar un număr considerabil de eroine comice ale filmelor de la Hollywood pentru a ști sigur că primul lucru pe care, în acest caz, este necesar să se taie toate hainele. Să înceapă o viață nouă de la zero, mai degrabă decât în ​​acele tricouri pe care l-ai ales cu grijă și dragoste!

De fapt, până când încercați - nu știu cum este, se taie în bucăți Ermenegildo Zegna cămașă ediție limitată. Dar noi credem cumva - aproape la fel de bine ca prosop tăiat vafe, doar un pic mai plăcut.

3. Să lumea reputația

  • 10 moduri de a razbuna fosta - femeie s zi
  • 10 moduri de a razbuna fosta - femeie s zi

4. Înșurubați o aventura cu cineva de prietenii tăi în comun ...

... și asigurați-vă că el a aflat despre asta. Dacă sa terminat între tine și sunt complet indiferenți față de el - el ar fi doar fericit, fie. Fericirea ta dulceag pe ecran și schimbările el a căutat de la tine (te arde în cele din urmă toate blugi și adidași lor pentru a schimba prezoane) să-l întreb dacă ar ști că într-adevăr nu s-au grăbit și dacă să se rupă. entuziast dvs., „Vă mulțumesc, că a pus capăt relației noastre, atunci ... Este mult timp a fost nevoie pentru a face, dar eu nu am puterea“ nu ar trebui să-l pe plac în nici un fel.

  • 10 moduri de a razbuna fosta - femeie s zi

5. Fa-l regreta că ai pierdut

Acesta este modul cel mai elegant de răzbunare, cele mai eficiente (în ciuda intensității forței de muncă) și cel mai pozitiv pentru tine ca persoană. La început, atunci când este foarte dureros, este dificil să mă forța să creadă că ceva are sens pentru a trezi o pasiune pentru orice ocazie și de a găsi o sursă de putere pentru realizările minime. Sarcina negativă poate deveni un impuls pe care le va ridica din pat, nu va pierde forma sau locul de muncă. Așa cum a spus cineva de mare: „Dacă ceva te face să te muta și dezvolta-te, nici nu-mi spui - ce este. Pur și simplu ia de toate ".